Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

The Listener - Παγκόσμια πρεμιέρα σε 180 χώρες από τη FoxIC !
















Πραγματικότητα γίνεται το εγχείρημα της παγκόσμιας μετάδοσης προγραμμάτων, κατά την ίδια περίοδο και την ίδια μέρα, πράγμα που αλλάζει την οπτική, τόσο για τα δικαιώματα των μεταδιδόμενων προγραμμάτων όσο και για την τηλεθέασή τους και τις πωλήσεις τους.

Νούμερα τηλεθέασης ρεκόρ ανακοίνωσε η Fox International Channels (FIC) για την παγκόσμια πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς The Listener, που άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα κάνοντας ταυτόχρονη πρεμιέρα σε 180 χώρες στην Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Ασία και Μέση Ανατολή, πετυχαίνοντας μια σειρά από ρεκόρ.

Η Fox International Channels ξεκίνησε τη σειρά την ίδια εβδομάδα σχεδόν σε όλο τον κόσμο, ακολουθώντας την πρακτική κινηματογραφικών ταινιών. Το Listener τερμάτισε πρώτο σε τηλεθέαση στην ώρα του στις περισσότερες χώρες, μεταξύ των οποίων η Ιταλία, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Τουρκία, η Ελλάδα, η Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ.

Στην Ιταλία, μια από τις μεγαλύτερες αγορές της Fox International Channels, το Listener αύξησε τη μέση τηλεθέαση της ώρας κατά +470%, ενώ ήταν η σειρά με τη δεύτερη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο κανάλι FOX διαχρονικά.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός νέου γιατρού που έχει τη μοναδική ικανότητα να διαβάζει το μυαλό των ανθρώπων γύρω του, παράλληλα μέσω flashbacks μπορεί να βλέπει το μέλλον. Ο συνδυασμός μυστηρίου, ιατρικού περιβάλλοντος και μεταφυσικών φαινομένων, οι ιδιαίτερα νέοι πρωτοεμφανιζόμενοι πρωταγωνιστές αλλά και το ιδιαίτερο χιούμορ, καθιστούν τη σειρά ένα από τα φαβορί της νέας σεζόν. Η σειρά είναι καναδέζικης παραγωγής και έχουν γυριστεί 17 επεισόδια μέχρι στιγμής.

Στην Ελλάδα προβάλλεται από το FOX Life και το παραπάτω video είναι από το τρέιλερ του.

1 σχόλιο: