Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Οι Νοικοκυρές σε Απόγνωση από Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.


Οι «Νοικοκυρές Σε Απόγνωση» κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 11 το βράδυ. Παρότι η σειρά μεταδίδεται εδώ και μερικά χρόνια από την ΝΕΤ, η προβολή της από τον ΑΝΤ1 θα δώσει την ευκαιρία να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας για τις περιπέτειες των τεσσάρων γυναικών που κατοικούν στην περίφημη Wisteria Lane.

Ποιες είναι όμως οι ηρωίδες της σειράς; Μια ευαίσθητη ζωντοχήρα που ερωτεύεται ένα «σκοτεινό» υδραυλικό… Μια μαμά που ασχολείται fulltime με το μεγάλωμα των 4 παιδιών της. Μια καθωσπρέπει κυρία που πασχίζει να σώσει τον «τέλειο» γάμο της. Ένα εκρηκτικό θηλυκό με πλούσιο σύζυγο, που «παίζει» και με τον κηπουρό. Η Σούζαν, η Λινέτ, η Μπρι και η Γκαμπριέλ είναι Νοικοκυρές σε Απόγνωση και βγάζουν στη φορά τα… άπλυτα της ζωής στα σικ αμερικανικά προάστια. Έρωτες, οικογενειακές κρίσεις, ίντριγκες και σκοτεινά μυστικά αποκαλύπτονται από το… φάντασμα μιας φιλενάδας τους που αυτοκτόνησε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

Το «Desperate Housewives» έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει 7 βραβεία ΕΜΜΥ και 3 Χρυσές Σφαίρες (μεταξύ των οποίων 2 Χρυσές Σφαίρες καλύτερης κωμικής σειράς) και συνεχίζει ακάθεκτη, κάθε χρόνο πιο δυνατή, πιο σέξι και πιο ανατρεπτική. Σημειώνουμε ότι αυτή την περίοδο στις ΗΠΑ μεταδίδεται η 6 σεζόν της σειράς, με εξίσου μεγάλη επιτυχία.peace

πηγή :e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου