Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

16 λόγοι που πρέπει να πάει το Gummy Bear στη Eurovision

1. Αποφυγή μαλλιοτραβήγματος ελλήνων σχεδιαστών για το ποιος θα το ντύσει.

2. Το χρώμα του γράφει τέλεια στο γυαλί και έτσι δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε για τα λάθος πλάνα του ξένου σκηνοθέτη που μας αδικούν (σ. σ «Εάν την έπαιρνε από κάτω την ώρα που δάγκωνε το μήλο πάνω στο τραπέζι καθώς άνοιγε την βεντάλια θα παίρναμε δωδεκάρι»)

3. Δεν θα δυσκολευτεί ο Ευαγγελινός να του βρει χορογραφία .Κουνιέται σε ότι του βαρέσεις.

4. Που την έχει και έτοιμη την χορογραφία μια ιδέα συρτάκι να βάλεις και τσουπ το ελληνικό στοιχείο στο πιάτο.

5. Φιλοκυβερνητικό χρώμα και οικολογική συνείδηση στο πνεύμα της νέας εποχής που χαράζει στην ΕΡΤ.

6. Η Μπόκοτα (σ. σ επιστρέφει το λένε όλοι οι αστρολόγοι. Που ζείτε εσείς ;) θα το αγκαλιάσει αμέσως γιατί δεν είναι ανταγωνιστικό άτομο .Δυο σταρ στο ίδιο κανάλι χωράνε και με το παραπάνω.

7. Τα δάχτυλα των πιτσιρικάδων θα πάθουν αγκύλωση από τα sms που θα στείλουν.

8. Επιτέλους δεν θα μας αναγκάσουν να ψηφίσουμε για την εκπροσώπηση στον διαγωνισμό ανάμεσα σε «άγνωστους που πρέπει να τους δοθεί μια ευκαιρία» και σε «γνωστούς που κοντεύουν να γίνουν άγνωστοι γι αυτό λυπηθείτε τους».

9. Θα γίνει το αγαπημένο της gay κοινότητας γιατί δεν θα κουραστεί να χορεύει στα πάρτι που θα προηγηθούν του διαγωνισμού.

10. Και πώς να κουραστεί αφού μέσα θα κρύβεται κάθε φορά και διαφορετικός εργαζόμενος του κρατικού καναλιού σε μια προσπάθεια «να αξιοποιηθεί το δυναμικό του κρατικού καναλιού για το καλό της Ελλάδας».

11. Άσε που θα κάνουμε και περικοπές στα ταξίδια της κάθε αποστολής .Που να πάει αυτό για να το μάθουν ; Όλος ο κόσμος το ξέρει.

12. Θα σταματήσουν και ο πόλεμοι εμπορικού και ποιοτικού τραγουδιού , ελληνικού και ξενόφερτου , εσώρουχο να φαίνεται ή χωρίς , ακριβό κουστούμι ή μοδίστρα από Μπουρνάζι .Τέλος .Αυτό είναι και όποιος γουστάρει.

13. Δεν θα εκφέρει γνώμη για τους στίχους. Ότι του δώσεις θα το πει. Μας τρέλαναν τα τελευταία χρόνια οι τραγουδιστές που έχουν άποψη για το τι θα πουν με αποτέλεσμα το ελληνικό ευαίσθητο κοινό να μπερδεύεται και να στέλνει άλλα αντί άλλων στο διαγωνισμό.

14. Τα σκανδιναβικά τέρατα θα το υποστηρίξουν , βρίσκοντας στο πρόσωπο του τον «έλληνα χοντρό αδερφό που δεν είχαν ποτέ». Και τα δωδεκάρια από το σκανδιναβικό μπλοκ θα πέσουν βροχή για πρώτη φορά κάνοντας την Δάφνη να μιλά ξανά για την «απίστευτη δύναμη του ανατολικού μπλοκ που μας έχει εξοντώσει κυρίες και κύριοι».

15. Και να χάσει από πού θα ζητήσεις ευθύνες; Από τους «εργαζόμενους που κρύβονται μέσα για την αξιοποίηση του δυναμικού του κρατικού καναλιού για το καλό της χώρας»;

16. Ανησυχία δεν θέλω για το που θα βρεθούν τα λεφτά για την αγορά των δικαιωμάτων. Ας αυξήσουν το πάγιο στους λογαριασμούς μας , για το καλό της Ελλάδας θα δυσκολευτούμε αλλά θα τα καταφέρουμε!

πηγή:lifo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου