Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Πως θα παρακολουθήσετε τους αγώνες του Mundial από το internet;


Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει για τα καλά, όμως ο προγραμματισμός των παιχνιδιών στέλνει μερικούς ενδιαφέροντες αγώνες στις 14.30 το μεσημέρι αλλά και στις 17.00 το απόγευμα. Τι θα γίνει όμως αυτή την εβδομάδα όπου η πλειοψηφία των φανατικών Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων βρίσκεται στις δουλειές της. Για όσους εργάζονται μπροστά σε υπολογιστή με πρόσβαση στο Internet, υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσουν δωρεάν τους αγώνες ακόμα και σε υψηλή ανάλυση HD.. Δείτε τις λεπτομέρειες για τις μεταδόσεις μέσω Internet, αλλά προσέξτε μην προδοθείτε από τους πανηγυρισμούς σας…

Η μετάδοση των αγώνων γίνεται για όσους βρίσκονται εντός Ελλάδας από την ERTonline [link μετάδοσης σε νέο παράθυρο]. Όλοι όμως (εντός και εκτός Ελλάδας) μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες από την πλατφόρμα της EBU [link μετάδοσης σε νέο παράθυρο]. Χρήσιμη είναι και η δυνατότητα για πρόσβαση σε Highlights αγώνων μέσα από την πλατφόρμα της EBU.

Η πλατφόρμα της EBU δίνει την δυνατότητα θέασης σε υψηλή ανάλυση (HD) επιλεγμένων αγώνων μέσω του HD Channel. Το HD Channel παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης video σε ταχύτητα μετάδοσης 2Mbps σε full screen mode σε ανάλυση 1280x720p. Μέσω του HD Channel οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν επιλεγμένους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταξύ των οποίων τα παιχνίδια Ελλάδα-Αργεντινή, Νότια Αφρική-Μεξικό, Ισπανία-Ελβετία, Γερμανία-Σερβία, Σλοβενία-Αγγλία, Σλοβακία-Ιταλία, Καμερούν-Ολλανδία και Πορτογαλία-Βραζιλία από τη φάση των ομίλων.

πηγή:http://www.e-radio.gr/default.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου