Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Κοίτα: Το Νέο Πεδίον Του Άρεως

Άνοιξε τις πόρτες του, λέει, το ανακαινισμένο πάρκο στο κέντρο της Αθήνας, καιο Athensville έχει κάμποσες φωτογραφίες να σου δείξει. Και πλατάνια, και νεράκι και πλακόστρωτο έχει, ωραίο φαίνεται,.

1 σχόλιο:

  1. THE QUEST

    Στίς 5 Μαρτίου του 2008 σε δισέλιδο άρθρο της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" με τις φωτογραφίες των κ/ων.Γεννηματά και Μπέη διαφημιζόταν το Πεδίον του Αρεως ως "Παράδεισος στις μακέτες" (τυχαίος ο τίτλος;;) και δηλωνόταν ότι θα εγκατασταθούν 94.000 φυτεύσεις.

    Σήμερα με ένα απλό μαθηματικό υπολογισμό αφαιρετικής και δεδομένου ότι "ιδίοις όμμασι" πραγματοποιήθηκαν, αποκλειστικά χωματουργικές-οικοδομικές εργασίες, εν "κρυπτώ & παραβύστω" εδώ και 3 έτη, Σφράγιση γής - ενταφιασμός δομικών υλικών, μαρμαροκυβολιθοστρώσεων, στά τουλάχιστον 60 δασικά στρέμματα, παρέα με τά 6.000 κυβικά μέτρα Beton-arme, ΛΟΓΙΚΑ θα πρέπει να αφαιρέσουμε από τα 230 στρέμμ.(συνολικής έκτασης του Π.Α), δηλαδή τά 230-60=170 στρέμμ.....και γρήγορα να τρέξουμε και να αναζητήσουμε που τοποθετήθηκαν, εδώ και τώρα, πάλι ΛΟΓΙΚΑ, οι 94.000φυτ./170στρεμ. = 553 φυτεύσεις ανά στρέμμα, που επικαλούνται!!!!!

    Και πάλι ΛΟΓΙΚΑ 1 στρέμμα = με 1000 τετρ.μέτρα.
    Τουτέστιν ομιλούμε και πάλι ΛΟΓΙΚΑ γιά περίπου,χονδρικά 2 φυτεύσεις (ως επικαλούνται) που να εμπεριέχουν και φύτευση δένδρου σέ κάθε..................................τετραγωνικό μέτρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!



    ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ περαιτέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή