Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πίσω στα θρανία η Britney Spears!

Έντεκα χρόνια μετά την απίστευτη επιτυχία που είχε κάνει με τα τρελά χορευτικά της ως άτακτη μαθήτρια στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού "One more time", η 28χρονη σήμερα τραγουδίστρια, ετοιμάζεται να επιστρέψει στον? τόπο του εγκλήματος.
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) πρόκειται να εμφανιστεί σε...
ένα επεισόδιο του αμερικανικού τηλεοπτικού σίριαλ "Glee" όπου το σενάριο θέλει δύο από τις πρωταγωνίστριες να φαντασιώνονται ότι χορεύουν και τραγουδούν μερικές από τις επιτυχίες της.
Τα κορίτσια είναι μέλη ενός σχολικού κλαμπ, οπότε και οι στολές είναι ανάλογες εκείνων που φορούσε η Μπρίτνεϊ και οι υπόλοιπες χορεύτριες στο κλιπ του 1999.
Κατά τα άλλα, η 28χρονη τραγουδίστρια που σύμφωνα με τις φήμες ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο και πρώην ατζέντη της, Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick), δέχτηκε ένα μεγάλο χτύπημα πρόσφατα από πρώην σωματοφύλακά της, ο οποίος την κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση και για κακοποίηση των παιδιών της.
Έχοντας στο πλευρό της, ανέλπιστο σύμμαχο τον πρώην άντρα της, Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline), η Μπρίτνεϊ αρνήθηκε τις κατηγορίες και προσπαθεί πια να αφήσει όλο το περιστατικό πίσω της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου