Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Ελλάδα ο μουσικός διαγωνισμός Eurovoice


Ο νέος Πανευρωπαϊκός Μουσικός Διαγωνισμός EuroVoice http://eurovoice.tv/ είναι γεγονός! Και ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει ζωντανά τους δύο τελικούς του μεγάλου μουσικού event που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη 23/9 και την Παρασκευή 24/9 στις 9 το βράδυ.

Η εκρηκτική Pamela Anderson, μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της αμερικανικής showbiz, παρουσιάζει τους 33 διαγωνιζόμενους από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες σε ένα show υψηλών προδιαγραφών, στο οποίο θα συμμετάσχουν ως guests μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής! Πολυπράγμων, και πάντα δραστήρια, η πληθωρική Pamela Anderson θα φωτίσει το stage του ΟΑΚΑ με τη λάμψη και το ταμπεραμέντο της.
Στον 1ο τελικό, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00, θα εμφανιστούν οι
πρώτοι διαγωνιζόμενοι που αναδείχθηκαν από την online ψηφοφορία. Παράλληλα, θα απολαύσουμε ζωντανά πάνω στη σκηνή του ΟΑΚΑ την Anastacia και τον Σάκη Ρουβά! Με ανανεωμένο look, με νέα δισκογραφική δουλειά και με πωλήσεις που ξεπερνούν τους 17.000.000 δίσκους, η μεγάλη Αμερικανίδα pop star Αnastacia επιστρέφει και δίνει δυναμικό παρόν στο EuroVoice! Μαζί της, το Νο 1 ποπ είδωλο της χώρας μας, ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς, που μας ετοιμάζει ένα ξεχωριστό live performance. Ο Σάκης Ρουβάς ήταν από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό EuroVoice. Γι’ αυτό και όταν του προτάθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή να συμμετάσχει στους τελικούς της Αθήνας, δέχθηκε με χαρά, στηρίζοντας παράλληλα τους νέους καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Εκτός όμως από τη συμμετοχή του ως guest καλλιτέχνης, ο Σάκης Ρουβάς θα έχει και έναν ξεχωριστό ρόλο στον μεγάλο τελικό του EuroVoice 2010!
Στον 2ο τελικό, την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00, θα εμφανιστούν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι, ενώ λαμπερός guest της βραδιάς θα είναι ο Enrique Iglesias. Ο Ισπανός super star που έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 55.000.000 albums και έχει ένα βραβείο Grammy στο ενεργητικό του, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για να παρουσιάσει στη σκηνή του ΟΑΚΑ ένα show που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί! Μάλιστα, η εμφάνισή του Enrique Iglesias στην Ελλάδα έρχεται την κατάλληλη στιγμή, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του album που σημειώνει παγκόσμια επιτυχία!
To EuroVoice είναι ένας καινοτόμος διαγωνισμός που αναδεικνύει μουσικά ταλέντα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μέσω του Internet! 420 καλλιτέχνες από 39 Ευρωπαϊκές χώρες υπέβαλαν τις συμμετοχές τους στο διαδίκτυο τον περασμένο Μάιο και περισσότεροι από 600.000 Ευρωπαίοι fans ψήφισαν τα αγαπημένα τους τραγούδια. Η online ψηφοφορία ανέδειξε τους 33 καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε στους δύο μεγάλους τελικούς. Εκπρόσωπος της Ελλάδας αναδείχθηκε ο Γιώργος Τεντζεράκης με το τραγούδι "Τι παραπάνω" σε στίχους και μουσική του Θάνου Παπανικολάου, ενώ εκπρόσωπος της Κύπρου αναδείχθηκε το συγκρότημα The Secret και η Φλώρα Θεοδώρου με το τραγούδι «In the arms of my angels».
Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού EuroVoice θα αναδειχθεί μόνο από τις ψήφους του κοινού (με αποστολή SMS) κατά τη διάρκεια των δύο τελικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου