Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Girls' post:Το μακιγιάζ του φθινοπόρου

Τι μακιγιάζ που προτείνετε για ένα ανάλαφρο και trendy φθινοπωρινό look; 
Στη φθινοπωρινή παλέτα μακιγιάζ κυριαρχούν οι μαρόν και σοκολά τόνοι για τα μάτια καθώς και οι γκρι σκιές που ακολουθούν τη μόδα στην πασαρέλα (η haute couture φέτος αποθεώνει το γκρι).

Επειδή ωστόσο οι σκούροι τόνοι στο μακιγιάζ των ματιών δεν ταιριάζουν στις πρωινές εμφανίσεις, ενώ αν έχετε ξενυχτήσει επειδή το μωρό σας έκλαιγε, όχι μόνο δεν σας κολακεύουν αλλά
επιπλέον τονίζουν την κουρασμένη όψη στο βλέμμα, προτιμήστε ένα ανάλαφρο συνδυασμό με δύο πιο απαλές και πολύ trendy αποχρώσεις:
Ένα απαλό γήινο καφέ που θυμίζει το χρώμα της σοκολάτας γάλακτος και ένα τρυφερό σομόν το οποίο δίνει μια υγιή λάμψη στην επιδερμίδα. Απλώστε την ανοιχτόχρωμη σομόν σκιά σε όλο το βλέφαρο και με την πιο σκούρα καφετί απόχρωση σχεδιάστε με ένα λεπτό πινέλο ή μια μπατονέτα μόνο το περίγραμμα του άνω βλεφάρου, που στη συνέχεια θα το σβήσετε με το απλικατέρ.


Προσθέσετε μια πινελιά από σομόν gloss στα χείλη και έχετε ξεκούραστη όψη ακόμα και αν το μικρό σας βγάζει δόντια και δεν κλείσατε μάτι το βράδυ (στην περίπτωση αυτή μην ξεχάσετε να βάλετε κονσίλερ στους κύκλους των ματιών).




http://www.girly-blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου