Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ζώδια και γυναικεία χαρακτηριστικά



Η Γυναίκα Κριός ( 21/3 - 19/4 ) 
Εάν η αγαπημένη σας είναι Κριός, ακόμα κι αν κυβερνάται από τον ίδιο πλανήτη, τον 'Aρη, ακόμα κι αν έχει πολλά ίδια χαρακτηριστικά με το αντίστοιχο αρσενικό της, μπορεί να είναι πολύ διαφορετική. Τα γυναικεία συναισθήματα είναι διαφορετικά από τα αντρικά.
Δεν έχει σημασία αν δεν το πιστεύετε, είναι όμως γεγονός. Μια γυναίκα Κριός θα σας έλξη αμέσως. Ίσως να δείχνει ότι είναι ένας ανεμοστρόβιλος ενέργειας, μια θετική σφαίρα φωτιάς που ακτινοβολεί ενθουσιασμό, αλλά κάτω από την εξωτερική δύναμη υπάρχουν τα ίδια τρωτά σημεία και η ίδια παιδική προσέγγιση προς τη ζωή όπως στον άνδρα Κριό.
Ο τύπος αυτής της γυναίκας, σ' αυτή την περίπτωση, λέγεται ότι είναι δυνατότερος από τον άνδρα, κανένας βέβαια Κριός άνδρας δεν θα θελε να ακούσει κάτι τέτοιο. Για να σαγηνεύσετε την καρδιά μιας γυναίκας Κριού πρέπει να δράσετε σαν πύραυλος και αφού βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ο σωστός χημικός συνδυασμός μεταξύ σας, δεν θα αργήσει να σας δείξει ότι και αυτή ενδιαφέρεται. Ίσως και να σας υποτάξει και θα σας κάνει να αναρωτιέστε πώς την πάθατε έτσι! Αλλά αν πραγματικά σαγηνεύσετε την καρδιά μιας γυναίκας Κριού θα την έχετε για πάντα - αν βέβαια την έχετε πείσει αληθινά ότι είστε ο ιππότης με το άσπρο άλογο που ονειρευόταν από τα πέντε της χρόνια.

 
Κι αν η αγαπημένη σας τελικά γίνει γυναίκα σας θα καταφέρει να συνδυάζει τα οικιακά, να φροντίζει τα παιδιά και να έχει μια ενδιαφέρουσα (η ζωτική λέξη) εργασία, και να ετοιμάζει επίσης ένα θαυμάσιο δείπνο. Μην περιμένετε μια ήσυχη ζωή μ' αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. Αν είστε ο τύπος του άνδρα που θέλει μετά τη δουλειά του να γυρίζει σπίτι να κάθεται μπροστά στην τηλεόραση και να κοιμάται - ξεχάστε το. Ίσως η ίδια να είχε μια κουραστική ημέρα αλλά σπάνια θα θέλει να ηρεμήσει, και δυο ήσυχα βράδια στη σειρά δεν θα είναι η ιδανική της διασκέδαση.
Γι αυτό το δυναμικό πύρινο ζώδιο το ειδύλλιο πρέπει να διατηρηθεί ζωντανό, καθώς και τα παιχνίδια στην κρεβατοκάμαρα. Είναι αδύνατον να κρατάει τις σκέψεις της και να παραμένει σιωπηλή, γι' αυτό προετοιμαστείτε για τσακωμούς.
Δεν θέλει όμως έναν άνδρα που να λέει "ναι", θέλει και χρειάζεται έναν ισότιμο ή καλύτερα κάποιον που να είναι δυνατότερος της. Δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε μια γυναίκα Κριό σ' ένα δωμάτιο - θα μιλάει πολύ και θα προσέξετε τα μάτια της, τα μαλλιά της, το μακιγιάζ της, το αποπλανητικό της βλέμμα, θα υπάρχει κάτι στο πρόσωπο της που θα το βρείτε καταπληκτικό - σκεφθείτε την Τζούλι Κρίστι ή την Νταίάνα Ρος. Κι αν μπορείτε να διακρίνετε τον αισθησιασμό θα δείτε πολύ πάθος να σιγοβράζει μέσα της.
Δεν θα αργήσετε να τη γοητεύσετε αν σας θεωρήσει κατάλληλο. Πρέπει όμως να αποδείξετε ότι έχετε αυτό το κάτι που μπορεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον της για τον νου σας καθώς και για το κορμί σας.
Το σεξ είναι σπουδαίο, αλλά γι αυτήν μπορεί να γίνει ανία ή αγγαρεία αν τα υπόλοιπα δεν ρέουν μεταξύ σας. Αν δεν έχετε μαντέψει ακόμα το Ζώδιο της, και έχετε αρχίσει μια συζήτηση, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ θα σας πει την ιστορία της ζωής της στα πρώτα δέκα λεπτά, ή τουλάχιστον το μέρος της ζωής της που θέλει αυτή να γνωρίσετε.
Αν γνωριστήκατε σε πάρτι και είναι βαρετό, πιθανώς να είναι αυτή που θα προτείνει να πάτε κάπου αλλού. Μην το παρεξηγήσετε όμως αυτό, μπορεί να σημαίνει ίσως ότι απολαμβάνει τη συντροφιά σας και θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα, και για τους Κριούς δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το παρόν. θα ντύνεται πολύ μοντέρνα. Η Κριός αρέσκεται να είναι πρωτοπόρος στη μόδα, κι αν όχι τόσο πολύ όσο η Λέων, πάντως πάντα πρωτοποριακά. Ακόμα κι αν δεν έχει να ξοδέψει μια περιουσία δεν θα το ξέρετε. Είναι δεξιοτέχνης στο να ντύνεται με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται εκατομμυριούχος και έτσι ξεχωρίζει στο πλήθος. θα δείχνει εκπληκτικά ανεξάρτητη σαν να έχει κρατήσει τον εαυτό της για τον εαυτό της όλη της τη ζωή. Γεννήθηκε για αρχηγός και είναι αποφασισμένη να το αποδείξει - τουλάχιστον όταν είναι εκεί έξω στη δημοσιότητα.
Ίσως αναρωτιέστε ήδη αν μια Κριός είναι η ιδανική σας γυναίκα. Φοβάστε μήπως αναστατώσει τη ζωή σας, μήπως είστε ακόμα μια κατάκτηση της ή μήπως πει σ' όλες τις φίλες της πως σας αποπλάνησε σε τρία λεπτά; Είναι αλήθεια, ότι αν είστε ένα φυσιολογικό καλό αγόρι που λέει ναι σε οτιδήποτε για να διατηρήσει την ηρεμία, ίσως ανακαλύψετε, ότι αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ θα μπορούσε να σας κερδίσει εύκολα.
'Oμως δεν είναι αυτό που θέλει. Ψάχνει για κάποιον που θα είναι πολύ - πολύ άνδρας και που θα είναι πιο επιθετικός και κυριαρχικός από αυτήν, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνει. 'Eχοντας μάθει λοιπόν τόσα πολλά γι' αυτήν, θα πρέπει ν' αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι αν έχετε τη δύναμη να δαμάσετε αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, θα έχετε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ζωή. 'Oμως που θα βρείτε αυτό το φλογερό πλάσμα; Κοιτάξτε εκεί που υπάρχει δράση. Είναι τόσο ανεξάρτητη που απεχθάνεται να κάνει πρόωρα σχέδια σε περίπτωση που προκύψει κάτι πιο ενδιαφέρον.
Είναι συνέχεια σε κίνηση απ' το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν φαίνεται να κουράζεται ποτέ. Είναι το είδος του ατόμου που το βρίσκει διασκεδαστικό να γραφτεί μέλος σε πρακτορείο συνοικεσίων ή να βάλει αγγελία στη σελίδα για μοναχικές καρδιές, για να δει ποιος θα εμφανιστεί, θα μπορούσε να κάνει τη baby - sitter για φίλες, ή να κάνει κάποια εθελοντική εργασία στο τοπικό νοσοκομείο.
Οι Κριοί μπορεί να μην το δείχνουν αλλά ενδιαφέρονται πάρα πολύ για τους άλλους ανθρώπους και επειδή δεν είναι τόσο καλοί με τα χρήματα, συχνά είναι περισσότερο γενναιόδωροι απ' ότι το επιτρέπει η τσέπη τους. Οι συμπάθειες και αντιπάθειες της γυναίκας Κριού μπορεί να ποικίλουν όσο και ο καιρός. Αν βάλει όμως στο μυαλό της κάτι, είναι δύσκολο να την αποτρέψετε από αυτό. Δεν είναι τόσο μεταβλητή όσο η Δίδυμος, σίγουρα όμως έχει τις στιγμές της με θυμούς για κάτι που μόλις χθες ήταν πολύ ευχαριστημένη.
Φυσιολογικά της αρέσουν οι εκπλήξεις, αλλά πρέπει να ξέρετε την κατάλληλη στιγμή, θυμάται πολύ καλά τις ειδικές περιπτώσεις και δεν θα εκτιμήσει την αμέλεια σας αν ξεχάσετε να της στείλετε μια κάρτα στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου - ή ακόμα χειρότερα, αν της φέρετε το λάθος άρωμα όταν επιστρέφετε από ένα επαγγελματικό ταξίδι (ιδιαίτερα αν νοιώθει παραμελημένη που δεν την πήρατε μαζί σας).
ΣτΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Κριό δεν αρέσει ούτε τόσο πολύ να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής αλλά ούτε και να αγνοείται, θέλει να αποπλανηθεί, αλλά συχνά παίζει τον ρόλο του αποπλανητή. Είναι ένα πλάσμα γεμάτο αντιθέσεις αλλά ποτέ βαρετό.
Και παρ' όλο που απεχθάνεται να το παραδεχθεί, οι καλύτερες της φίλες γνωρίζουν ότι αυτό που λαχταράει είναι ένας δυνατός ώμος ν' ακουμπήσει όταν το χρειάζεται. 'Oμως μην της πείτε ποτέ ότι μαντέψατε το μικρό της μυστικό.
Ο Κριός είναι αρσενικό ζώδιο αλλά οι άνθρωποι που νομίζουν ότι αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι πολύ σκληρή και επιθετική, δεν νοιαστήκανε ποτέ να κοιτάξουν κάτω από την επιφάνεια. Κι αν είναι συχνά σκληρή είναι γιατί πρέπει να είναι. Η ΓΥΝΑΙΚΑ Κριός θα πάει οπουδήποτε αν γνωρίζει ότι θα περάσει καλά, μέσα στα όρια βέβαια, θέατρο, σινεμά, κονσέρτα, συνήθως τα γούστα της ποικίλουν.
Λατρεύει τις διακοπές, ιδιαίτερα τα εξωτικά μέρη όπου κανείς γνωστός της δεν έχει πάει. 'Eτσι όταν επιστρέψει έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί. Ποτέ μην ξεχνάτε ότι ο Κριός είναι περιπετειώδης και αγαπά πολύ τα μακρινά ταξίδια. 'Oταν της αγοράζετε δώρα, ψάξτε πάντα για κάτι αυθεντικό.
Μην κάνετε το λάθος να διαλέξετε κάτι που ίσως έχετε ξαναγοράσει - και φυσικά ποτέ για κανέναν άλλον, που ίσως ξέρει! Θα της αρέσουν τα σέξι μεταξωτά εσώρουχα, τα πουλόβερ, τα πιο μοντέρνα γουώκμαν, ένα τηλέφωνο, ή μια ντουζίνα τριαντάφυλλα.
Ας το παραδεχθούμε - λατρεύει τα δώρα οποιαδήποτε στιγμή και για οποιαδήποτε αιτία. Η αποπλάνηση είναι μια τέχνη, και να αποπλανήσετε μια γυναίκα Κριό, μπορεί να είναι μια θαυμάσια εμπειρία, αν και κουραστική μερικές φορές! θα είναι επίσης τόσο γεμάτη από αξέχαστες στιγμές που κάθε κακή στιγμή θα σβήσει γρήγορα, και θα ξεχάσετε σχεδόν ότι υπήρξε. 


Η Γυναίκα Ταύρος ( 20/4 - 20/5 ) 
Εάν Η ΓΥΝΑΙΚΑ των ονείρων σας είναι Ταύρος, κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα, όπως το αρσενικό αντίστοιχο της. Αλλά αν νομίζετε ότι είναι μαλακή και ότι είναι εύκολο να την πείσετε ότι είστε ο ιδανικός της άνδρας, κάνετε λάθος!
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ταύρος είναι πιθανότερα πιο ισχυρογνώμων και πιο πεισματάρα από έναν άνδρα Ταύρο. Εάν νομίζει ότι είστε ο κατάλληλος γι' αυτήν, ακόμα κι αν εσείς δεν είστε πολύ σίγουρος, προσέχετε!
Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι αποφασισμένη να πάρει αυτό που θέλει χωρίς να λογαριάσει πόσο καιρό θα ξοδέψει. Μπορεί να φαίνεται ήσυχη και στην αρχή ντροπαλή, προτιμώντας να στέκεται παράμερα όταν βρίσκεται με άλλους ανθρώπους.
Αυτό όμως που ίσως κάνει, είναι να εκτιμά την κατάσταση, κι αν ακόμα σας βρίσκει ενδιαφέρων να δείχνει ότι σας αγνοεί. Δεν στέκεται όμως πάντα παράμερα. 'Oταν την γνωρίσετε καλά θα καταλάβετε ότι υπάρχει μια πλευρά της που είναι μια φλόγα πάθους, και ότι είναι επίσης απίστευτα ζηλιάρα!
Για να πείσετε μια γυναίκα, Ταύρο ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσάς, ίσως να χρειαστεί να της δείξετε το λογαριασμό της τράπεζάς σας. 'Oχι βέβαια κυριολεκτικά, αλλά να θυμάστε ότι οι Ταύροι χρειάζονται ασφάλεια και το σπίτι σημαίνει περισσότερα από μια δωδεκάδα ορχιδέες ή ένα ταξίδι πάνω απ' τον Ατλαντικό με Κονκόρντ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αρέσουν όλα αυτά τα πράγματα αλλά με τα πόδια της να πατάνε τόσο σταθερά στη γη, Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ταύρος πρέπει να ξέρει ότι το μέλλον της θα είναι όσο το δυνατό πιο ασφαλές. Υπάρχει μια εσωτερική δύναμη σ' αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ που την κάνει να αντέχει ακόμη κι όταν έχει δυσκολίες.
Ίσως να δείχνει ότι έχει αυτοέλεγχο και αποφασιστικότητα, όμως είναι το ίδιο ρομαντική ιδεαλίστρια όπως και οποιοσδήποτε άλλος. Εξ αιτίας της μεγάλης της πίστης στο άτομο που αγαπά μπορεί μερικές φορές να πληγωθεί περισσότερο απ' ότι νομίζετε, και το χαρακτηριστικό της πείσμα τη δυσκολεύει να παραδεχθεί ότι μπορεί να έχει κάνει λάθος με κάποιον από τους άνδρες στη ζωή της, ιδιαίτερα όταν προσπαθεί να διατηρήσει μια σχέση σε ίση βάση. Εάν σαγηνεύσατε την καρδιά μιας γυναίκας Ταύρου, δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι θα την χάσετε, εφ' όσον φανείτε αντάξιος της και δεν την απογοητεύετε ποτέ.
Εάν αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ σας παντρευτεί να είστε σίγουρος ότι θα έχετε πάντα ένα καθαρό πουκάμισο για το γραφείο, το φαγητό θα είναι έτοιμο στην ώρα του, και δεν θα της πάρει πολύ χρόνο να σας μαγειρέψει το είδος των φαγητών που είχατε φάει μόνο σε ακριβά εστιατόρια στο παρελθόν.
Δεν θα πρέπει να στεναχωριέστε για τους λογαριασμούς του σπιτιού, γιατί είναι τόσο πρακτική και καλή οικονόμος που θα αναρωτιέστε πώς τα καταφέρνατε πριν έρθει στη ζωή σας.
θα είναι ευτυχισμένη να παρακολουθεί το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα μαζί σας μετά το φαγητό, αλλά και σεις με τη σειρά σας θα πρέπει να ακούτε τις αγαπημένες της όπερες (δεν είναι εύκολο, αν έχετε διαφορετικό γούστο στη μουσική). θα κάνει οικονομία, επισκευάζοντας διάφορα πράγματα στο σπίτι, με τον δικό της αργό ρυθμό βέβαια. Λοιπόν πώς αναγνωρίζετε αυτόν τον παράγοντα της αρετής σ' ένα γεμάτο δωμάτιο;
Γνωρίζετε ήδη ότι θα στέκεται παράμερα, θα είναι καλοντυμένη αλλά με τρόπο διακριτικό, εκτός κι αν έχει πειστεί αρκετά για το σώμα της (πολλοί Ταύροι έχουν πρόβλημα βάρους) και έχει αποφασίσει να ντυθεί κάπως πιο τολμηρά. 'Oμως θα αισθανθείτε ότι είναι πολύ σέξι γιατί υπάρχει κάτι στα μάτια της που σας έλκει, κι αν έχετε την ευκαιρία να της μιλήσετε θα καταλάβετε ότι γνωρίζει για ποιο πράγμα μιλά και δεν θα αλλάξει τις απόψεις της μόνο και μόνο για να σας ευχαριστήσει.
Είναι απόλυτη στις απόψεις της έτσι μην νομίζετε ότι θα την κολακέψετε αν συμφωνήσετε με κάποιες από τις ιδέες της όταν κατά βάθος πιστεύετε ότι κάνει λάθος. 'Eχει μάθει να διακρίνει τον άνδρα της περιπέτειας από αυτόν που πιστεύει ότι οι αντίθετες γνώμες δίνουν σε δυο ανθρώπους την ευκαιρία να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον καλύτερα.
'Eτσι εάν έχετε αποφασίσει ότι μια γυναίκα Ταύρος είναι τελικά αυτό που χρειάζεστε στη ζωή σας για να τη γεμίσει αληθινά, που θα τη βρείτε; 'Oχι βέβαια να διασκεδάζει στη ντισκοτέκ της γειτονιάς σας. Πιο πιθανό να βρίσκεται στην τοπική λέσχη όπερας ή σε μια σχολή haute cuisine
Της αρέσει η κηπουρική, έτσι μπορείτε να τη βρείτε στο κοντινότερο φυτώριο. Δεν είναι όμως το είδος της γυναίκας που της αρέσει να της κάνουν "καμάκι"! Μην ξεχνάτε ότι της αρέσει η σχέση να αρχίζει αργά, με τον παραδοσιακό τρόπο, έτσι αν έχετε έναν κοινό φίλο που μπορεί να σας συστήσει, θα αισθάνεται πιο ασφαλής.
Δεν είναι πολύ, δραστήρια. Στις διακοπές θα την βρείτε να τεμπελιάζει στην πισίνα, ή να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία, αντί να τρέχει από δω κι από κει και να κάνει νυχτερινή ζωή.
Δεν θα τη γνωρίσετε μέσω ενός γραφείου συνοικεσίων, εκτός κι αν έχει πειστεί από κάποιον πιο πεισματάρη από αυτήν. Αν τη γνωρίσετε μ' αυτόν τον τρόπο, θα σας κάνει ένα σωρό ερωτήσεις για να σιγουρευτεί ότι είστε ο κατάλληλος! 'Eνα ποτό δεν είναι γι' αυτήν το ιδανικό ραντεβού, μην ξεχνάτε ότι οι Ταύροι έχουν αισθησιακά γούστα, κι αν είναι σίγουρη ότι έχετε χρήματα, ένα Γαλλικό εστιατόριο θα την προσελκύσει περισσότερο από μια παμπ.
Ίσως να φαίνεται σκληρό καρύδι, αλλά ο Ταύρος είναι θηλυκό ζώδιο - και πραγματικά ρομαντικό. Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ λατρεύει την αίσθηση του μεταξιού, τις αρωματικές κρέμες και πούδρες, και ποτέ δεν θα στερηθεί να ξοδέψει για τα αγαπημένα της αρώματα, έτσι όταν έρχεται ο καιρός για δώρα δεν θα σας λείπουν οι ιδέες.
Αγοράστε της ένα σάλι από κασμίρ, δείπνο για δυο στο αγαπημένο της εστιατόριο, ή μια ρόμπα μπάνιου με μονόγραμμα.
Η αποπλάνηση μιας γυναίκας Ταύρου είναι απίθανο να συμβεί σε μια νύχτα. Ίσως να αναρωτηθείτε γιατί ασχολείστε, αλλά όταν ζηλέψει για τον χρόνο που αφιερώσατε σε κάποια παλιά σας αγάπη, όταν τα μάτια της λάμψουν βλέποντας σας με μια αγκαλιά με τα αγαπημένα της λουλούδια, όταν τελικά χάσει τις αναστολές της και φανερώσει πόσο θερμή και τρυφερή μπορεί να είναι - θα καταλάβετε ότι συναντήσατε κάποια που μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένο με χιλιάδες διαφορετικούς τρόπους.
'Oλα τα προηγούμενα κατορθώματα σας θα φαίνονται να είναι εκατομμύρια έτη φωτός μακριά. 


Η Γυναίκα Δίδυμοι ( 21/5 - 21/6 ) 
Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι μια γυναίκα Δίδυμος, έχει τον ίδιο πλανητικό κυβερνήτη, τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, όπως το αρσενικό αντίστοιχό της, και χρειάζεται την ίδια νοητική επικοινωνία για να επιτύχει η σχέση όσο και ο άνδρας Δίδυμος.
'Eτσι αν είστε ο σοβαρός ήσυχος τύπος, που ακόμη νομίζει ότι η θέση της γυναίκας είναι μόνο να φαίνεται κι όχι να ακούγεται, τότε θα ήταν καλύτερο να παραιτηθείτε πριν ακόμα αρχίσετε μ' αυτό το θηλυκό!
Ίσως να είστε ο μεγαλύτερος εραστής μετά τον Καζανόβα, αλλά πρέπει να έχετε κάτι άλλο μέσα στο κεφάλι σας εκτός από σεξουαλικές σκέψεις, για να τη διεγείρετε. θα πρέπει να είστε ο τύπος του άνδρα με τον οποίο θα μπορεί να συζητά τις πιο κρυφές σας σκέψεις, ακόμα κι αν είναι δύο το πρωί μετά από ένα φλογερό έρωτα. Αλλά μετά θα θυμηθείτε πώς νοιώσατε γι αυτήν την πρώτη στιγμή που την είδατε. Μπορεί να άρχισε άσχημα, το ξεκαθάρισε ότι διαφωνούσε μαζί σας, και πιθανώς βρήκε όλες τις κατάλληλες αιτίες, στο πού κάνατε λάθος! Δεν ήσασταν συνηθισμένος να έχουν το προβάδισμα οι γυναίκες σε μια φιλονικία, και δεν σας άρεσε. Μετά αντιληφθήκαμε πόσο λαμπερή και ζωντανή προσωπικότητα είχε αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ και πώς κατάφερε να κάνει τους άλλους γύρω της να φαίνονται ανιαροί.
Βεβαίως, αν κάποιος γίνει βαρετός, ίσως να είστε εσείς - αν σας το επιτρέψει βέβαια. Μια γυναίκα Δίδυμος δεν ανέχεται την ανία, ούτε για μια νύχτα - εκτός βεβαίως, αν σας έχει ερωτευτεί πολύ που δεν βλέπει τα λάθη σας, και αυτό θα είναι ενάντια στον χαρακτήρα της, γι' αυτό ξεχάστε το! Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα απ' ότι φαντάζεστε, καθώς δεν θα συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο συνεχώς.
'Oμως χρησιμοποιεί μια απίστευτη ποσότητα νευρικής ενέργειας, και η ζωή των γυναικών Διδύμων δεν είναι εύκολη συναισθηματικά, (Μέρυλιν Μονρόε, Τζούντι Γκάρλαντ και Τζόαν Κόλλινς ξανά) πιθανώς επειδή δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν αυτή τη βαθιά εσωτερική ανάγκη για έναν άνδρα που να είναι τόσο ισότιμος διανοητικά όσο και στο κρεβάτι.
'Oμως, αν είστε ικανός να κερδίσετε την καρδιά μιας γυναίκας Διδύμου και την πείσετε ότι είστε ο σύντροφος που ονειρευόταν σ' όλη της τη ζωή, θα έχετε μια γυναίκα που θα σας κάνει ευτυχισμένο σε όλα. Βέβαια θα υπάρχουν μέρες που τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν ρολόι, ίσως να ξεχνά ότι έχετε καλέσει το αφεντικό σας και τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ του για δείπνο ή να ξεχνά ακόμη να πάει να πάρει τα παιδιά απ' το σχολείο γιατί απορροφήθηκε στο τηλέφωνο μιλώντας με μια φίλη που είχε να δει χρόνια.
'Oμως τι είναι η ζωή αν δεν περιέχει μερικές εκπλήξεις; Δεν είναι υπέροχο να γνωρίζετε ότι η κακή της διάθεση δεν θα κρατήσει πολύ, ότι αυτή η τρυφερή ρομαντική γυναίκα που είναι ξαπλωμένη δίπλα σας μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια παθιασμένη σέξι γάτα την επόμενη ακριβώς στιγμή, ότι οι πολλές ερωτήσεις της δεν σημαίνουν ότι προσπαθεί να σας ελέγξει αλλά ότι αληθινά ενδιαφέρεται να μάθει τι κάνατε από τη στιγμή που βγήκατε για να συναντήσετε τους φίλους σας; Αν ψάχνει ποτέ τις τσέπες σας θα είναι ίσως για να δει αν υπάρχουν τίποτα ψιλά για να πληρώσει το γαλατά γιατί έχει ξεχάσει να πάει στην τράπεζα πριν κλείσει.
Δεν έχει καιρό για να ζηλεύει υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα στο μυαλό της τον περισσότερο καιρό. 'Oμως, αν τα μάτια σας λάμψουν στην τελευταία παρατήρηση, μην νομίζετε ότι θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε και δεν θα ενδιαφέρεται - θα ενδιαφέρεται!
Οι Δίδυμοι ίσως να ονομάζονται διπρόσωποι και δόλιοι -συχνά άδικα- αλλά είναι κάτι που δυσκολεύονται πολύ να δεχτούν σε οποιονδήποτε άλλον! Εάν συναντήσετε κάποιον και δεν έχετε ακόμα μαντέψει το ζώδιο της, ακόμα κι αν δεν έχει σταματήσει να μιλάει για δέκα λεπτά, κοιτάξτε την εμφάνιση της, την ικανότητα της να αναμειγνύει τα χρώματα και σχήματα με αρμονία, ο τρόπος που μακιγιάρεται και χτενίζεται την κάνουν να φαίνεται νεότερη, θα έχει ένα πλήθος θαυμαστών γύρω της, παρ' όλα αυτά ίσως κοιτάξει ξαφνικά το ρολόι της και πει ότι πρέπει να βιαστεί γιατί έχει μια συνάντηση με μερικούς φίλους. Αν μετά απ' όλα αυτά που διαβάσατε έχετε την πρόθεση να προσπαθήσετε να συναντήσετε την κα Δίδυμο ίσως τη βρείτε στις αγγελίες στη στήλη με τα προσωπικά, ίσως να είναι διευθυντής της τοπικής λέσχης, να δουλεύει στον τοπικό ραδιοσταθμό ή σε ταξιδιωτική εταιρεία, να είναι ρεσιψιονίστ ή αεροσυνοδός - οπουδήποτε όπου θα συναντά συνεχώς πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους.
Είναι το είδος της γυναίκας που αγαπά τα δώρα εκπλήξεις (όπως ο Κριός είναι κι αυτή παιδί στην καρδιά!) Δοκιμάστε μια συνδρομή για το αγαπημένο της περιοδικό, έναν αυτόματο τηλεφωνητή, μερικές βιντεοκασέτες για την κρεβατοκάμαρα. Της αρέσουν επίσης οι έξοδοι εκπλήξεις.
Εξωτερικά δεν δείχνει ότι είναι το είδος της γυναίκας που μπορεί να αποπλανηθεί εύκολα αλλά αν το μυαλό σας βρίσκεται σε αρμονία με το κορμί σας θα δείτε ότι είναι μια γοητευτική εμπειρία! Δεν της ταιριάζει η συνηθισμένη περιγραφή της "γυναικούλας", αλλά είναι Η ΓΥΝΑΙΚΑ με μια μεγάλη, μεγάλη καρδιά και μια μεγάλη γκάμα από ενδιαφέροντα, όσο πιο πολλά έχει τόσο πιο ευτυχισμένη είναι.
Η ποικιλία δεν είναι μόνο το αλάτι της ζωής γι' αυτήν, είναι μια από τις μεγαλύτερες ανάγκες της ζωής. Αφήστε την να διαλέξει το μέρος των διακοπών σας. Είναι απίθανη στο να βρίσκει κάποιο μέρος όπου θα υπάρχει νυχτερινή ζωή και πολλά καταστήματα για να τριγυρίσει και όπου μπορείτε να της βρείτε διάφορα πράγματα που αγαπά.
Εάν έχετε συχνά ονειρευτεί να συναντήσετε μια γυναίκα που μπορεί να είναι ο εαυτός της σε μια αντρική συντροφιά χωρίς να είναι πολύ αυταρχική, μια γυναίκα που μπορεί να δημιουργήσει διέγερση από το πιο ασήμαντο γεγονός και που καταφέρνει να χαμογελά ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, μην ψάχνετε παραπέρα.
Εξασκείστε το πιο αποπλανητικό σας χαμόγελο, προφτάστε το τελευταίο κουτσομπολιό και τα διεθνή νέα - και αρχίστε να ψάχνετε γρήγορα! 


Η Γυναίκα Καρκίνος ( 22/6 - 22/7 ) 
Τη διακρίνατε μέσα σ' ένα γεμάτο από ανθρώπους δωμάτιο, και κοκκινίζει όταν αντιληφθεί ότι την κοιτάτε.
Ναι, ακόμα και στο σημερινό κόσμο υπάρχουν γυναίκες Καρκίνοι που κοκκινίζουν όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τις παρατηρεί! Αλλά βεβαίως δεν γνωρίζετε ακόμα το ζώδιό της!
Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας συμβεί να είναι στο Υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, που το κυβερνά η Σελήνη, θα ξέρετε τουλάχιστον ότι πάντα θα τρώτε καλά! Πιθανώς να έφτιαχνε κέικ και μπισκότα από τότε που ήταν κοριτσάκι! Μια γυναίκα Καρκίνος θα σας κάνει να νοιώθετε άνετα αμέσως.
'Eχει μια ζεστασιά και ευαισθησία που λείπουν από άλλα ζώδια. Ακόμα κι αν προσπαθεί να είναι σκληρή, θα αντιληφθείτε σύντομα ότι είναι μόνο θέατρο, γιατί κατά βάθος είναι απίστευτα ανασφαλής.
Oι περισσότεροι Καρκίνοι που έχω συναντήσει φαίνεται να αναλαμβάνουν τα προβλήματα των άλλων. Μπορεί ο Καρκίνος να είναι Υδάτινο ζώδιο αλλά Η ΓΥΝΑΙΚΑ Καρκίνος είναι η αληθινή Μητέρα Γη, και μερικές φορές πρέπει να συγχωρείται που κρύβεται μέσα στο καβούκι της. Υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να απομονώνεται από τον έξω κόσμο, να ξαναγεμίσει τις μπαταρίες της και να ξαναγυρίσει στην κατάλληλη νοητική κατάσταση για να συνεχίσει την υπόλοιπη μέρα της.
Για να αιχμαλωτίσετε την καρδιά αυτής της γυναίκας δεν ωφελεί να προσπαθήσετε να τη ρίξετε με μεγάλα λόγια - θα το δει αμέσως. Ποτέ μην ξεχνάτε ότι μετά τον Σκορπιό και τους Ιχθείς είναι η πιο διαισθητική. Εάν σκεφθεί ότι γυρεύετε μόνο διασκέδαση, η ντροπαλότητά της θα εξαφανιστεί καθώς θα σας απορρίψει με προσεχτικά διαλεγμένες δεικτικές παρατηρήσεις. Πρέπει να είστε αργός με την κα Καρκίνο γιατί της αρέσει να ερωτοτροπεί με τρόπο παλιομοδίτικο.
'Oχι, δεν είναι σεμνότυφη κι ούτε φωνάζει "βιασμός" κάθε φορά που ένας άνδρας προσπαθεί να την αγγίξει, είναι μια αληθινή ρομαντική που, την κατάλληλη στιγμή, θα σας δείξει ότι απολαμβάνει το καλό σεξ τόσο όσο και τα άλλα έντεκα ζώδια.
Αλλά η κατάλληλη στιγμή πρέπει να ωριμάσει μέσα της, και πρέπει να ξέρει ότι είστε πραγματικά ερωτευμένος. Εάν υπήρξε ποτέ μια γυναίκα που να αμύνεται ένα εκατομμύριο φορές την ημέρα, είναι αυτή, αλλά από τη στιγμή που είναι δικιά σας ίσως αναρωτηθείτε πως επιβιώσατε μέχρι σήμερα χωρίς αυτήν!
Εάν μια μέρα η αγαπημένη των ονείρων σας γίνει σύζυγος σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ αν θα υπάρχει καθαρό πουκάμισο για τη δουλειά, ή αν θα τρώτε καλό φαγητό, θέλει να σας προσέχει με την αληθινή σημασία της λέξης. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι μπορεί μερικές φορές να γίνεται υπερπροστατευτική πνίγοντάς σας με την αγάπη της και είναι δύσκολο να της εξηγήσετε ότι δεν είστε ένα μικρό αγόρι.
Για τις γυναίκες Καρκίνους, οι άνδρες όλων των ηλικιών χρειάζονται μητρική προστασία και θα υπάρχουν προβλήματα αν είστε ο άνδρας που για χρόνια φρόντιζε τον εαυτό του.
Δεν ζηλεύει, αλλά αν ποτέ της δώσετε την αφορμή να πιστέψει ότι ήσασταν άπιστος, σύντομα θ' αλλάξετε τροπάριο! Χρειάζεται να ξέρει ότι ποτέ δεν θα την απογοητεύσετε. Αν δεν έχετε μαντέψει ακόμα το ζώδιο αυτής της γυναίκας αν και έχετε μιλήσει μαζί της σχεδόν μισή ώρα, μη νομίσετε ότι οι γυναίκες Καρκίνοι είναι πάντα τρυφερές και θέλουν αγκαλιές.
Γενικά Η ΓΥΝΑΙΚΑ Καρκίνος δεν είναι υπερβολική με τα ρούχα της, γιατί είναι ο τύπος που ξοδεύει τα χρήματα τρέφοντας την οικογένεια της και περιμένει να έλθουν οι εκπτώσεις πριν ξοδέψει. θα παρατηρήσετε ότι της αρέσουν τα θηλυκά φορέματα, κι αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης του ζωδίου της.
'Oμως αντίθετα με τις δυο διάσημες Καρκίνους που αναφέρθηκαν παρά πάνω, πολλές γεννημένες σ' αυτό το ζώδιο τείνουν να είναι αρκετά παχουλές. Μήπως πανικοβάλλεστε γι' αυτό το στοιχείο της "μικρής μητέρας" που έχει; Δεν χρειάζεται, γιατί αν μάθει από νωρίς να μην είναι υπερπροστατευτική, δεν θα κάνει το ίδιο λάθος ξανά. Και δεν είναι πάντα προετοιμασμένη να είναι "η νοικοκυρούλα".
Οι Καρκίνοι ίσως να είναι καλές νοικοκυρές, αλλά είναι καλές και σε οτιδήποτε άλλο βάλουν στο μυαλό τους να κάνουν. Υπάρχει μια κληρονομική πρακτικότητα σ' αυτό το ζώδιο, κι ένα δυνατό δημιουργικό χαρακτηριστικό, θα έχετε μια σύντροφο που είναι ίση μαζί σας σε πολλά πράγματα αν αποφασίσετε να έχετε μια Καρκίνο. θα είναι θαυμάσια με τα παιδιά, αν και απ' τη στιγμή που θα αρχίζουν να μεγαλώνουν θα πρέπει να αφήσει λίγο τα χαλινάρια.
Οι μητέρες Καρκίνοι έχουν την τάση να είναι υπερπροστατευτικές κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλές φασαρίες. Εάν έχετε αποφασίσει ότι πρέπει να συναντήσετε μια γυναίκα Καρκίνο από πού θα πρέπει να αρχίσετε; Μπορεί να είναι νοσοκόμα ή κοινωνική λειτουργός, μια δουλειά που περιλαμβάνει τη φροντίδα ανθρώπων, ή μπορεί να διδάσκει ή να είναι μέλος μιας αρχαιολογικής ομάδας (αγαπά πολύ την ιστορία).
Οι προτιμήσεις της και οι αντιπάθειές της θα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της! Της αρέσουν οι εκπλήξεις όπως ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια, ή ένα γεύμα για δυο στο αγαπημένο της εστιατόριο για να βγει λίγο από την κουζίνα της! Είναι ίσως περισσότερο συναισθηματική από τον άνδρα Καρκίνο όταν πρόκειται για κάρτες που θα έχουν μέσα το τέλειο μήνυμα.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Καρκίνος αγαπά να γίνεται το επίκεντρο της προ Ενώ ο Κριός έρχεται στον κόσμο λέγοντας "Εγώ πρώτος" ο Καρκίνος σωπαίνει αλλά αισθάνεται πολύ - ίσως περισσότερο απ' όσο οποιοσδήποτε από μας θα μάθει ποτέ, γιατί για την Καρκίνο τα αισθήματα δεν δίνονται εύκολα, από τη στιγμή που έχει πληγωθεί μερικές φορές.
Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ αγαπά τα ρομαντικά έργα και βιβλία, τα πάρτι με φίλους, να κάνει διακοπές στη θάλασσα ή να ταξιδεύει με καράβι. 'Oμως κατά βάθος αγαπά το σπίτι, - δεν χρειάζεται να ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη για να νοιώσει πλήρωση. Κι όταν έρθει η στιγμή να δώσετε το δώρο σας, βεβαιωθείτε ότι θα το δώσετε με αγάπη.
Δεν είναι απαραίτητο να κοστίζει ακριβά ή να είναι το πιο πρωτότυπο δώρο στον κόσμο, γιατί για την Καρκίνο είναι η σκέψη που έχει σημασία από οτιδήποτε άλλο.
Ίσως να εκτιμά πράγματα όπως ένα Βικτοριανό μενταγιόν, τα μαργαριτάρια της γιαγιάς σας, ένα ασημένιο πλαίσιο για φωτογραφία, ένα δυο ρομαντικά βιβλία, μια μηχανή για μακαρόνια. Είναι επίσης οι σκέψεις πίσω από τις πράξεις που μετράνε όταν έρχεται η στιγμή να γοητεύσετε μια γυναίκα Καρκίνο, γι αυτό αν είναι να περάσετε μόνο μια νύχτα πάθους, ξεχάστε το.
Αγάπη και σεξ πρέπει να συνυπάρχουν και όταν συνυπάρχουν είναι μαγεία. 


Η Γυναίκα Λέων ( 23/7 - 22/9 ) 
θυμηθείτε την Τζάκυ Ωνάση, τη Μαντόνα, την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την Πριγκίπισσα 'Aννα, τη Λούση Μπολ και τη Σούζαν Τζωρτζ. Δεν είναι οι τύποι των γυναικών που φαίνονται και δεν ακούγονται!
'Eτσι εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι η "γυναίκα που λέει πάντα ναι" που λατρεύει το χώμα που πατάτε θα ήταν καλύτερα να ξεχάσετε ότι μπορείτε να γοητεύσετε μια Λέαινα.
Τουλάχιστον έτσι μπορεί να φαίνεται την αρχή. 'Oμως μην εξαπατείστε από τους αυταρχικούς τους τρόπους, γιατί ο καλύτερος τρόπος για να την κερδίσετε είναι να της κάνετε το αφεντικό για λίγο. Μπορεί να είναι πάρα πολύ ισχυρή και βέβαια αυτό είναι εις βάρος της, και κατά βάθος το ξέρει. Συχνά θα καλωσορίσει τον άνδρα που της δείχνει ότι αυτός είναι το αφεντικό, εφ' όσον σας σέβεται και θυμάστε να την επαινείτε όταν χρειάζεται.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο και προφανώς έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά όπως ο άνδρας Λέων, ακτινοβολεί λάμψη όταν μπαίνει σένα ένα δωμάτιο. Η χαίτη των μαλλιών της είναι μεγαλύτερη από του άνδρα Λέοντα Συχνά πέφτει στο πρόσωπο της, δήθεν ακατάστατα όχι όμως πάρα πολύ γιατί αυτό θα αφαιρούσε κάτι από τη βασιλική της εμφάνιση.
Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ έχει πολύ σεξ-απήλ και το γνωρίζει. Πρέπει να είναι η κυριότερη πράξη στο έργο, το κέντρο της έλξης. Το προσκήνιο φτιάχτηκε γι αυτήν. Αφήστε τους άλλους ανθρώπους στη χορωδία οι Λέαινες γυναίκες όπως η Σάρα Μπράιτμαν ξέρουν ότι πρέπει να είναι πάντα στο προσκήνιο. 'Eτσι για να αιχμαλωτίσετε την καρδιά αυτής της γυναίκας δεν πρέπει μόνο να σας σέβεται, αλλά θα ήταν καλύτερα για σας να είστε ο κύριος του παιχνιδιού όταν είναι η στιγμή του έρωτα - και του σεξ!
Δεν θα ανεχτεί τους εγωιστές εραστές, βεβαιωθείτε λοιπόν ότι η τεχνική σας είναι τέλεια. Αν νομίζετε όμως ότι θα βρεθείτε με κάποια αλαζονική, απαιτητική στρίγκλα, κάνετε λάθος. 'Oπως με τον άνδρα Λέοντα έτσι κι η καρδιά αυτής της γυναίκας είναι πολύ μεγάλη, ο βρυχηθμός της μπορεί ν' ακούγεται δυνατός αλλά κατά βάθος είναι μόνο μια τρυφερή γατούλα που θέλει να αγαπηθεί.
Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν είναι εύκολο να είναι κάποιος γυναίκα Λέων, το δεύτερο από τα ζώδια της φωτιάς. Περιγράφεται πάντα σαν δυνατή, ισχυρή, αυταρχική, κυριαρχική αρχηγός μεταξύ των γυναικών. Μερικές φορές της είναι πραγματικά δύσκολο να μετριάσει τη δύναμη της προσωπικότητας της, γιατί. το να δίνει διαταγές της είναι πολύ εύκολο. Πιθανώς να ήταν ο αρχηγός της παρέας όταν ήταν μικρή - και η εικόνα δεν έχει αλλάξει. Αυτό που ήθελε κατά κάποιον τρόπο το κατάφερε.
Οι εύκολες νίκες όμως δεν σημαίνουν τίποτα γι' αυτήν, γι' αυτό πολύ συχνά αντιμετωπίζει δυσκολίες με τους άνδρες. Η ΓΥΝΑΙΚΑ Λέων θέλει να είναι ερωτευμένη - είναι βασικό γι' αυτήν να αισθάνεται πραγματικά πλήρωση. Το πρόβλημα είναι ότι είναι πολύ εύκολο να χάσει την καρδιά της για κάποιον που ερωτεύθηκε λόγω της εμφάνισης του και της ικανότητας του στο κρεβάτι.
Ο άνδρας που είναι ωραίος και καλοντυμένος, αυτός που την πηγαίνει σ' όλα τα κατάλληλα μέρη έχει μάθει ένα σίγουρο τρόπο για να γοητεύσει αυτή την πύρινΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. 'Oμως, .για να αιχμαλωτίσετε αληθινά την καρδιά της πρέπει να έχετε κάτι παραπάνω, πρέπει να έχετε αντοχή, μυαλό που να συνδυάζεται με τη δύναμη σας, και πρέπει να τη διατάζετε (όχι πολύ) τόσο που να την κάνετε να δει ότι εσείς είστε το αφεντικό.
Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας καταλήξει να γίνει η σύντροφος της ζωής σας, είναι ο τύπος της γυναίκας που θα τα δώσει όλα για να σας κάνει ευτυχισμένο. θα είναι θαυμάσια οικοδέσποινα και θα έχουν να λένε για τα πάρτι της. θα είναι πολύ τρυφερή μητέρα (μολονότι όταν τα παιδιά αρχίζουν να μεγαλώνουν ίσως θα πρέπει να συνηθίσει σιγά-σιγά να μην είναι το κέντρο της προσοχής).
Εάν δεν μπορείτε να μαντέψετε το ζώδιο της από τα μαλλιά της, ή τα μοντέρνα ρούχα της (που έχουν την Ιταλική ή Γαλλική φίρμα απ την κορυφή μέχρι τα νύχια), θα είναι βέβαιο ότι θα νοιώσετε τη δύναμη της προσωπικότητας της. Αυτή είναι Η ΓΥΝΑΙΚΑ που πιθανώς θα σας γοητεύσει εάν δεν είστε αρκετά γρήγορος να το κάνετε πρώτος!
Γιατί μην ξεχνάτε ότι δεν έχει τύψεις για ό,τι κάνει. Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι κυνηγός κι αν είστε το θήραμα περιμένετε σ' απολαύσετε συναρπαστικές στιγμές. Πού θα τη βρείτε λοιπόν εάν δεν έχει μια θέση υπεροχής στην εταιρεία που εργάζεστε;
Είναι μια δυναμική εργαζόμενΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, μια φθασμένη ηθοποιός, σύμβουλος δημοσίων σχέσεων και θα την βρείτε όπου γίνεται πάρτι, στις disco σίγουρα θα βρείτε μια Λέαινα.
Εργάζεται σκληρά και παίζει σκληρά. Της αρέσει κάθε τι που συνδέεται με τον κόσμο του θεάματος. Λατρεύει τις διακοπές σε ηλιόλουστα εξωτικά κλίματα, όπου θα τη μεταχειρίζονται σαν βασίλισσα, βεβαίως! Εάν είναι η οικοδέσποινα του πάρτι που είστε προσκεκλημένος το καλύτερο δώρο είναι μια σαμπάνια.
Λατρεύουν να παίρνουν δώρα σ' όλα τα σχήματα και μορφές, τζηνς απ' του Armani και ακριβά γαλλικά αρώματα - αλλά δεν πρέπει να απελπίζεστε αν ο λογαριασμός της τράπεζα σας δεν θα επιτρέψει τέτοια υπερβολικά δώρα. Είναι η σκέψη που μετράει γι' αυτήν (Αλλά αν μπορείτε να ξοδέψετε να θυμάστε ότι αγαπούν τον Επαγγελματικό - ιδίως τα χρυσά βραχιόλια! Είναι λίγο δύσκολο να γοητεύσετε μια Λέαινα αλλά αξίζει τον κόπο, γιατί θα καταλήξετε με μιαν απίστευτα πιστή και τρυφερή σύντροφο - εφ' όσον βέβαια έχετε δαμάσει μερικούς απ' τους πιο αυταρχικούς της τρόπους.
Βεβαιωθείτε ότι δεν θα την αφήσετε ποτέ να αντιληφθεί ότι γνωρίζετε ότι δεν είναι τόσο σκληρή όσο υποκρίνεται, θέλει να τη σέβεστε για τη δυνατή προσωπικότητα της και να τη μεταχειρίζεστε σαν βασίλισσα - αυτό είναι - δικαίωμα του Λέοντα απ' τη γέννηση του. 


Η Γυναίκα Παρθένος ( 23/8 - 22/9 ) 
Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι Παρθένος βρίσκεται με καλή συντροφιά - Γκρέτα Γκάρμπο, Σοφία Λόρεν, Λωρήν Μπακώλ και Τουίγκι όλες ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο, θα ανακαλύψετε σύντομα ότι πρέπει να φανείτε αντάξιος με σκοπό να την πείσετε ότι είστε ο τέλειος σύντροφος.
Μια γυναίκα Παρθένος θα φέρει ένα νέο είδος πρόκλησης στη ζωή σας. Δεν θα μπορείτε να ξεφεύγετε με τα παλιά σας κόλπα - θα τα βλέπει αμέσως - και δεν θα χρειάζεται να είναι αστρολόγος ή να είναι διορατική για να γνωρίζει τι είναι αυτό που σας πειράζει.
Είναι το ίδιο κριτική και αναλυτική όπως ο άνδρας Παρθένος - ίσως περισσότερο, γιατί χρησιμοποιεί τη γυναικεία της διαίσθηση με τον δυνατότερο τρόπο. Μπορεί να σας έλξη γιατί η "Παρθένος" σας κάνει να σκέπτεστε την αγνότητα, όμως αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ μπορεί να είναι τόσο ορμητική όσο και η Κριός, να ερωτοτροπεί τόσο όσο και η Δίδυμος και βεβαίως τόσο προκλητική όσο κι η Σκορπιός, το σύμβολο του σεξ του Ζωδιακού.
Αν και είναι κατά κάποιον τρόπο τυπική και σωστή όταν την πρωτοσυναντήσετε, θα απόδειξη ότι είναι έτοιμη, πρόθυμη και ικανή σύντροφος, αν υπάρχει αμοιβαία έλξη.
Εάν η σχέση με μια γυναίκα Παρθένο εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο και διαρκές, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την πίστη της. Είναι το δεύτερο από τα ζώδια της Γης, και οι Παρθένοι έχουν μια βαθιά και σταθερή πίστη στους ανθρώπους που αγαπούν, γι αυτό είναι σπουδαίο να μην τους απογοητεύσετε. Η Παρθένος που έχει προδοθεί είναι δύσκολο να εμπιστευθεί ξανά τελείως. Μπορεί να προχωρήσει, αλλά εάν νοιώσει ότι βρίσκεται στο λάθος μονοπάτι ξανά, έχει μια μυστηριώδη ικανότητα να δίνει τέλος στην κατάσταση όσο δυστυχισμένη κι αν την κάνει.
Ίσως να μην έχετε μια εύκολη ζωή με μια γυναίκα Παρθένο αν είστε ο τύπος του άνδρα που δεν έχει πιάσει ποτέ στα χέρια του ξεσκονόπανο ή δεν έχει διπλώσει τα ρούχα του πριν ξαπλώσει στο κρεβάτι.
Οι Παρθένοι και των δυο φύλων είναι τελειομανείς. 'Oλα πρέπει να είναι σωστά, καθαρά και τακτοποιημένα. Ακόμα κι αν αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι πολύ ερωτευμένη μαζί σας και ορκίζεται αιώνια αγάπη, θα περιμένει από σας να βοηθάτε λίγο στο σπίτι. Αν αναρωτιέστε πως είναι μια γυναίκα Παρθένος πώς θα τη διακρίνετε; Σ' ένα γεμάτο δωμάτιο θα είναι το μάτι που θα παρατηρεί όταν νομίζει ότι δεν κοιτάζουν. Μπορεί σχεδόν να την ακούσετε να κριτικάρει νοητικά την εμφάνιση τους - με τον καλύτερο τρόπο βέβαια! 'Oμως πιθανώς θα κοκκίνιζε και θα αρνιόταν κάθε τι αν αποφασίζατε να την πειράξετε γι' αυτό αργότερα.
Αν την ενθαρρύνετε στη συζήτηση, είναι σίγουρο ότι θα έχει οριστικές απόψεις σε κάθε θέμα και αν διαφωνήσετε πιθανώς να σας αποδείξει ότι οι αναλυτικές της ικανότητες είναι μεγαλύτερες από τις δικές σας. Κοιτάξτε τα ρούχα της. Τα παπούτσια της δεν θα χρειάζονται καθάρισμα, ούτε θα κρεμάει ο ποδόγυρος της φούστας της και ενώ δεν θα φοράει, έξοχα ρούχα, σίγουρα θα ενδιαφέρεται γιο τη μόδα και γνωρίζει καλύτερα από πολλούς πώς να τα συνδυάζει και να τα ταιριάζει. θα φαίνεται επίσης πιο ανεξάρτητη απ' ότι είναι.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Παρθένος μπορεί μερικές φορές να σας φοβίζει, γιατί νοιώθετε ότι γνωρίζει περισσότερα από σας. Μπορεί να νοιώσετε άβολο και ότι βρίσκεστε κάτω από ένα μικροσκόπιο όταν σας πρωτοκοιτάξει στα μάτια. Ίσως δυσκολευτείτε να τη φανταστείτε σαν μια ανέμελη αγαπημένη, καθώς δείχνει να είναι ο τύπος της γυναίκας που είναι αποφασισμένη να ελέγχει τα συναισθήματα της.
Ίσως αναρωτηθείτε ακόμα εάν μια γυναίκα Παρθένος είναι κατάλληλη για σας, φοβούμενος ότι θ' αρχίσει να σας συγκρίνει με τους προηγούμενους εραστές της, και σας τοποθετήσει στο τέλος της λίστας. 'Oμως από τη στιγμή που θα γνωρίσετε καλά αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, θα αναγνωρίσετε ότι, κάτω από αυτό το φανερά κριτικό εξωτερικό παρουσιαστικό δεν είναι τόσο σκληρή όσο φαίνεται.
Πού θα ψάξετε λοιπόν για την Παρθένο αγαπημένη σας; Αφού ήδη γνωρίζετε ότι η Παρθένος είναι γνωστή σαν το "ζώδιο της υπηρεσίας" θα καταλάβετε ότι έχει μια δυνατή αίσθηση καθήκοντος και μπορεί να βρεθεί όπου υπάρχει δουλειά. Είναι ο τύπος του ατόμου που θα πάει νωρίς στο γραφείο και θα φύγει αργά. 'Eτσι αν τη συναντήσετε σε πάρτι θα είναι ίσως την Παρασκευή ή το Σάββατο βράδυ ώστε να μπορεί να ξεκουραστεί την επόμενη. Μπορεί να κάνει εθελοντική εργασία στην τοπική κλινική, ή το νοσοκομείο, να φυλλομετρά βιβλία στη βιβλιοθήκη ή να προσέχει τα παιδιά φίλων, σε μαθήματα γιόγκα, στο γυμναστήριο ή στη λέσχη υγιεινής διατροφής.
Δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε τις προτιμήσεις της ή τις αντιπάθειες της. Είναι ιδιότροπη σε σημείο μονομανίας για ορισμένες τροφές και πιθανώς να αντιπαθεί τους άνδρες που πίνουν πολύ ή επιδεικνύονται. Αισθάνεται άβολα σε υπερβολικές δημόσιες τρυφερότητες, αλλά όταν είστε μόνοι είναι έτοιμη να αφεθεί.
Της αρέσουν οι εκπλήξεις με μικρά απροσδόκητα δώρα, ή κάρτες με κάποιο μήνυμα με σημασία για να ξέρει ότι βρίσκεται πάντα στη σκέψη σας. Επειδή φαίνεται συχνά ψυχρή κι απόμακρη, δε σημαίνει ότι δεν θέλει να αποπλανηθεί. Το θέμα είναι ότι με μια γυναίκα Παρθένο η τέχνη της αποπλάνησης πρέπει να είναι τέχνη.
Η Παρθένος είναι θηλυκό ζώδιο και αυτή η κυρία είναι πολύ γυναίκα όταν θέλει να είναι. Αν θέλετε να την πάτε κάπου ειδικά, αγαπά τα καλά έργα και φιλμ. έχει πολιτιστική συνείδηση και πιθανώς να έχει διαβάσει περισσότερο από σας. Στις διακοπές μάλλον θα βαριέται να είναι ξαπλωμένη για πολύ στην παραλία, και δεν είναι ο τύπος που πηγαίνει στις ντισκοτέκ.
Δώστε της τονωτική, συντροφιά, καλό φαγητό, και με τον κατάλληλο άνδρα κοντά της, θα ξεχάσει ακόμα και τους επικριτικούς της τρόπους. 'Oταν της αγοράζετε ένα δώρο αγοράστε της ένα πουλόβερ με ένα σέξι ντεκολτέ αντί κάποιο από τα αυστηρά ρούχα που τείνει να αγοράζει για τον εαυτό της. Να είστε γενναιόδωρος, περιποιηθείτε την πηγαίνοντας την σε μια φάρμα υγιεινής διατροφής, ή δώστε της έναν αποχυμωτή ώστε να έχει πάντα μια φρέσκια πορτοκαλάδα.
Αγοράστε μερικά σατέν σεντόνια για την κρεβατοκάμαρα - ή ακριβά μεταξένια εσώρουχα που δεν θα αγόραζε ποτέ για τον εαυτό της - και αφήστε την να καταλάβει ότι είναι περισσότερο από μια αγαπημένη που υπάρχει μόνο στα όνειρα σας, ότι είναι μια θαυμάσια τρυφερή γυναίκα που περιμένατε σ' όλη σας τη ζωή. 


Η Γυναίκα Ζυγός (23/9 - 23/10 ) 
Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι μια γυναίκα Ζυγός, τότε σίγουρα είστε ένας τυχερός άνδρας!
Το αρσενικό και θηλυκό γένος ίσως να έχουν τον ίδιο πλανητικό κυβερνήτη την Αφροδίτη τη θεά του έρωτα και πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ζυγός αισθάνεται και σκέπτεται πολύ διαφορετικά από τον άνδρα Ζυγό. Είναι σχεδόν σαν να προσπαθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον για να δημιουργήσει την αληθινά τέλεια σχέση όταν βρίσκεται με τον άνδρα που αγαπά.
'Eλκεστε αμέσως από την θηλυκότητα της και από αυτόν τον απαλό αλλά αισθησιακό αέρα. Συνήθως έχει αληθινά καλό γούστο, καλλιτεχνικές ιδιότητες και ήρεμους τρυφερούς τρόπους που θα είναι απόλαυση και χαρά να είστε μαζί της. Σίγουρα είναι ελκυστική, αλλά καλύτερα θα ήταν να είστε προειδοποιημένος από τώρα ότι συχνά της παίρνει αρκετό χρόνο για να αποφασίσει για τον κατάλληλο άνδρα που θα μοιραστεί τη ζωή της.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ζυγός δεν μένει ποτέ χωρίς εθελοντές συντρόφους. Δεν χρειάζεται ποτέ να γίνει ο κυνηγός, που ίσως να φαίνεται σπάνιο στην απελευθερωμένη εποχή μας. 'Oμως έχει απέραντη πίστη στη σεξουαλικότητα της, τη γοητεία της και την ικανότητα της να κατακτήσει τον άνδρα που θέλει.
Η Δις Ζυγός παίζει τόσο καλά την τέχνη της αποπλάνησης που ίσως να μην το έχετε παρατηρήσει καθόλου. Αν υπήρξε ποτέ κάποιος καλύτερος στο να περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο, θα ήθελα να το ήξερα. Είναι ο τύπος της γυναίκας που ίσως να μην απαντήσει με σκοπό να σας κάνει να νομίσετε ότι βρίσκεται έξω, το βράδυ που είχατε πει ότι θα της τηλεφωνούσατε. Αυτό δεν θα μπορούσε να το καταφέρει ούτε μία Κριός ούτε μία Δίδυμος!
Εάν είστε αποφασισμένος να προσπαθήσετε να κατακτήσετε την καρδιά μιας γυναίκας Ζυγού, πρέπει να το αξίζετε. Δεν είναι σνομπ, αλλά έχει τις απαιτήσεις της. Εάν σκεφθείτε μερικές κυρίες γεννημένες σ' αυτό το ζώδιο θα αντιληφθείτε ότι υπάρχουν μερικά φοβερά ονόματα μεταξύ τους. Μπριζίτ Μπαρντό, Μπριτ Εγκλαντ, Τζουλι Αντριους, και Σάρα η Δούκισα του Γι-όρκ. Δεν είναι σίγουρα οι "γυναίκες που λένε πάντα ναι" και η κάθε μια τους ακτινοβολεί τη Ζυγίσια γοητεία με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.
'Eνα πράγμα που όλες τους μοιράζονται είναι ότι πιστεύουν ολοκληρωτικά στην ικανότητα τους να γοητεύουν τους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή. Ποτέ δε χάνουν τη θηλυκότητα τους ακόμα κι αν έχουν κάποιο δύσκολο επάγγελμα ή είναι φλογερές φεμινίστριες.
'Eνα άλλο θαυμάσιο πράγμα με τις γυναίκες Ζυγούς που σύντομα θα ανακαλύψετε είναι ότι το σύμβολο τους η Ζυγαριά τους δίνει την ικανότητα να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά σε όλα, να έχουν μια ισορροπημένη άποψη, και να αφήνουν τους άλλους να λένε ό,τι θέλουν χωρίς να μπλέκονται στη φασαρία. Ίσως έχετε αρχίσει να νοιώθετε, παρ' όλα αυτά, ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.
'Oμως πόσο λάθος θα κάνετε αν αφήσετε να σας ξεγελάσει το ευγενικό, ευαίσθητο εξωτερικό της Ζυγού όταν έρθει η στιγμή του έρωτα και του σεξ. θα σας εκπλήξει αν η στιγμή και το μέρος είναι κατάλληλο.
Πρέπει να είναι η δική της στιγμή - δεν θα βιαστεί να κάνει μια ερωτική σχέση αμέσως, θέλει να σας γνωρίσει καλύτερα να μάθει τις προτιμήσεις και αντιπάθειες σας, να σιγουρευτεί ότι δεν προσπαθείτε να την πλανέψετε για να προσθέσετε ακόμα μια νίκη στη σεξουαλική σας ικανότητα. Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ζυγός δεν είναι συνήθως για φλογερές περιπέτειες που οδηγούν στο τίποτα. Δεν είναι ότι προσπαθεί να παγιδέψει κάθε άνδρα που ερωτεύεται, αλλά είτε το ξέρει είτε όχι, ψάχνει αληθινά για τον αιώνιο σύντροφο.
'Eνα άλλο περίεργο πράγμα με τις Ζυγούς είναι ότι όταν ένας γάμος ή μια πολύχρονη σχέση τελειώσει, γιατί αν δεν έχει τον κατάλληλο σύντροφο αισθάνεται συναισθηματικά ελλιπής, είναι ικανή να ορθοπηδήσει και να το αντιμετωπίσει χωρίς να χάσει την ισορροπία της.
Δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που πανικοβάλλεται και δημιουργεί δράματα, και πολύ συχνά είναι ικανή να ανασηκώσει τους ώμους και να πει φιλοσοφικά ότι, παρ' όλο που ίσως να μη αισθάνεται πολύ καλά εσωτερικά, και οι δυο πλευρές είχαν δίκιο και ήταν ένα από αυτά τα πράγματα...
'Eτσι λοιπόν έχετε γνωρίσει κάποιον που είναι η προσωποποίηση της γλυκύτητας και φωτεινότητας, αλλά δεν είστε σίγουρος ακόμα για το ζώδιο της. Μπορεί να φανεί από τον τρόπο που ντύνεται. 'Eχει το ταλέντο να κάνει σχεδόν οτιδήποτε για να δείχνει πολύ θηλύκια και σέξι χωρίς να κάνει καμιά προσπάθεια.
Η Ζυγίσια της ισορροπία την κάνει ικανή να βρίσκει τα χρώματα και τα σχέδια που ταιριάζουν και εναρμονίζονται τέλεια, και το αποτέλεσμα είναι "Η ΓΥΝΑΙΚΑ". Εκτός κι αν έχετε συναντήσει μια ιδιαίτερη ασυνήθιστη Ζυγό, συνήθως δεν θα ντύνεται πάρα πολύ επιδεικτικά ή προκλητικά ούτε και πολύ σοβαρά. Είναι η χρυσή τομή και το μακιγιάζ της είναι επιδέξιο και συνδυάζεται τέλεια με το ντύσιμο της.
'Eχει πολύ θαυμάσια αίσθηση της μόδας, και καλύτερα να μην είσθε κακοντυμένος, γιατί σίγουρα δεν θα ταιριάζετε μαζί της. Ίσως αρχίζετε να ανησυχείτε που συναντήσατε κάποιον τόσο επικριτική που θα σας κάνει ν' αλλάξετε τη ζωή σας τελείως.
'Oμως, δεν είναι τόσο επικριτική όσο η Παρθένος, είναι επειδή έχει καλλιτεχνικό ταλέντο και θέλει να βλέπει όμορφα πράγματα - και γιατί όχι; Εκτός από αυτό, αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ, από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, τα δίνει όλα για να φτιάξει μια ευτυχισμένη σχέση και για τα δυο άτομα. Δεν πρόκειται να τα βάζει μαζί σας συνέχεια για μικροπράγματα εκτός κι αν πράγματι δημιουργούν προβλήματα μεταξύ σας.
Το ωραίο μ' αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ είναι ότι νιώθετε ότι χρειάζεται την υποστήριξη και την ενθάρρυνση του τέλειου εραστή για να αισθάνεται ολοκληρωμένη (όλα αυτά οφείλονται στο ότι ο Ζυγός είναι το έβδομο ζώδιο του ζωδιακού, που αφορά τις σχέσεις).
Εάν έχετε αποφασίσει ότι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή σας, είναι μια γυναίκα Ζυγός, πού θα ψάξετε; Είναι ο τύπος της γυναίκας που της αρέσει να ξεκουράζεται ακούγοντας μουσική ή συζητώντας με ενδιαφέροντες ανθρώπους. της αρέσει να τεμπελιάζει στην παραλία ή να απολαμβάνει μια νύχτα σε μια ντισκοτέκ όπου η μουσική δεν είναι τόσο δυνατή ή σκληρή.
Οι Ζυγοί έχουν την τάση να βρίσκονται εκεί όπου μαζεύονται άνθρωποι. Συχνά πηγαίνει σε γκαλερί τέχνης, σε κονσέρτα και, βεβαίως, της αρέσουν οι διακοπές όπου μπορεί να ξεφύγει από τη βιασύνη και φασαρία της καθημερινής ζωής.
Γι' αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ είναι μια αληθινή περιποίηση όταν της αγοράζετε δώρα. Της αρέσει να την κακομαθαίνουν - και θα εκτιμήσει τα όμορφα φουλάρια, κοσμήματα δίσκους του αγαπημένου της ρομαντικού τραγουδιστή, μεταξένια ή σατέν εσώρουχα, οτιδήποτε από τον αγαπημένο της σχεδιαστή, μερικά σύνεργα κουζίνας που θα κάνουν τη ζωή της πιο εύκολη.
'Oμως καλύτερα να σκεφθείτε προσεχτικά πως θα πλανέψετε την κα Ζυγό - ίσως να ζυγίζει κάθε σας κίνηση - κι αν θέλετε η ζυγαριά της Ζυγού να γύρη προς το μέρος σας, ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης είναι ο απαλός, αργός και συναισθηματικός τρόπος. 


Η Γυναίκα Σκορπιός ( 24/10 - 22/11 ) 
Εάν η δική σας αγαπημένη γεννήθηκε στο ζώδιο του Σκορπιού συναντήσατε τη μοιραία γυναίκα του Ζωδιακού.
'Eχει τη δύναμη να σαγηνεύσει και τον πιο ανεξάρτητο άνδρα, ακόμα κι αν έχει την ψυχρή ηρεμία της Γκρέης Κέλλυ, υπάρχει σίγουρα μια εσωτερική φωτιά που καίει.
Η αισθησιακή γυναίκα Σκορπιός θέλει να ξέρει τη σημασία της ζωής από μικρή ηλικία. Είναι πολύ διαισθητική και μπορεί να σας διαβάσει σαν ανοιχτό βιβλίο! 'Eχει την τάση να ριψοκινδυνεύει όσο καμιά άλλΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, και όπως ο άνδρας Σκορπιός, έλκεται από τον κίνδυνο.
Για την Κα Σκορπιό το σεξ δεν είναι κάτι που το συζητάς ψιθυριστά πίσω από κλειστές πόρτες, και Παρ' όλο που το σεξ είναι πολύ σπουδαίο γι' αυτήν, μην αρχίσετε να σκέφτεστε ότι συναντήσατε την αιώνιο νυμφομανή. Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ δεν δίνει τον εαυτό της σε οποιονδήποτε που συναντά.
Για να κατακτήσετε την καρδιά της Σκορπιού, και να την κρατήσετε θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ σας αρμονία στο σεξ αλλιώς μπορεί να την χάσετε. Η ΓΥΝΑΙΚΑ Σκορπιός. συνήθως θα σας έλξη αμέσως, γιατί ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.
Πολλές γυναίκες γεννημένες σ' αυτό το ζώδιο έχουν τα πιο θαυμάσια μάτια, συχνά τόσο βαθιά που νοιώθετε ότι θα μπορούσατε να βυθιστείτε μέσα τους αν καταδεχτεί να σας κοιτάξει. Συνήθως γνωρίζει τη δύναμη των ματιών της, και τα βάφει με επιδεξιότητα και τους δίνει ακόμα ένα πλεονέκτημα.
Για να κατακτήσετε την καρδιά της Κα Σκορπιού, πρέπει να αποδείξετε ότι είστε πραγματικός άνδρας - που δεν σημαίνει να φουσκώνετε τους μυς σας στα πρώτα λεπτά της συνάντησης σας. Μην ανησυχείτε πολύ για το πώς θα την πλανέψετε, γιατί αν ενδιαφέρεται για σας θα σας το δείξει καθαρά.
Γι' αυτήν η αποπλάνηση είναι ευκολότερη από την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Δεν υπάρχει ψεύτικη σεμνότητα με τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Σκορπιό. Δεν διστάζει να εκφράζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα της, και δεν φοβάται να πει τη γνώμη της, αλλά είναι επίσης μία από τις πιο κρυψίνους και μοναχικές κυρίες του Ζωδιακού.
Μπορεί να είναι αυθεντία όταν είναι να ανακαλύψει κάτι για τους άλλους (και χωρίς εμπόδια), αλλά αλλοίμονό σας αν προσπαθήσετε να ελέγξετε τη ζωή που είχε πριν σας γνωρίσει, θα αρνηθεί να απαντήσει σε οτιδήποτε και θα το ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι δική σας δουλειά.
Δεν είναι ότι έχει να κρύψει πολλά. Είναι γιατί από τότε που ήταν πολύ μικρή χρειαζόταν το δικό της χώρο όπου κανένας δεν θα έμπαινε εκτός κι αν το ήθελε αυτή. Αυτό το συναίσθημα παραμένει μέσα της σε όλη της τη ζωή διανοητικά και σωματικά, κι αν είστε έξυπνος θα σεβαστείτε τις επιθυμίες της και αυτή σε ανταπόδοση θα σας σεβαστεί ακόμα περισσότερο.
Εάν συμβεί η αγαπημένη σας Σκορπιός να γίνει γυναίκα σας, να θυμάστε ότι πρέπει να παίξετε το παιχνίδι δίκαια. Αν ποτέ αρχίσετε να ερωτοτροπείτε και να βγαίνετε με άλλες γυναίκες, αυτό θα είναι το τέλος! Δεν θα το θεωρήσει κακό να ψάξει τις τσέπες σας για να βεβαιωθεί για την απιστία σας. Εάν ανησυχείτε ότι θα φορτωθείτε μια ζηλιάρα και κτητική στρίγγλα είναι λάθος.
'Oταν η Κα Σκορπιός δίνει την καρδιά της και το σώμα της στον άνδρα που αγαπά, είναι η πιο πιστή και τρυφερή σύντροφος - και περιμένει το ίδιο από σας. Μη νομίζετε ότι επειδή το σεξ είναι βασικό γι' αυτήν μπορεί να στερείτε ρομαντισμού, γιατί είναι πολύ ρομαντική και πολύ ευαίσθητη. 'Aλλο είναι οι φλογερές νύχτες, και άλλο οι στιγμές πριν και μετά τον έρωτα που γι' αυτήν είναι πολύ σπουδαίο. Συγχωρείστε, αν νομίζετε ότι αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι κάποια που χρειάζεται να είναι η δυνατότερη από τους δυο σε μια σχέση, αυτό δεν είναι απαραίτητα αληθινό.
Δεν είναι τόσο αυταρχική όσο η Λέων, όχι τόσο επιθετική όσο η Κριός, και μπορεί να έχει τη δική της γνώμη, συνήθως όμως αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ χρειάζεται έναν άνδρα που να βασίζεται στην εσωτερική του δύναμη, που να σέβεται την κρίση του και που θα την κάνει να γελά.
Οι Σκορπιοί ενδιαφέρονται τόσο πολύ για την βαθύτερη πλευρά της ζωής που μερικές φορές δυσκολεύονται να ηρεμήσουν και να διασκεδάσουν. Να θυμάστε, ότι είναι ένα από τα πιο ψυχικά ζώδια. οι Σκορπιοί μαγεύονται από τη μετενσάρκωση, πνευματισμό, αστρολογία και μαγεία (μερικές φορές μαύρη και άσπρη), και χρειάζονται να φθάσουν στη ρίζα των πραγμάτων με σκοπό να τα κατανοήσουν καλύτερα.
Δεν είναι δύσκολο να διακρίνετε τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Σκορπιό. Διαβάσατε για τα μάτια της και παρατηρήσατε τα σεξουαλικά της θέλγητρα, κάθε Σκορπιός όμως δεν θα ντύνεται με ένα βαθύ ντεκολτέ, αλλά να είστε σίγουρος ότι θα ντύνεται με κάτι που αφήνει πολύ λίγα στη φαντασία (εκτός βέβαια όταν βρίσκεται στη δουλειά).
Οι γυναίκες Σκορπιοί είναι περήφανες για το κορμί τους και θα προσπαθήσουν να το διατηρήσουν, εφ' όσον τους αρέσει να δείχνουν σέξι οποτεδήποτε μπορούν. θα δείχνει ότι ελέγχεται εκπληκτικά, και έτσι είναι! Ίσως να νοιώσετε φόβο από αυτή τη φωτιά που σιγοβράζει και που φαίνεται να καίει μέσα της, αν είστε όμως αυτό που θέλει, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι αυτή η σέξι τίγρης μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια χαδιάρα γατούλα όταν είναι ερωτευμένη!
Πού θα βρείτε λοιπόν αυτή την αισθησιακή αδελφή ψυχή; Ίσως να της αρέσει ο τζόγος, και η πρόκληση του κέρδους μπορεί να την διεγείρει ακόμη περισσότερο. Δεν θα γίνει ποτέ μέλος ενός πρακτορείου συνοικεσίων, δεν θα εμφανιστεί ποτέ στη ντίσκο μόνη της και δεν θα δεχθεί να βγει ραντεβού στα τυφλά.
Δεν της αρέσει η ρουτίνα και εφ' όσον υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα στη ζωή της, απεχθάνεται να προγραμματίζει προκαταβολικά. Μπορεί να βρίσκεται στην πισίνα επιδεικνύοντας το κορμί της, σε μια λέσχη υγιεινής διατροφής ή και ακόμα στο γήπεδο του τένις εάν είναι μια ιδιαίτερα ενεργητική Σκορπιός, και συνήθως επειδή γνωρίζει ότι είναι ωραία της αρέσει να κάνει μπάνιο στην θάλασσα τόπλες.
Από τη στιγμή που θα έχετε αναπτύξει μια καλή σχέση με την αγαπημένη σας Σκορπιό, θα διασκεδάζετε αγοράζοντας της δώρα - μαύρα εσώρουχα, μαύρα σατέν σεντόνια, αρώματα από μασκ, ένα κρεβάτι με νερό, το τελευταίο σέξι βιβλίο, βιντεοκασέτες των αγαπημένων της έργων για να τα βλέπετε μαζί αγκαλιασμένοι στο κρεβάτι, το τελευταίο μοντέλο γυαλιών ηλίου, ή μερικές κασέτες τζαζ. θα της αρέσουν τα κολλητά μπλουζάκια και τα αγαπημένα της πολύ στενά τζιν.
Πιθανώς να λατρεύει ένα ταξίδι το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι ή στο 'Aμστερνταμ όπου μπορείτε να γυρίσετε όλα τα νυχτερινά κέντρα, όμως θα απολάμβανε το ίδιο να πάει σ' ένα ειδυλλιακό ελληνικό νησί όπου θα χρειάζεται ελάχιστα ρούχα και θα μπορεί να κάνει μπάνιο γυμνή με σας δίπλα της (για να απομακρύνει βεβαίως τους θαυμαστές).
Ενώ θα περπατάτε σε μια ερημική παραλία με το φεγγάρι και τ' άστρα να λάμπουν θα καταλάβετε ότι μέσα στη Σκορπιό σας υπάρχει μια απίστευτα βαθιά ρομαντική λαχτάρα. Χρειάζεται να νιώθει ότι την αγαπούν και την ποθούν για την ψυχή της όσο και για το σώμα της, έτσι για να πλανέψετε αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ πρέπει να εξερευνήσετε τα βάθη της προσωπικότητας της, βήμα προς βήμα, αλλά βαδίζοντας πάντα προσεχτικά.
Μη χώνετε τη μύτη σας παντού, να θυμάστε ότι πάντα θα χρειάζεται το δικό της ατομικό χώρο. Μην εκπλαγείτε, ακόμη κι αν δεν το παραδεχθείτε στον εαυτό σας, αν αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι πιο έμπειρη στην τέχνη της αποπλάνησης από σας (εκτός, βεβαίως αν είστε κι εσείς Σκορπιός).
Μην ξεχνάτε ότι θα περιμένει από σας αφοσίωση με την ίδια ένταση που την προσφέρει σε σας. Να θυμάστε πάντα την εκπληκτική της ικανότητα να βλέπει τα ψέματα, ή τις μισές αλήθειες, και μη ριψοκινδυνεύσετε ποτέ να δείτε το κεντρί της Σκορπιού σε δράση φλερτάροντας με μια από τις φίλες της.
Μπορεί τελικά να σας συγχωρέσει αλλά δεν θα το ξεχάσει ποτέ! 


Η Γυναίκα Τοξότης ( 23/11 - 21/12 ) 
Η Κα Τοξότης θα μπορούσε να είναι η ιδανική σας αγαπημένη αν είχατε πάντα ονειρευτεί μια γυναίκα που να έχει θαυμάσια αίσθηση χιούμορ, να είναι αιώνια αισιόδοξη, και αρκετά προετοιμασμένη να είναι "της παρέας" και να συμμετέχει σ' όλες τις δραστηριότητες που σας αρέσουν.
Αν είστε προετοιμασμένος να ανεχθείτε κάποια τόσο ακατάστατη που πιθανώς να έκανε τη μητέρα σας να σηκώσει τα χέρια ψηλά με τρόμο, κάποια που φέρνει να της τελειώνουν τα χρήματα όταν έχετε ξεχάσει να πάρετε απ' την τράπεζα, κι αν ψάχνατε για μια γυναίκα ανεξάρτητη αλλά και έτοιμη να παραιτηθεί από πολλά όταν σας ερωτευτεί - τότε μην ψάχνετε παραπέρα.
Το θέμα της "ανεξαρτησίας" πρέπει να το λάβετε υπ' όψη σας σοβαρά. Ίσως να νομίζετε ότι πολλές γυναίκες υποκρίνονται τις πολύ ανεξάρτητες για να μη δείχνουν ότι θέλουν να σας παγιδέψουν - και ότι σύντομα θα τις έχετε όπου θέλετε αν καταφέρετε να αιχμαλωτίσετε την καρδιά τους.
'Oχι όμως και με την Τοξότη, γιατί είναι πραγματικά ένα ελεύθερο πνεύμα. Δεν της αρέσει καθόλου να νοιώθει παγιδευμένη, περιορισμένη, και να κάνει μια ανιαρή ζωή.
Είναι ο τύπος της γυναίκας που πραγματικά θα ήταν έτοιμη να διακόψει μια σχέση αν αισθανόταν ότι ο αγαπημένος της δεν καταλάβαινε τον τρόπο που σκέφτεται και αισθάνεται, ειδικά αν είναι αποφασισμένη να κάνει ένα σωρό πράγματα πριν κατασταλάξει.
Πως όμως να κατασταλάξει μια τοξότης χωρίς να έχει την ευκαιρία να ταξιδεύει όσο συχνά μπορεί; Ίσως να γνωρίζετε Τοξότες που προτιμούν να μένουν στο ίδιο μέρος όλη τους τη ζωή, αλλά θα ήθελα να δω τα ωροσκόπια τους, γιατί είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει επιρροή από τον ωροσκόπο, τη Σελήνη και τους άλλους πλανήτες στα δικά τους ατομικά ωροσκόπια. Δεν προσπαθώ να σας πω ότι αν κατακτήσετε την καρδιά μιας γυναίκας Τοξότη θα βρεθείτε με μια γυναίκα που θα απιστήσει όταν γυρίσετε την πλάτη σας.
Δεν της χρειάζεται να παραδοθεί σε σεξουαλικές περιπέτειες, κι αν είσθε ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και ικανοποιείτε τις σεξουαλικές της ανάγκες με κάθε τρόπο, είναι απίθανο να πάει στο κρεβάτι με οποιονδήποτε άλλον! Αυτό που πρέπει να θυμάστε με τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Τοξότη είναι ότι απεχθάνεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον την καθημερινή ρουτίνα που πιθανώς να είναι η αιτία που παραγεμίζει τη ζωή της με τόσες διαφορετικές δραστηριότητες.
Είναι ο τύπος της γυναίκας που άλλες γυναίκες συχνά ζηλεύουν - πάντα φαίνεται να ακτινοβολεί έναν αέρα θετικότητας. Βεβαίως, πρέπει να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται κι αυτή κατάθλιψη, αλλά συχνά δεν θα το καταλαβαίνετε, και αν δείτε σημάδια απελπισίας θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος. Πράγματα που δημιουργούν στους υπόλοιπους από μας κατάθλιψη και ψυχικό πόνο, τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Τοξότη δεν την απασχολούν. Δεν θα την δείτε συχνά να κλαίει, αλλά αν είναι δυστυχισμένη, σιγουρευτείτε ότι δεν είναι από δικό σας λάθος.
Κάτι άλλο για την αγαπημένη σας Τοξότη είναι, ότι δεν θα σας πει ποτέ ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι η Τοξότης είναι μερικές φορές περισσότερο έντιμη και ειλικρινής απ' ότι χρειάζεται, θα σας λέει ακριβώς τι σκέπτεται για κάθε πλευρά της προσωπικότητας και ζωής σας, και μερικά πράγματα δεν θα σας ευχαριστούν πολύ. Δεν κριτικάρει όπως η Παρθένος. δεν αντιλαμβάνεται ότι κριτικάρει.
Σας αφήνει να ξέρετε αυτό που σκέπτεται. Απεχθάνεται επίσης να την διατάζουν, ακόμα κι αν σας έχει ερωτευθεί τρελά, δεν είναι εκεί για να την διατάζετε ! Αν στην πορεία από αγαπημένη γίνει σύντροφος σας ή γυναίκα σας, μην περιμένετε να έχετε την τακτοποιημένη ζωή που είχατε στο παρελθόν.
Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι πολύ δραστήρια, αλλά οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι το αγαπημένο της είδος, θα τις κάνει αλλά στον δικό της ρυθμό. 'Oμως, αν έχετε καλέσει το αφεντικό και την σύζυγο του για δείπνο, μην ανησυχείτε.
Η Τοξότης μπορεί να είναι μια θαυμάσια οικοδέσποινα και μια τέλεια μαγείρισσα που θα είστε περήφανος γι' αυτήν. Μην ξεχνάτε ότι έχω ταξιδέψει, και γνωρίζω πολλές γυναίκες Τοξότες που περηφανεύονται για τις διεθνείς συνταγές που έχουν μαζέψει απ' τα ταξίδια τους. Δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Τοξότη σ' ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους, θα είναι αυτή που θα τους διασκεδάζει με διασκεδαστικές ιστορίες ή που θα συζητά για το πιο πρόσφατο ταξίδι της. θα ακτινοβολεί θετικά ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση, και άνεση.
Δεν τείνει βέβαια κάθε Τοξότης στον αθλητισμό, όμως μπορείτε να πείτε ότι αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ έχει εκπληκτική ενέργεια, θα σας αρέσει ο τρόπος που φέρνει έναν πιο συνεσταλμένο νεοφερμένο στην ομάδα, τον φιλικό τρόπο που θα σας κοιτάζει και μετά θα ξαναγυρίζει στους ακροατές της. Ίσως να σας δώσει την εντύπωση ότι είναι ο τύπος που της αρέσει να αλλάζει φλερτ από καιρό σε καιρό, όμως η Τοξότης γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ μιας τρελής νύχτας με κάποιον ή μιας παρόρμησης που οδηγεί το κρεβάτι, και στο να είναι ερωτευμένη. 'Oταν δίνει την καρδιά της σ' έναν άνδρα δεν θα θελήσει να ριψοκινδυνεύσει τη σχέση ερωτοτροπώντας με κάποιον άλλον.
Η ελεύθερη και άνετη συμπεριφορά της δεν θα επεκταθεί σε απιστία προς τον άνδρα που αληθινά αγαπά, έτσι μην την. κατηγορήσετε ποτέ για απιστία κάθε φορά που γυρνάτε την πλάτη επειδή είναι φιλική με όλους. Να θυμάστε πόσο απεχθάνεται να είναι παγιδευμένη.
Εάν δυσκολεύεστε ακόμη να μαντέψετε το ζώδιο αυτής της γυναίκας που κατέκτησε την καρδιά σας, κοιτάξτε τα ρούχα της. Μπορεί να είναι ντυμένη με τα καθημερινά ρούχα και να καταφέρνει να μοιάζει με εκατομμυριούχο. Δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την τελευταία λέξη της μόδας ή να ξοδεύει μεγάλα ποσά για την γκαρνταρόμπα της, και βεβαίως δεν είναι και τόσο περήφανη να ρίξει μια ματιά στο μαγαζί που πουλάει δεύτερο χέρι ρούχα για να δει τι ευκαιρίες μπορεί να βρει - συνήθως έχει τύχη και βρίσκει! 'Aλλες φορές όμως είναι πολύ υπερβολική και θα αγοράσει κάτι που κοστίζει μια ολόκληρη περιουσία και που θα το βαρεθεί σ' ένα μήνα επειδή όμως είναι τόσο ανεξάρτητη, δεν θα εκτιμήσει έναν άνδρα που θα της βάλει τις φωνές γι' αυτό! Βέβαια θα αναρωτιέστε αν μπορείτε να τα βγάλετε στη ζωή σας πέρα μ' αυτή τη φλογερή, ζωντανή γυναίκα, αλλά οι αμφιβολίες σας δεν θα κρατήσουν πολύ, γιατί θα ζωντανέψει τη ζωή σας με πολλούς και ποικίλους τρόπους! Αν ακόμα ψάχνετε για μια αγαπημένη Τοξότη μπορείτε να την βρείτε όπου υπάρχει δράση.
Είναι ο τύπος που θα δεχτεί προσκλήσεις την τελευταία στιγμή με προθυμία, να στριμώξει μαθήματα γυμναστικής μετά τη δουλειά, στο ήδη γεμάτο πρόγραμμα της.
Σκεφθείτε την Τζέην Φόντα και τον Κρις 'Eβερτ και οι δυο τέλεια παραδείγματα της Τοξοτίσιας ζωτικότητας και το αστείο χιούμορ της Πάμελας Στήβενσον! Της αρέσει να είναι η ζωή γεμάτη από εκπλήξεις, και λατρεύει να παίρνει δώρα, ιδιαίτερα αν είναι πράγματα που θα την κάνουν να γελά ακόμα περισσότερο. Αγοράστε της μια φόρμα γυμναστικής, ένα σκύλο για να τον πηγαίνει μακρινές βόλτες (αν αγαπά τα ζώα, βέβαια) ή μια αυτόματη φωτογραφική μηχανή.
Ο Τοξότης είναι αρσενικό ζώδιο, όπως ο Κριός και ο Λέων, τα άλλα δύο ζώδια της Φωτιάς, αλλά η Τοξότης είναι πραγματική γυναίκα. Είναι επίσης τόσο ρομαντική όσο θα επιθυμούσατε, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ί
σως να μην πάρει στα σοβαρά, τον τρόπο που προσπαθείτε να την πλανέψετε αλλά πρέπει να είστε ικανός να γελάτε μαζί και να βλέπετε την αστεία πλευρά της ζωής. αν πραγματικά θέλετε να πλανέψετε μια γυναίκα Τοξότη και να την κάνετε δική σας. 

Η Γυναίκα Αιγόκερως ( 22/12 - 20/1 ) 
Εάν η αγαπημένη των ονείρων σας είναι μία Αιγόκερως, μην ξεχνάτε ποτέ ότι με τον Κρόνο, αυτόν το γέρο δάσκαλο του Ζωδιακού, Η ΓΥΝΑΙΚΑ αυτή δεν θα είναι από τις πιο ανέμελες κυρίες. 

Ο Κρόνος την έχει διδάξει, μέσω εμπειρίας, να ελέγχει τα συναισθήματα της, να παρουσιάζει μια τέτοια αδιάφορη και σοβαρή εικόνα στον υπόλοιπο κόσμο που συγχωρούνται αν σκέπτονται ότι είναι η προσωποποίηση του Παγόβουνου. 

Η ΓΥΝΑΙΚΑ Αιγόκερως πατάει γερά στη γη (ναι είναι Γήινο ζώδιο - θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο;), αλλά είναι μια γυναίκα που έλκει αμέσως. Νοιώθετε ότι ενώ είναι απίθανο να επιδεικνύει τη θηλυκότητα της, χωρίς να λογαριάσουμε τον αισθησιασμό της, έχει μια αδιάφορη και συγκρατημένη γοητεία που είναι όλη δική της, και που είναι πολύ σαγηνευτική. 

Είναι αλήθεια, ότι υπάρχουν γυναίκες Αιγόκεροι που είναι πολύ ερωτιάρες, και πετάνε από άνδρα σε άνδρα, αλλά σίγουρα θα είναι το δικό τους ατομικό ωροσκόπιο που δημιουργεί τέτοια αντίφαση στην προσωπικότητα τους. Κατά βάθος, όταν αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ ψάχνει για τον δικό της εραστή των ονείρων, σχεδιάζει να είναι δικός της για πάντα, και πρέπει να ταιριάζει με τα δικά της συγκεκριμένα ιδανικά. 

'Eχει μάθει από μικρή ηλικία ότι η ζωή είναι δύσκολη - όχι ότι η δική της ήταν απαραίτητα δύσκολη, αλλά επειδή είναι πιο ρεαλίστρια από τους περισσότερους από μας. Γνωρίζει ότι πρέπει να δουλέψει κανείς σκληρά για να πετύχει αυτό που θέλει, και στη δική της περίπτωση ο Κρόνος κάνει τη ζωή της πιο δύσκολη τα πρώτα 28 ή 29 χρόνια ή είναι μετά από αυτή την ηλικία που γνωρίζει πραγματικά τι προσπαθεί να πετύχει. 

Για να σαγηνεύσετε την καρδιά μιας γυναίκας Αιγόκερω δεν χρειάζεται να περιμένετε να τη ρίξετε με το συνηθισμένο τρόπο - τα κομπλιμέντα που θα μπορούσαν να ρίξουν μια άλλΗ ΓΥΝΑΙΚΑ αυτήν δεν θα τη συγκινήσουν. Τα έχει εξάλλου ξανακούσει, και ξέρει πού πρόκειται να καταλήξουν. 'Oχι, για να εντυπωσιάσετε μια Αιγόκερω πρέπει να αποδείξετε ότι δεν έχετε μόνο μπράτσα και έξυπνες παρατηρήσεις, και αν ακόμα είστε πολύ εμφανίσιμος, που βέβαια θα της έχει κάνει εντύπωση, θα έχει τη δική της λίστα με όρους που θα πρέπει να φανείτε άξιος πριν σας λάβει υπόψη της. Μερικές από τις πιο "καλές" της φίλες θα την κατηγορήσουν ότι είναι υπολογίστρια και αυτό θα την πληγώσει. 

Δεν νομίζει ότι είναι έτσι, και πράγματι δεν είναι! Γνωρίζει ότι χρειάζεται να έχει ασφάλεια στη ζωή της, και είναι προετοιμασμένη να δουλέψει σκληρά για την απόκτηση της ασφάλειας της. 

Η Αιγόκερως αγαπημένη ίσως να καταναλώνει το χρόνο της στην καριέρα της, και μην ξεχνάμε ότι ο Αιγόκερως και των δυο φύλων πρέπει να σκαρφαλώσει στην κορυφή. 

'Oμως, εάν πείσετε μια γυναίκα γεννημένη σ' αυτό το ζώδιο ότι είστε ο άνδρας που υποσυνείδητα ονειρευόταν σ' όλη της τη ζωή, συνήθως θα είναι προετοιμασμένη να αφήσει τις δικές της φιλοδοξίες με σκοπό να φροντίσει το σπίτι και να σας βοηθήσει να πετύχετε τις δικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες. Οτιδήποτε κάνει, το κάνει καλά, έτσι συνήθως γίνεται μια τέλεια σύζυγος και μητέρα, παρ' όλο που μερικές φορές κατηγορείται ότι είναι πολύ αυστηρή! 

Η κατάλληλη γειτονιά, το κατάλληλο σπίτι, το κατάλληλο σχολείο - όλα αυτά παίζουν μεγάλο ρόλο για την Αιγόκερω, και θα πρέπει να τα πηγαίνει καλά με όλη την οικογένεια σας, καθώς και σεις θα πρέπει να κάνετε το ίδιο με τη δική της. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ποτέ αν φέρνετε σπίτι φίλους από τη δουλειά. Το σπίτι σας, θα είναι πάντα καθαρό, και θα υπάρχει πάντα αρκετό φαγητό για όλους. Αν όμως αρχίσατε να νοιώθετε ότι γνωρίσατε τον τύπο της ενάρετης που δεν έχει χρόνο για σεξ, μην ανησυχείτε. 

Παρ' όλο που δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα πάει στο κρεβάτι με κάποιον χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν είναι ευτυχισμένη και ασφαλής με την τέλεια σχέση θα είναι τόσο σέξι και φλογερή όσο και οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. 

Μην περιμένετε όμως να σας γεμίζει φιλιά ή να σας αγκαλιάζει δημοσίως. Συνήθως δυσκολεύεται πολύ να δείξει τα συναισθήματα της όταν υπάρχουν άλλοι μπροστά. 

Η αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα της είναι μόνο για σας. Ίσως να σκεφθείτε ότι είναι εύκολο να διακρίνετε μια γυναίκα Αιγόκερω ιδιαίτερα αν είναι ο τύπος του παγόβουνου, κι ενώ η Πριγκίπισσα Μικαέλα, Τζίλ Μπέρνερ και Τζέην Γουάιμαν είναι όλες Αιγοκερίνες έτσι για να σας μπερδέψω, Αιγόκεροι είναι κι η Νταϊάνα Κήτον και 'Aβα Γκάρντνερ! Αν βρεθείτε μέσα σ' ένα πλήθος ανθρώπων και νοιώσετε ότι κάποια σας παρατηρεί, κι αν τελικά βρείτε την ευκαιρία να της μιλήσετε, σας ρωτά για τη δουλειά σας και για το σπίτι σας, πριν βρείτε την ευκαιρία να ρωτήσετε οτιδήποτε γι' αυτήν, ίσως να είναι Αιγόκερως. 

Θα είναι ντυμένη με κομψό και μοντέρνο τρόπο άσχετα από την ηλικία της. θέλει να έχει κλάση χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα, και το μαύρο φόρεμα μπορεί να έχει εφευρεθεί γι' αυτήν - είναι θαύμα! Κατά κάποιον τρόπο οι γυναίκες Αιγόκεροι έχουν γεννηθεί με μια τέλεια κατασκευή οστών και δεν χρειάζονται πολύ βάψιμο. 

Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ ίσως λέει ότι αντιπαθεί τις κοινωνικές συναναστροφές, αν όμως πηγαίνει σε κάποια σιγουρεύεται απολύτως ότι είναι πολύ εμφανίσιμη. Συχνά ακτινοβολεί έναν αέρα αυτοπεποίθησης και ωριμότητας, ακόμα κι αν εμφανίζεται να είναι κάπως εσωστρεφής, κι αν εργάζεται θα προσπαθήσει σκληρά για να φθάσει στην επιτυχία. 

Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ δεν κάνει μισά πράγματα· έχει την επιδεξιότητα να παίρνει αυτό που θέλει με τη δύναμη που απορρέει από τις φιλοδοξίες της. Ίσως να νοιώθετε ακόμη ότι σας γεμίζει φόβο, αλλά με μια Αιγόκερω αγαπημένη δίπλα σας μπορείτε να θεωρήστε, πολύ ευλογημένος. 'Oμως, πρέπει να την πείσετε ότι δεν είναι αμαρτία να αφήνει τις επιφυλάξεις της κάπου - κάπου, και ενώ ο Κρόνος ίσως να την έχει φορτώσει με μερικούς από τους πιο στενόμυαλους και απαισιόδοξους τρόπους, και της έχει δώσει μια δυνατή αίσθηση καθήκοντος, ακόμα και μια γυναίκα Αιγόκερως έχει το δικαίωμα να νοιώθει αισιοδοξία για το αύριο! 

Αν ψάχνετε για μια γυναίκα Αιγόκερω και δεν την έχετε συναντήσει ακόμα, μην εκπλήσσεστε. Πιθανώς να δουλεύει για κάποιο θέμα, και δεν μπορεί να πάρει άδεια. 'Eτσι λοιπόν συνεχίστε, το ψάξιμο, γιατί αξίζει τον κόπο. 

'Oταν την βρείτε, θυμηθείτε ότι της αρέσουν τα ωραία πράγματα στη ζωή, παρ' όλο που αν την γεμίσετε με ακριβά δώρα θα ανησυχήσει νομίζοντας ότι θα είσθε ανεύθυνος συνεχώς με τα χρήματα σας και αυτό δεν θα της άρεσε. Μην ξεχνάτε ποτέ σπουδαίες επετείους. Δεν θα πει τίποτα αλλά βαθιά μέσα της θα πληγωθεί. Ψάξτε για δώρα που θα της άρεσε να αγοράσει, αλλά σκεπτόταν ότι ήταν ακριβά, ακόμα κι αν πρέπει να κρύψετε την τιμή τους! θα της άρεσε ένα φουλάρι Gucci ή Hermes, μια φορητή ηλεκτρική γραφομηχανή ή ένα φαξ. 

Η τέχνη της αποπλάνησης πρέπει πραγματικά να είναι τέχνη αν θέλετε να υποκύψει στη γοητεία σας. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι κατά βάθος είναι παλαιών αρχών, χρειάζεται πολύ ασφάλεια, και την ευκαιρία να ανεβαίνει κοινωνικά όσο περνούν τα χρόνια. 

Να της δείχνετε πάντα ότι σέβεστε τις απόψεις της, και με τη σειρά της θα σας κάνει να θαυμάζετε την ικανότητα της να σας κάνει να νιώθετε άνετος ευτυχισμένος και ερωτευμένος. 

Ίσως πάρει περισσότερο χρόνο απ' ότι ελπίζατε για να αποπλανήσετε μια γυναίκα Αιγόκερω, αλλά τα τελικά αποτελέσματα θα σας κάνουν ευτυχισμένο που δεν τα παρατήσατε στη μέση. 


Η Γυναίκα Υδροχόος ( 21/1 - 19/2 ) 
Αν η αγαπημένη των ονείρων σας γεννήθηκε στο ζώδιο του Υδροχόου, θα έχει βεβαίως πολλά ίδια χαρακτηριστικά με τον άνδρα Υδροχόο, και κυβερνάται επίσης από τον Ουρανό.
Μην ξεχνάτε ποτέ, όμως, ότι τα συναισθήματα της γυναίκας είναι διαφορετικά από του άνδρα. Μια γυναίκα Υδροχόος ίσως να δείχνει αδιάφορη, απόμακρη και μέσα στον δικό της μικρό κόσμο, όμως έχει τόσο πάθος όσο οποιοδήποτε άλλο ζώδιο όταν αποφασίσει να αφεθεί. Είναι επειδή ψάχνει για έναν άνδρα που η διανόηση του θα ταιριάζει με τη δική της, και που θα αισθάνεται ότι είναι ο τέλειος σύντροφος στο κρεβάτι και έξω απ' αυτό.
Δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα σας, θα ενδιαφερθεί περισσότερο αν ξέρει ότι έχετε ένα καλό μυαλό. Δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θα πέσει με τα μούτρα σε μια σχέση, αφού πρέπει να γίνετε φίλος της πρώτα και μετά εραστής της - κι αυτό δεν θα συμβεί μέσα σε μια νύχτα.
Ίσως σας πάρει λίγο χρόνο για να καταλάβετε ότι ενδιαφέρεται για σας. Η ΓΥΝΑΙΚΑ Υδροχόος είναι συχνά αναμειγμένη σε κάποιους σκοπούς.
Αν ερωτευθείτε πολύ μια γυναίκα Υδροχόο και καταλήξετε να την παντρευτείτε, μην περιμένετε μια μονότονη ζωή. το σπίτι σας ίσως να γεμίζει από ανθρώπους όταν θα θέλετε να ξεκουραστείτε, και ίσως θα πρέπει να περιμένετε για το φαγητό, επειδή καταγράφει τις σημειώσεις από την προηγούμενη συγκέντρωση της φιλανθρωπικής επιτροπής.
Μην προσπαθήσετε να την κοροϊδέψετε, θα το διαβάσει στα μάτια σας, και παρ' όλο που συνηγορεί για την ελευθερία και των δύο φύλων, δεν σημαίνει ότι θα πηδήσει σε κάποιου άλλου το κρεβάτι. Μ' αυτόν τον τρόπο διευθύνει τη ζωή της και αυτός είναι ο τρόπος που θα χρειαστεί να διευθύνεται τη ζωή σας αν θέλετε να την κρατήσετε δίπλα σας.
Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ γνωρίζει τι θα πει ελευθερία - είναι ένα από τα μεγαλύτερα της προσόντα - και είναι προετοιμασμένη να το χρησιμοποιεί ξανά και ξανά όταν χρειάζεται. Είναι ίσως ένας από τους πιο απροσδόκητους, ασυμβίβαστους, εξωφρενικούς και άπιαστους ανθρώπους που έχετε γνωρίσει (αν είστε βέβαια και σεις Υδροχόος, θα έχετε και σεις τα ίδια χαρακτηριστικά!), όμως είναι σίγουρο ότι είναι από τους πιο γοητευτικούς ανθρώπους. Βεβαίως ποτέ δεν θα ξέρετε τι να περιμένετε από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν είναι ότι αλλάζει διάθεση τόσο συχνά όσο οι Δίδυμοι, είναι επειδή όταν περιμένετε να συμπεριφερθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τότε είναι που τα καλοβαλμένα σχεδία σας χαλάνε.
Γνωρίζει ότι είναι διαφορετική από τις άλλες γυναίκες, και το γλεντάει - γιατί όχι; Υπερτερεί κοινωνικά. Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ πρόκειται να έχει περισσότερους γνωστούς από οποιονδήποτε άλλον γνωρίζετε οι στενοί φίλοι θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, θα κάνει οτιδήποτε για οποιονδήποτε έχει πρόβλημα, αλλά συνήθως δεν θέλει να σχετίζεται στενότερα με περισσότερους, από λίγους πολύ ιδιαίτερους ανθρώπους, και μερικές φορές οι άλλοι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ενδιαφέρεται γι' αυτούς τόσο βαθιά όσο δείχνει.
Αν υπάρχει κάποια τόσο επιτήδεια που να κρύβει τα βαθύτερα της συναισθήματα, αυτή είναι η Υδροχόος. Αυτοί που γεννήθηκαν σ' αυτό το ζώδιο νιώθουν ότι η αποκάλυψη των συναισθημάτων δείχνει αδυναμία, κάτι που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους ίσως να τους στερήσει την ελευθερία τους, ή να τους κάνει τρωτούς στο μέλλον.
'Oμως αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ έχει μια μοναδική δύναμη, που της δίνει την ικανότητα να παίρνει αυτό ή αυτόν που θέλει! Είναι Η ΓΥΝΑΙΚΑ του μέλλοντος - οι ιδέες της είναι πρωτοποριακές, και είναι ειδήμων στο να τις εκφράζει σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ακούσει
Ίσως να ακούγεται σαν κλισέ, αλλά αυτό που ψάχνει αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι κάποιος που θα την καταλάβει και μέχρι να διαπεράσετε την επιφάνεια της εξωτερικής της προσωπικότητας - που μπορεί μερικές φορές να είναι ένας δύσκολος αγώνας - δεν θα ξέρετε πως σκέφτεται.
Δεν ψάχνει για έναν "άνδρα που λέει πάντα ναι" ούτε ψάχνει για κάποιον που ενδιαφέρεται μόνο για να την διατάζει (παρ1 όλο που το αντίθετο της ζώδιο) ο Λέων μπορεί να είναι ο τέλειος σύντροφος γι' αυτήν αν καταφέρει να σεβαστεί το νου του καθώς και τους αυταρχικούς του τρόπους.
Η ασυμβίβαστη προσέγγιση που έχει Η ΓΥΝΑΙΚΑ Υδροχόος προς τη ζωή μπορεί μερικές φορές να είναι δυσκολοχώνευτη, όμως όταν είναι η σειρά του σεξ μπορεί να πατάει τόσο γερά στη γη όπως όλοι μας. Αν όμως υποθέσετε ότι είναι δική σας για πάντα επειδή και μόνο άρχισε μια σχέση μαζί σας, κάνετε λάθος, γιατί το σεξ μόνο δεν της είναι αρκετό - πρέπει να υπάρχει και το ταίριασμα στον τρόπο σκέψης.
Δεν θα αργήσετε να αντιληφθείτε ότι συναντήσατε μια από τις πιο δύσκολες γυναίκες. Είναι μια ρομαντική ιδεαλίστρια, που μπορεί να είναι ζεστή και τρυφερή τη μια στιγμή, απρόσωπη και απόμακρη την άλλη. θα της αρέσει να κάνει το δικό της, αλλά τουλάχιστον δεν θα ναι ποτέ ανειλικρινής - έτσι καλύτερα θα ήταν να είστε το ίδιο! Αν γνωρίσατε ήδη μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να έχετε ήδη μαντέψει το ζώδιο της. Αν όχι, παρασύρετε την λίγο περισσότερο με τη συζήτηση, μετά κοιτάξτε πως ντύνεται.
Της αρέσουν τα παραδοσιακά ρούχα, και βάζοντας κάτι που βρήκε στις εκπτώσεις, μπορεί να τα ταιριάξει με μια ζώνη ενός Ιταλού σχεδιαστή. Της αρέσει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος με τον πιο πρωτότυπο τρόπο ντυσίματος που μπορεί να βρει, και το κάνει, χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία Ίσως να έχει μια δουλειά που θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα.
Αν ονειρευόσασταν πάντα να βρείτε μια γυναίκα Υδροχόο για να γίνει η ψυχική σας σύντροφο πού θα ψάχνατε; Ίσως να ασχολείται δυναμικά με την πολιτική. ίσως να εργάζεται σαν κοινωνική λειτουργός και παράλληλα να έχει κι άλλη δουλειά. ή να φροντίζει καθυστερημένα παιδιά. Είναι μία κινητήριος δύναμη, θέλει να κάνει πράγματα, και δεν υπάρχει πρόβλημα όταν πραγματικά πιστεύει στον σκοπό της. Καθώς είναι ένα από τα πιο φιλικά, εξωστρεφή και κοινωνικά ζώδια, θα την βρείτε εκεί που υπάρχει αρκετή δράση. Είναι το είδος του ατόμου που αγαπά τις προσκλήσεις της τελευταίας στιγμής, ή που θα διασκέδαζε να βάλει μια αγγελία στη στήλη των προσωπικών.
Οι προτιμήσεις και αντιπάθειες της είναι διάφορες και ασυνήθιστες όπως κι αυτή. Της αρέσουν οι εκπλήξεις και απεχθάνεται να την ξεχνούν. Την μια μέρα θα απολαμβάνει την προσοχή σας και την επόμενη το ίδιο πράγμα θα την εξαγριώνει, θα πάει οπουδήποτε, θα κάνει οτιδήποτε - και θέλει να είναι μοναδική σε όλα.
Ίσως να υποκρίνεται ότι δεν ψάχνει για κάποιον που θα δαμάσει την ανεξαρτησία της, αλλά υπάρχει ένα κομμάτι της που θα καλωσόριζε τον άνδρα που θα μπορούσε, αρκεί να είναι κάποιος που θα άξιζε τον κόπο και που δεν θα προσπαθούσε να την κυριαρχεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
Τα δώρα είναι πραγματική ευχαρίστηση γι' αυτήν τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ - είναι συχνά σαν παιδί όταν είναι να ανοίξει τα δέματα. 'Oσο πιο πρωτότυπο το δώρο τόσο πιο ευτυχισμένη θα γίνει, έτσι ξοδέψτε λίγο περισσότερο χρόνο για να βρείτε ένα τρελό Τ-shirt μπλουζάκι ένα φανταστικό ανοξείδωτο ή ένα ασημένιο κόσμημα, θα της αρέσουν επίσης τα τροπικά φυτά για το σπίτι, ένα σεσουάρ για τα μαλλιά, μια μοντέρνα βαλίτσα, ένα ξυπνητήρι με ραδιόφωνο και τηλέφωνο. Το να αποπλανήσετε μια γυναίκα Υδροχόο είναι σίγουρα μια τέχνη, και πρέπει να έχετε υπομονή.
Ακόμα κι ο Καζανόβας θα έπρεπε να προσπαθήσει ξανά και ξανά πριν η Κα Υδροχόος γοητευθεί εφ' όσον δεν μπορεί να κατακτηθεί σε μια νύχτα. 'Oμως αξίζει να την περιμένετε, μην παραιτήστε λοιπόν τόσο σύντομα! 


Η Γυναίκα Ιχθείς ( 20/2 - 20/3 ) 
Δεν θα πρέπει να σας πάρει πολύ για να εξακριβώσετε αν η αγαπημένη των ονείρων σας γεννήθηκε στο ζώδιο των Ιχθύων - και αυτό χωρίς να την ρωτήσετε αν γεννήθηκε μεταξύ 19 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου!
Χωρίς αμφιβολία οι Ιχθείς θεωρούνται το πιο ρομαντικό και ονειροπόλο ζώδιο ολοκλήρου του ζωδιακού, και το ειδύλλιο είναι που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα για τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ιχθύ.
Υπάρχει πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο στα μάτια του γυναικών Ιχθύων. Αισθάνεστε να λιώνετε καθώς κοιτάζει απαλά προς το μέρος σας. Νοιώθετε τη ζεστασιά, ειλικρίνεια και κατανόηση που εκπέμπει και πείθεστε ότι τελικά συναντήσατε μια γυναίκα που θα είναι μια αληθινή ψυχική σύντροφος, θα σας φροντίζει, θα απαλύνει τα προβλήματα σας, και θα σας αγαπά για πάντα.
Σαν παιδί, Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ιχθύς πιθανώς να περνούσε ώρες διαβάζοντας παραμύθια για μαγικά παλάτια και νεράιδες, και μεγαλώνοντας ίσως να εκστασιαζόταν από τις ιστορίες του Camelot - φανταζόταν τον εαυτό της βέβαια σαν την Guinevere! Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ιχθύς ψάχνει πάντα για την αληθινή αγάπη, και ποτέ δεν παραιτείτε όσες απογοητεύσεις κι αν έχει! θυμηθείτε δύο γυναίκες γεννημένες σ' αυτό το ζώδιο - Ελίζαμπεθ Τέυλορ'(αυτά τα θαυμάσια βιολετιά μάτια!) και Λίζα Μινέλι. Βεβαίως οι οργανωμένες φεμινίστριες σίγουρα θα χλευάσουν την Κα Ιχθύ. θα νοιώθουν ότι τους απογοητεύει, χρησιμοποιώντας τα θηλυκά της τεχνάσματα για να κατακτήσει έναν άνδρα, όμως τι σας ενδιαφέρει τι σκέπτονται γι' αυτήν οι άλλες γυναίκες;
Γιατί αν έχετε συναντήσει αυτό το λατρευτό πλάσμα, δεν θα πρέπει να την αφήσετε να φύγει. Για να κατακτήσετε την καρδιά αυτής της γυναίκας θα πρέπει να είστε και σεις πολύ ρομαντικός. Δεν ωφελεί να είστε σκληρός, ψυχρός υπολογιστής και υλιστής αν θέλετε να έχετε αυτή τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ δίπλα σας.
'Oμως ίσως θα πρέπει να είστε αρκετά πρακτικός - τουλάχιστον όσον αφορά τα χρήματα - γιατί οι γυναίκες αυτού του ζωδίου δεν έχουν την ικανότητα να χειρίζονται τα οικονομικά τους. (Αν η δική σας Ιχθύς εξεγερθεί γι' αυτό και έχει αποδείξει ότι κάνω λάθος, θα είναι ίσως γιατί έχει πολλά στοιχεία από Ταύρο, Παρθένο ή Αιγόκερω, στο δικό της ατομικό ωροσκόπιο, στο βιβλίο μπορώ μόνο να γενικεύω).
Βέβαια αν η Ιχθύς σας αγαπημένη καταλήξει να ζει μαζί σας σαν σύντροφος ή σύζυγος, θα έχετε μερικούς τσακωμούς για τα χρήματα που τέλειωσαν την Τρίτη το βράδυ, ή που ξέχασε να πάρει το καλό σας κοστούμι από το καθαριστήριο. Τα πράγματα που πιθανώς να ξεχνάει είναι αμέτρητα, όμως έχει τόσα άλλα προσόντα για να κάνει τη ζωή σας ευτυχισμένη!
Να θυμάστε πάντα ότι τα γλυκόλογα και οι τρυφερές χειρονομίες είναι πιο σπουδαίες γι' αυτήν παρά μια σκέτη σωματική σχέση. 'Oχι ότι το σεξ δεν είναι σπουδαίο, απλά το σεξ από μόνο του δεν είναι προτεραιότητα για τΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Ιχθύ. Αν είναι να χρησιμοποιήσετε τα πλανευτικά σας τεχνάσματα αξίζει να θυμάστε ότι το περιβάλλον πρέπει να είναι ρομαντικό, αλλιώς θα είναι εις βάρος σας!
Αν νομίζετε ότι η πλανέψει αυτής της γυναίκας είναι εύκολο παιχνίδι, προσέξτε! Ίσως να έχει ήδη απογοητευθεί μια η δυο φορές στη ζωή της κτίζοντας πύργους στην άμμο, και θα είναι πιο προσεχτική τώρα. Πολλοί άνδρες έχουν πάρει την γλυκύτητα και την αγνότητα της τοις μετρητοίς, τριγυρίσανε με άλλες γυναίκες, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτή θα περίμενε ρομαντικά τον γυρισμό τους. Αν έχει συμβεί αυτό στη δικιά σας Ιχθύ, δεν πρόκειται να το αφήσει να ξαναγίνει.
'Oμως, θα χρειάζεται κάποιον που θα έχει πολύ εσωτερική δύναμη και που θα φωτίζει τις μέρες της όταν θα νοιώθει απογοητευμένη, κάποιον που δεν θα την πληγώσει ποτέ αλλά που θα την σπρώξει να οργανώσει τη ζωή της καλύτερα. Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ιχθύς απεχθάνεται τους τσακωμούς, δεν της αρέσει να την πειράζουν, και πάνω απ' όλα αποστρέφεται κάθε είδους βιαιότητας προς τους ανθρώπους ή ζώα,, παρ' όλο όμως το απαλό και ευαίσθητο εξωτερικό της, αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ μπορεί να είναι πανούργα! (Σύμφωνα με μια γλυκεία ηθοποιό Ιχθύ που γνωρίζω καλά και που είναι γεννημένη τον Φεβρουάριο, είναι μόνο οι γυναίκες Ιχθείς που έχουν γεννηθεί Μάρτη που έχουν αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό!). Κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, και έτσι είναι πολύ δημιουργική και καλλιτεχνική, αλλά ντρέπεται να δείξει τα ταλέντα της.
Χρειάζεται πολύ ενθάρρυνση και υποστήριξη για να κινηθεί. Αν γνωρίσατε κάποια που δείχνει σχεδόν να ταιριάζει με την περιγραφή των Ιχθύων, αλλά δεν είστε τελείως σίγουρος, κοιτάξτε το ντύσιμο της την επόμενη φορά που θα την συναντήσετε. Σίγουρα θα είναι πολύ θηλύκια, με αεράτες λουλουδάτες φούστες αν είναι καλοκαίρι, τίποτα πολύ αυστηρό.
Της αρέσει να δείχνει όμορφη κι έχει φυσικό ταλέντο για τα υφάσματα και τα χρώματα. Το γούστο της για την ομορφιά την κάνει Ικανή να διαλέγει την τέλεια μόδα που ταιριάζει στη δική της προσωπικότητα, για να αυξήσει την αύρα του ρομαντισμού που την περιβάλλει. Αν δεν έχετε ποτέ γνωρίσει μια γυναίκα Ιχθύ και νοιώθετε ότι είναι η τέλεια σύντροφος για σας, πού θα αρχίσετε να ψάχνετε; Να θυμάστε ότι είναι η πιο ντροπαλή απ' όλα τα άλλα ζώδια, αλλά επειδή ενδιαφέρεται για τις τέχνες, είναι σίγουρο ότι θα πηγαίνει σε συναυλίες και γκαλερί ζωγραφικής, κι αν έχει ξεπεράσει την ντροπαλότητά της ίσως να ανήκει σε κάποιον ερασιτεχνικό καλλιτεχνικό θίασο (γιατί οι Ιχθείς και των δύο φύλων είναι γεννημένοι ηθοποιοί, είτε το παραδέχονται είτε όχι).
Ίσως να βρίσκεται στην πισίνα ή να παρακολουθεί την παλίρροια. (Μην ξεχνάτε ότι οι Ιχθείς είναι ζώδιο του νερού, το σύμβολο τους είναι δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετη κατεύθυνση). Ακόμη κι αν παρουσιάζει μια δυνατή ανεξάρτητη προσωπικότητα όταν την συναντήσετε, όταν συζητήσετε λίγο μαζί της θα νοιώσετε αυτή την έλξη, του μικρού χαμένου κοριτσιού που την έκανε πάντα τόσο ελκυστική. Πάντως θα έχει εναλλαγές στις προτιμήσεις της και αντιπάθειες της.
Η τέχνη της αποπλάνησης πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο που να κατακτήσει πραγματικά την καρδιά της, και επειδή είναι πολύ συναισθηματική ψυχή μην τολμήσετε ποτέ να ξεχάσετε τα γενέθλια της, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την επέτειο της γνωριμίας σας, τα γενέθλια του σκύλου ή της γάτας της, τα αγαπημένα της λουλούδια. Τα πράγματα που δεν έχουν ίσως μεγάλη σημασία για τα άλλα ζώδια γι' αυτήν έχουν μεγάλη σημασία.
Της αρέσει να την πηγαίνουν σε μικρά ήσυχα ρομαντικά εστιατόρια, που να παίζουν την αγαπημένη της απαλή μουσική, με κεριά στο τραπέζι αντί το έντονο φως του νέον. Για τις διακοπές προτιμά να είναι κοντά στο νερό (θα το έχετε καταλάβει αυτό ήδη), κι όταν της αγοράζετε ένα δώρο, ψάξτε για τα πιο όμορφα εσώρουχα που μπορείτε να βρείτε (όχι όμως υπερβολικά σέξι), ή μερικά καλτσόν με σχέδια: βιβλία με την αγαπημένη της ποίηση. το αγαπημένο της άρωμα για το μπάνιο και κρέμες σώματος ένα απαλό πουλόβερ που να ταιριάζει με το χρώμα των ματιών της. Δεν θ' αργήσετε να καταλάβετε πόσο πολύ εκτιμά και το παραμικρότερο συναισθηματικό δώρο, και μην ξεχνάτε να της στέλνετε λουλούδια με κάθε ευκαιρία.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ Ιχθύς ίσως μερικές φορές να είναι πολύ αναποφάσιστη, ακόμα και τεμπέλα, και θα χάνεται μέσα στους ρεμβασμούς της όταν θα θέλετε να συζητήσετε την ανατίμηση του χρυσού!
Είναι όμως μια πραγματική γυναίκα, κι αν είστε προετοιμασμένος να μοιραστείτε τα όνειρα της θα ανακαλύψετε εκατοντάδες αξιοσημείωτες στιγμές για να κάνετε τη ζωή πολύ πιο ευχάριστη, και να είστε ευτυχισμένος και ευχαριστημένος για πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου