Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Απεβίωσε ο Paul,το χταπόδι φαινόμενο

Ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του FIFA World Cup 2010, ο Paul το χταπόδι προφήτης, απεβίωσε σήμερα στο Ενυδρείου Θαλάσσιας Ζωής που βρίσκεται στην γερμανική πόλη του Oberhausen.
O Paul έγινε διάσημος παγκοσμίως μετά τις ακριβείς προβλέψεις των νικητών σε όλους τους αγώνες της Γερμανίας αλλά και την νίκη της Ισπανίας στον τελικό απέναντι στην Ολλανδία.
Το συμπαθές μαλάκιο έφυγε ειρηνικά κατά την διάρκεια
της νύχτας μέσα στο ενυδρείο του, από φυσικά αίτια (η ζωή των χταποδιών κατά μέσο όρο δεν ξεπερνά τα 3 χρόνια), βυθίζοντας στο πένθος τους υπαλλήλους του Ενυδρείου αλλά και τους απανταχού θαυμαστές του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο υπάρχει βιβλίο συλλυπητηρίων, ενώ οι υπάλληλοι φορούν μαύρα περιβραχιόνια και σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν ένα μικρό τελετουργικό για την ταφή του διάσημου χταποδιού.



2 σχόλια:

  1. Βράσε όρυζα, το βλέπω αύριο το νέο εξώφυλλο του Focus.de: "Δολοφόνοι της ευρωζώνης: προσέλαβαν τον Paul για να διαφημίσει τον ΟΠΑΠ τους και για να μην τον πληρώσουν, τον σκότωσαν!!!!" και καπάκι εξώφυλλο με την Αθηνά να κρατά μία απόχη...!!!! -))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή