Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ζώδια Και ..Τζόγος

KΡΙΟΣ

Εσείς, ως ζώδιο της φωτιάς ρισκάρετε πάντα πολύ περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα ζώδια. Νιώθετε πως θα κερδίσετε πολλά με το να ρισκάρετε λίγα και δεν είστε και τόσο της σκληρής δουλειάς, αλλά της κερδοσκοπίας. Το κακό με σας είναι πως πολλές φορές δεν έχετε μέτρο και δεν ξέρετε πού να σταματήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Ως ζώδιο της γης εσείς είστε ιδιαίτερα συντηρητικοί και μπορεί να προτιμήσετε να μην παίξετε καθόλου, ακόμα κι αν όλοι στην παρέα παίζουν. Θεωρείτε ανούσιο το οποιοδήποτε ρίσκο χρημάτων σε παιχνίδια που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν και έχετε περισσότερες πιθανότητες να χάσετε απ' ότι να κερδίσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ρίσκο είναι κάτι που είτε σας αφήνει παντελώς αδιάφορούς, είτε σας...
ενδιαφέρει πολύ η αδρεναλίνη που ανεβαίνει μέσα σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το σίγουρο είναι πως δεν μπορείτε να «κολλήσετε» σ' ένα μόνο παιχνίδι που δεν σας κρατάει για αρκετή ώρα έντονο το ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γνωρίζετε πολύ καλά την έννοια του ρίσκου και του χρήματος, και ως ζώδιο της συντήρησης, νιώθετε πολύ καλύτερα να διατηρείτε όσα χρήματα σας περισσεύουν ασφαλή στην τράπεζα, παρά να τα ρισκάρετε οπουδήποτε. Η ανασφάλεια του ρίσκου σας προκαλεί ένα αίσθημα αποφυγής.

ΛΕΩΝ
Ως ζώδιο της τριάδας της φωτιάς, που συνήθως ρισκάρουν δίχως να σκέφτονται τις συνέπειες, εσείς είναι πολύ πιο πιθανό να παίξετε αν βρεθείτε στον κατάλληλο τόπο και με την κατάλληλη παρέα, από οποιονδήποτε άλλο. Η δίχως μέτρο γενναιοδωρία σας σίγουρα μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί ως ζώδια της γης να είστε αρκετά συντηρητικοί με το ρίσκο γενικότερα των χρημάτων, αλλά ως μεταβλητά μπορείτε να αλλάξετε πολλές φορές γνώμη και να πέσετε στην παγίδα του έντονου ρίσκου. Βέβαια, δεν σας αρέσει να παίζετε στην τύχη, και θα προσπαθήσετε να παίξετε παιχνίδια όπου μπορείτε να τα κερδίσετε με τη λογική και μεθοδική σας σκέψη. Αυτό είναι και ένα έξτρα ρίσκο, γιατί εκλογικεύοντας μπορεί να μπείτε στη διαδικασία πως θα βγαίνετε πάντα κερδισμένοι και συχνά να μη μπορείτε να παραδεχτείτε την ήττα σας.

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να μην έχετε την έκρηξη της φωτιάς, ως ζώδιο του αέρα, αλλά αγαπάτε κι εσείς εξίσου το ρίσκο, ίσως όχι με τόσο εμφανείς τρόπους όσο η φωτιά. Είστε τολμηροί και θέλετε να ρισκάρετε πάντα σύμφωνα μ' αυτό που σας λέει η λογική σας, αν και δεν τα καταφέρνετε πάντα. Έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ένα ρίσκο όταν παίζετε γι' άλλους, παρά για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε από τα ζώδια του νερού που μπορείτε πολύ πιο εύκολα να ρισκάρετε και να παίξετε με την τύχη, από την υπόλοιπη τριάδα. Αν και δεν είστε πολύ του παιχνιδιού και του μεγάλου ρίσκου όταν πρόκειται για χρήματα, μπορείτε να παίξετε όσο γίνεται εκ τους ασφαλούς. Αν δεν γίνεται αυτό, σίγουρα θα προσπαθήσετε να το αποφύγετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ως γνήσιοι αντιπρόσωποι των ζωδίων της φωτιάς, είστε από τα ζώδια που τους αρέσει το ρίσκο και το παιχνίδι. Θα έχετε παρατηρήσει αν έχει τύχει να παίξετε, πως γενικότερα το χαρτί είναι αυτό που σας πάει. Είστε από τους τυχερούς τους ζωδιακού, που αν ξέρουν πότε να σταματήσουν το παιχνίδι, μπορούν να βγουν κερδισμένοι. Θυμηθείτε πως «παν μέτρον άριστον».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάγκη σας για τάξη και ασφάλεια, είναι πολύ μακριά από την έννοια του ρίσκου των παιχνιδιών. Ως γνήσιοι αντιπρόσωποι των ζωδίων της γης, γνωρίζετε πως μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα. Έτσι, αν τύχει να παίξετε και βρεθείτε στην ανάλογη παρέα και συγκυρία, τότε σίγουρα θα πάρετε μαζί σας μόνο ένα ποσό που είστε διατεθειμένοι να χάσετε για διασκέδαση και μόνο. Κι αυτό, αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για να το αποφύγετε, γιατί σίγουρα θα έχετε στο μυαλό σας πολύ καλύτερες διασκεδάσεις από ένα παιχνίδι που κινδυνεύει οποιοδήποτε ποσό από τα χρήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσείς ανήκετε στα εγκεφαλικά ζώδια του αέρα, όπου δεν κάνετε τίποτα αν δεν υπάρχει ιδιαίτερη σημασία, νόημα και διανοητική υπερδιέγερση που να σας δίνει την αντίστοιχη ευχαρίστηση. Είναι πολύ πιθανό κάθε παιχνίδι να ξεκινήσει μέσα από μια φιλική παρέα, που θα σας παρασύρει σε αυτό. Συχνά βρίσκεστε σε σύγχυση ή υπό παραπλάνηση από άλλους, γι' αυτό και χάνετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Παρόλο που ανήκετε στα ζώδια του νερού όπου δεν ρισκάρουν εύκολα και θέλουν να νιώθουν ασφαλείς με αυτά που έχουν, εσείς είστε από τα πιο απρόβλεπτα ζώδια. Μπορεί να μπείτε στη διαδικασία του ρίσκου μέσα από φιλικές συντροφιές και παρέες, δίχως καν να το περιμένετε. Φέτος, δεν αποκλείεται όλα να σας έρθουν ξαφνικά, μια ξαφνική εύνοια της τύχης, αλλά και μια ξαφνική χασούρα. Τίποτα δεν είναι ασφαλές και σταθερό στο ρίσκο, γι' αυτό καλύτερα να το αποφύγετε, γιατί είστε από τα ζώδια που μπορεί να κολλήσετε και να κάνετε υπερβολές, έχοντας την αυταπάτη του κέρδους. Ποντάρετε στη δημιουργικότητα και στη δημοτικότητα σας και αποφύγετε όλα τα παιχνίδια που στηρίζονται στην τύχη και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου