Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ενσωμάτωση Twitter, YouTube, Flickr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google


Την προβολή αποτελεσμάτων από το Twitter, το YouTube και το Flickr μαζί με τα «παραδοσιακά» αποτελέσματα αναζήτησης εγκαινιάζει η Google. Έτσι, σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε μέχρι τώρα όπου αυτού του είδους η πληροφορία εμφανιζόταν σε διακριτό χώρο στο κάτω μέρος των αποτελεσμάτων, πλέον ένα tweet, μια εικόνα ή ένα βίντεο μπορεί να εμφανιστεί σε οποιοδήποτε σημείο, ανάλογα με τη σχετικότητά του. 
Επίσης, όταν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος με τον Google λογαριασμό του, θα μπορεί να δει τα ...
tweets που μπορεί να έχουν κάνει οι φίλοι του σε κάποιο από τα links των αποτελεσμάτων. Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι ορατή μόνο σε αυτόν, και μόνο εάν έχει προηγουμένως συνδεθεί. Μάλιστα, στην περίπτωση που το αποτέλεσμα έχει γίνει tweet από φίλο, προβάλλεται ψηλότερα. 
Τέλος, προστέθηκε η επιλογή «κρυφής» σύνδεσης ενός τρίτου λογαριασμού, για την περίπτωση που ο χρήστης δεν θέλει να φαίνεται η συγκεκριμένη πληροφορία δημόσια. Παράλληλα, σε περίπτωση που η Google αναγνωρίσει σε έναν τρίτο δημόσιο λογαριασμό αντιστοιχία με αυτόν του χρήστη (λόγω κοινού ονόματος), θα τον προσκαλέσει να τον συνδέσει απευθείας από τα αποτελέσματα αναζήτησης.


 
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου