Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Κίτρινα Ποδήλατα [Συνέντευξη]


«Ο αυτοσκοπός όταν κάνεις μουσική δεν είναι να σε προβάλουν με το ζόρι»

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς, δεν είναι από τα συγκροτήματα που δίνουν πολλές συνεντεύξεις ενώ δεν κάνουν ούτε πολλές εμφανίσεις. Είναι επιλεκτικοί και προτιμούν να μιλάνε με την μουσική τους. Όταν όμως αποφασίσουν να σου μιλήσουν έχουν πράγματα να πουν.. Ένα συγκρότημα με άποψη, σεβασμό στην μουσική, ταλέντο και πάθος για αυτό που κάνουν. Εάν δεν τους έχεις δει Live, διάβασε την συνέντευξη και είμαι σίγουρη πως οι Παρασκευές και τα Σάββατα στην Αρχιτεκτονική θα γίνουν η αγαπημένη σας συνήθεια!

Θα ήθελα να μου μιλήσετε για το νέο σας δίσκο, +10
Γ.Π: Το άλμπουμ μας + 10 είναι μία δισκογραφική δουλειά μέσα από την οποία παρουσιάζονται ξανά στο μουσικό κοινό τα Κίτρινα Ποδήλατα και επιχειρεί να αναδείξει ...
όλες τις μουσικές επιρροές που επέδρασαν στη μουσική μας μέσα σε αυτή τη δεκαετία. Παράλληλα ενσωματώσαμε και κάποιες νέες μας προσπάθειες σε ένα διαφορετικό μουσικό ύφος πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα στην ενορχήστρωσή μας. Άλλωστε, μας αρέσει μέσα από τη δουλειά μας είναι να μην περιοριζόμαστε σε απλά τραγούδια αλλά να έχουμε πάντα να προτείνουμε κάτι νέο και να περάσουμε ένα βαθύτερο μήνυμα.
Ιδιαίτερη στιγμή για εμάς και για τη δημιουργία του δίσκου αυτού είναι δύο πολύ σημαντικές διασκευές που μας δόθηκε η άδεια να κάνουμε, το «Όμορφη πόλη» του Μ.Θεοδωράκη και το «Όνειρο» του Δ.Μούτση. Μία από τις πιο δύσκολες αλλά και κορυφαίες στιγμές της πορείας μας είναι η ευκαιρία που μας δόθηκε σε αυτόν τον δίσκο να μελοποιήσουμε Καββαδία. Μέσα από(ίσως να βάλουμε: το δύσκολο έργο της μελοποίησης τόσο...) την μελοποίηση τόσο αξιόλογων κομματιών προσπαθούμε να αναδείξουμε στο κοινό την σημαντικότητα και την σπουδαιότητα τέτοιων έργων. Γιατί τα μηνύματα που δέχονται οι νέοι σήμερα δεν λειτουργούν ως σωστά πρότυπα και στόχος μας είναι να ξαναθυμίσουμε και να αναδείξουμε παλιές διαχρονικές αξίες.
Οπότε για εσάς ο συγκεκριμένος δίσκος είναι και επετειακός.. σωστά; Μιλήστε μου για τις συνεργασίες του δίσκου..
Γ.Π: Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο κάνουμε ντουέτο το «Μόνο Η Αγάπη» και ουσιαστικά γίνεται μέσα από ένα πιο προζάτο θέμα στο κουπλέ. Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που έχει διανύσει πολλά χρόνια στο χώρο και γνωρίζοντας την διαδικασία αλλά και τις δυσκολίες που κρύβονται ώστε να κάνεις αυτό που θέλεις με τον τρόπο που το θέλεις, μπορεί να μιλήσει! Ο ρόλος του είναι θα λέγαμε συμβουλευτικός για όσους προσπαθούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα καθημερινά ενώ συναντάνε τοίχο από δυσκολία και αναξιοκρατία! Η συνεργασία μας με τον Σπύρο δεν έμεινε εκεί, καθώς μας ζητήθηκε να ντύσουμε μουσικά την θεατρική του παράσταση «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αρχικού» και έτσι προέκυψε το «Αντίστροφη Μέτρηση» που μπήκε στον δίσκο μας καθώς αποτελεί ιδιαίτερη στιγμή της πορείας μας!
 Είμαστε άνθρωποι που δεν επιλέγουμε το Lifestyle και δεν μας αρέσει η τηλεόραση και η προβολή. Έχουμε πει αρκετά όχι στην διαδρομή μας και αυτά μπορεί να μας κόστισαν στην αναγνωρισιμότητα και στο να γίνουμε famous, μας βοήθησαν όμως στο να μην παρεκκλίνουμε της πορείας μας
Βλέπουμε ότι μετά την «Ανάδυση» ο πολιτικό στίχος καθιερώθηκε στα Κίτρινα Ποδήλατα. Νιώθετε πλέον την ανάγκη να μιλάτε στον κόσμο για αυτά τα θέματα λαμβάνοντας υπ' όψιν σας και το γεγονός ότι το «Θα Πάρω Φόρα» συνδυάστηκε και με μια ολόκληρη επανάσταση;
Γ.Π: Στις μέχρι τώρα δουλειές μας, είχαμε πάντα κοινωνικοπολιτικά τραγούδια που όμως δεν ήταν τόσο Aggressive καθώς δεν υπήρχε τότε η επιτακτική ανάγκη που υπάρχει στις ημέρες μας! Κοινωνικοπολιτικά τραγούδια λιγάκι πιο καμουφλαρισμένα είναι και τα : «Αυτά Που Έχεις Ξεχάσει» και «Να Σε Δω Να Γελάς». Στην Ανάδυση όμως αυτό που βλέπαμε γύρω μας, μας έκανε να πούμε τα πράγματα έξω από τα δόντια. Το «Ζωή Σου Φωνάζει» έχει επίσης κοινωνικό μήνυμα ενώ το «Βαθιά Πληγή», περιβαλλοντικό. Τώρα συνεχίζουμε με το «Τι Είναι Κράτος» αλλά και με το «Μετά Φόρου και Πίστεως». Είμαστε γενικότερα μια μπάντα που λέει ό, τι βλέπει γύρω της και ποτέ δεν τραγουδήσαμε μόνο ερωτικά τραγούδια ή Hit του εξαμήνου! Προσπαθούμε να πούμε πράγματα που θα έχουν διαχρονικότητα και θα προβληματίσουν.
podilata_04Η κατάσταση από την εποχή του «Θα Πάρω Φόρα» είναι ακόμα χειρότερη. Ως νέοι άνθρωποι αλλά και ως καλλιτέχνες με επίδραση στους νέους, πως βλέπετε αυτή την κατάσταση;
Γ.Π: Ουσιαστικά, η «Ανάδυση» έλεγε τα όσα συμβαίνουν τώρα. Το ότι συνδέθηκαν κάποια πράγματα με την υπόθεση του Γρηγορόπουλου ήταν συγκυριακό αλλά και βέβαια στο πλαίσιο της κατάστασης που περιγράφαμε. Βιώνουμε μια ηθική και οικονομική κρίση και η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη. Εκείνο όμως που θέλουμε να δείξουμε μέσα από τραγούδια όπως το «Θα Αντέξω», «Πατρίδα Αναποφάσιστη» και «Θα Πάρω Φόρα» είναι ότι πάντα στο τέλος θα τα καταφέρουμε! Τα τραγούδια μας έχουν μια ευχάριστη κατάληξη και αυτό απορρέει και από την εμπιστοσύνη μας στη νέα γενιά!
Ντύσατε μουσικά την παράσταση: «Ο Τυχαίος Θάνατος Ενός Αναρχικού», πως ήταν αυτή εμπειρία;
Α.Π: Ήταν η πρώτη φορά που κάναμε κάτι τέτοιο και για αυτό ευχαριστούμε πολύ τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Μας έδωσε μια τέλεια ευκαιρία γιατί και η δουλειά είναι απίστευτη αλλά και το επίπεδο της παράστασης. Μάλιστα, τα παιδιά μας βάλανε στην οικογένειά τους και συμμετείχαμε, εκτός από το τραγούδι της παράστασης που λέγεται «Αντίστροφη Μέτρηση» σε όσες σκηνές μικρές ή μεγάλες χρειάστηκε να μπει μουσική!
Ο δίσκος σας έχει επετειακό χαρακτήρα.. Ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σας μέχρι και σήμερα;
Α.Π: Δεν μπορώ να σου απαντήσω ακόμη με σιγουριά γιατί ακόμη και αυτή η σηματοδότηση των 10 χρόνων είναι γιατί μας αρέσει να βάζουμε άνω τελείες στις στιγμές μας και να κάνουμε έναν απολογισμό. Οι στιγμές στην πορεία μας ήταν πολλές και όλα ήταν μικρή σταθμοί ώστε να μπορούμε να κάνουμε τώρα τον απολογισμό μας σε όσα νομίζουμε ότι έχουμε κάνει καλά και σε όσα λάθος! Μια στιγμή σημαντική είναι λοιπόν η σηματοδότηση 10 ετών καθώς μας έκανε να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει αλλά και το τι θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο!
Θυμάστε αυτά τα 10 χρόνια κάποια πράγματα που να σας έκαναν καλή ή κακή εντύπωση;
Α.Π: Αναμφίβολα καλές στιγμές είναι οι συνεργασίες που είχαμε. Έχουμε συνεργαστεί με την Γλυκερία, την Τάνια Τσανακλίδου, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Ορφέα Περίδη και με πολλούς άλλους! Είναι πολύ σημαντικό που αυτοί οι άνθρωποι μας βοήθησαν αποδεικνύοντάς μας ότι δεν ασχολήθηκαν μαζί μας τυχαία. Κάτι βρήκαν σε εμάς και τονίσανε τα θετικά μας. Κακές στιγμές υπήρξανε γιατί είμαστε άνθρωποι που δεν επιλέγουμε το Lifestyle και δεν μας αρέσει η τηλεόραση και η προβολή. Έχουμε πει αρκετά όχι στην διαδρομή μας και αυτά μπορεί να μας κόστισαν στην αναγνωρισημότητα και στο να γίνουμε famous, μας βοήθησαν όμως στο να μην παρεκκλίνουμε της πορείας μας. Κάναμε και κάνουμε αυτό που θέλουμε ακολουθώντας τους στόχους μας και τα βράδια κοιμόμαστε ήσυχοι!
podilata_03Πόσο δύσκολο είναι να συνεχίσετε λέγοντας τα όχι σας και πόσο εύκολο ήταν τελικά να σας δεχθεί το σύστημα;
Α.Π: Όταν κάτι σου αρέσει τόσο πολύ που είναι όλη σου η ζωή, κανείς δεν μπορεί να το αλλοιώσει. Έρχονται κάποιες στιγμές που κάποιοι σου προτείνουν πράγματα που σε κάνουν να παρεκκλίνεις αλλά τα όχι που πρέπει να πεις τα λες εύκολα γιατί εσύ ξέρεις τι είναι αυτό που αγαπάς , ξέρεις τη ζωή σου και ξέρεις πως θες να κινηθείς! Τα όχι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σε τραβήξουν πίσω ως προς το Life Style! Δεν μας ενδιαφέρει όμως αυτό! Σκοπός μας είναι να κάνουμε μουσική και να προτείνουμε νέα πράγματα!
Ναι, έχουμε σκεφτεί το εξωτερικό γιατί μας αρέσει να δοκιμάζουμε πράγματα και δεν σου κρύβω ότι έχουμε έρθει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την μπάντα μας!
Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, υπάρχει κάποιο αγαπημένο τραγούδι;
Γ.Π: Ισχύει ότι από τη στιγμή που είναι τραγούδια μας είναι όλα αγαπημένα! Σε ένα συγκρότημα όπως είμαστε εμείς, που κάνουμε δίσκο μόνο όταν το νιώσουμε και εμπνευστούμε, αυτό συμβαίνει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Εγώ έχω μια αδυναμία στα τραγούδια που δεν ακούγονται και δεν βλέπουν το φως ενώ είναι εξίσου καλά γιατί δεν μπορούν να βγουν όλα προς τα έξω. Μάλιστα χαίρομαι ιδιαίτερα όταν μέσω Youtube κάποια τέτοια τραγούδια πάνε μπροστά και αρέσουν στον κόσμος! Σημαντικά επίσης είναι και εκείνα που δεν μπαίνουν τελικά στο δίσκο καθώς αυτά βοηθάνε στο να επιλεγούν τα 12 πιο αντιπροσωπευτικά. Το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκαν τελικά δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλά, απλά δεν εξυπηρετούσαν το ύφος και το σκοπό του συγκεκριμένου δίσκου!
Στο συγκεκριμένο δίσκο έχετε κάποιο αγαπημένο τραγούδι;
Γ.Π: Νομίζω έχω μια αδυναμία στο «Ποτέ Ξανά» γιατί είναι ένα τραγούδι με μια ιστορία για εμάς! Στην πρώτη μας δουλειά με τίτλο «Κίτρινα Ποδήλατα» το τραγούδι αυτό το έβαλε ο Αλέξανδρος από το παράθυρο. Ήταν μια μέρα πριν παραδώσουμε τον δίσκο και οι μουσικοί δεν είχαν έρθει στο Studio οπότε ο Αλέξανδρος που ήταν 17 χρονών έγραψε όλα τα όργανα μόνος του, εγώ το τραγούδησα και νομίζω του χρωστάγαμε μια επανεκτέλεση του τραγουδιού.
Α.Π: Κάθε τραγούδι έχει μια μικρή ιστορία και κάτι ιδιαίτερο για εμάς. Εμένα μου αρέσει πολύ που παίζουμε το Yara Yara μια μουσική του Γιώργου σε στίχους Καββαδία την οποία είχε γράψει πολύ πριν κάνουμε την πρώτη μας δισκογραφική δουλειά. Αυτή η μικρή ιστορία του κομματιού το κάνει πιο ιδιαίτερο!
Υπάρχουν άνθρωποι που αδικούν το ταλέντο τους γιατί το έχουν ως μέσο προβολής, χρημάτων και δόξας.
Έχετε σκεφτεί να κάνετε βήματα στο εξωτερικό;
Γ.Π: Ναι, το έχουμε σκεφτεί γιατί μας αρέσει να δοκιμάζουμε πράγματα και δεν σου κρύβω ότι έχουμε έρθει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την μπάντα μας! Για εμάς όμως ο πρωταρχικός μας σκοπός είναι να προφέρουμε στον τόπο μας. Για αυτό και ετοιμάζουμε πράγματα και κάνουμε προτάσεις καθώς πιστεύουμε ότι οι μπάντες στην Ελλάδα το 2011 πρέπει να είναι όπως ακριβώς και στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο! Δεν πρέπει να μένουμε πίσω και να περιμένουμε να έρθουν συγκροτήματα του εξωτερικού να τα χαζέψουμε. Είμαστε πολύ ικανοί απλά χρειάζεται όραμα και μεράκι!
podilata_01Ποιες είναι οι μουσικές σας επιρροές;
Α.Π: Ό,τι μπορείς να φανταστείς! Κάθε μουσική μπορεί να φτάσει στα αφτιά μας χωρίς στεγανά. Από εκεί και πέρα όμως γίνεται η επιλογή.
Γ.Π: Δεν μας αρέσουν τα τραγούδια που δεν έχουν γραφτεί για τις ανάγκες της μουσικής και απλά εξυπηρετούν ένα hit εξαμήνου ή 8μήνου. Ακόμη και σε αυτά τα τραγούδια υπάρχουν ωραίες στιγμές και ενορχηστρώσεις απλά θεωρούμε ότι ένα τραγούδι ολοκληρώνεται μέσα από αυτά που έχει να πει. Ολοκληρώνεται με το στίχο, την ερμηνεία και τα όσα έχει να πει. Για αυτό φτιάχνεται η μουσική.. Ώστε να κοιτάξεις πίσω και να έχεις κάτι σημαντικό και όχι ένα ξεχασμένο τραγούδι που θα έχει δώσει τη θέση του σε κάποιο άλλο.
Α.Π: Δεν είμαστε τύποι που βάζουνε ταμπέλες και λένε ότι ακούνε μόνο ροκ. Μας αρέσουν οι καινούργιες προτάσεις, ακούμε πολύ ethnic και λόγω ωδείου έχουμε και κλασική παιδεία.
Ποια είναι η γνώμη σας για το θεσμό της Eurovision;
Γ.Π: Δεν ασχολούμαστε με τον συγκεκριμένο θεσμό.
Α.Π: Από όσο ξέρουμε, παλαιότερα είχε πράγματα να πει. Υπήρχε μια μεγάλη ορχήστρα από πίσω και όλοι διαγωνίζονταν με την ίδια ορχήστρα, τον ίδιο ενορχηστρωτή και στη γλώσσα τους! Αυτό ναι, ήταν μια Ευρωπαϊκή συνεύρεση.. Αυτό που γίνεται τώρα είναι απλά ένα κολπάκι εταιριών.
Ποιο κομμάτι της δουλειάς σας απολαμβάνετε πιο πολύ; Τα Live; Τις ηχογραφήσεις;
Α.Π: Το καθένα έχει τη δικιά του γοητεία και δυσκολία.. Τις δικές του ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές. Μας αρέσει πολύ το Studio και προσέχουμε πολύ τον ήχο μας και στο Cd μας..
Γ.Π: Και αυτό που είναι πολύ γοητευτικό είναι ότι μετά από δέκα χρόνια θεωρούμαστε από τους ανθρώπους εκείνους που κάνουν σωστές παραγωγές! Το αποκορύφωμα όμως όλης αυτής της προσπάθειας είναι οι ζωντανές εμφανίσεις!
Η συνεργασία σας με το Σύλλογο «Φλόγα», είναι κάτι που συνεχίζεται;
Γ. Π: Η συνεργασία μας αυτή είναι κάτι που θα ισχύει για όσο είμαστε καλά.
Α.Π: Όταν αποφασίζεις να βοηθήσεις κάποιον, αυτό πρέπει να το συνδυάσεις με την πορεία σου και έτσι αποφασίσαμε να έχουμε τον σύλλογο πάντα μαζί μας..
Γ.Π: Εμείς είμαστε από εκείνους που δεν τον βοηθάμε τα Χριστούγεννα αλλά όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου!!
podilata_02Έχετε δει νέους καλλιτέχνες που να σας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ώστε να συνεργαζόσασταν μαζί τους;
Γ.Π: Πολλοί έχουν ταλέντο και προοπτικές. Είμαστε όμως προβληματισμένοι με τον δρόμο που ακολουθούν, την φιλοσοφία και τον λόγο για τον οποίον κάνουν μουσική. Υπάρχουν άνθρωποι που αδικούν το ταλέντο τους γιατί το έχουν ως μέσο προβολής, χρημάτων και δόξας. Εμείς δεν είμαστε ικανοί και άξιοι να κρίνουμε κανέναν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά επειδή δεν το έχουμε προδώσει ποτέ είναι ο τρόπος με τον οποίον λειτουργούν οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι. Υπάρχουν πολλά πράγματα όπως τα τραγούδια, τις συνεργασίες και τον τρόπο ζωής που είναι βουτηγμένος μέσα στα εξώφυλλα και το LifeStyle που τους αποσυντονίζουν μοιραία από αυτό που η δουλειά τους σημαίνει καθαρόαιμα: μουσική!
Α.Π: Όταν μας κάνουν αυτές τις ερωτήσεις δεν απαντάμε γιατί είναι φαινόμενο της εποχής μας να αποπροσανατολίζονται και πολλά υποσχόμενοι άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα. Ο χρόνος θα δείξει.
Γ.Π: Κι ας φαινόμαστε εμείς παράξενοι και γραφικοί!
Ο αυτοσκοπός όταν κάνεις μουσική, δεν είναι να φτάσει κάτι στα αφτιά του κόσμου οπωσδήποτε. Δεν είναι δυνατόν να φέρνουν ένα γκρουπ ή έναν τύπο και να στον βάζουν με το ζόρι όλη μέρα.
Από την άλλη, δεν είναι μια καλή προώθηση της δουλειάς σας μέσω εντύπων;
Γ.Π: Πάντα υπάρχει ο τρόπος να κρατήσεις τον χαρακτήρα σου και να στηρίζεις τον σκοπό σου που είναι η μουσική. Ο αυτοσκοπός όταν κάνεις μουσική, δεν είναι να φτάσει κάτι στα αφτιά του κόσμου οπωσδήποτε. Δεν είναι δυνατόν να φέρνουν ένα γκρουπ ή έναν τύπο και να στον βάζουν με το ζόρι όλη μέρα. Όποιος ψάχνεται και όποιος θέλει να σε ακούσει έρχεται στις συναυλίες ή αγοράζει το δίσκο ή στο Youtube.
Α.Π: Όταν βλέπεις ένα καινούργιο παιδί ταλαντούχο που έχει βγάλει έναν δίσκο και αγχώνεται τόσο πολύ για την προβολή του και τελικά καταντάει μαϊντανός σε όλα τα πρωινά και μεσημεριανά τότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπηρετεί και δεν αγαπάει την μουσική τόσο πολύ. Περιμένουμε από κάθε νέο να δοκιμαστεί. Σε μερικά χρόνια θα σου πω..
Ποια είναι η γνώμη σας για τα Talent Shows;
Γ.Π: Τα παιδιά στα Talent shows είναι θύματα. Αν νομίζουν ότι αυτή είναι η μόνη διέξοδος για να ακολουθήσεις την μουσική, τα λυπάμαι! Λυπάμαι κυρίως αυτούς που υποτίθεται ότι υπηρετούν την μουσική και φτιάχνουν τα Talent Shows!
Θα εμφανιζόσασταν;
Γ.Π: Δε θα υποστηρίζαμε με καμία μορφή κάτι που έχει σχέση με αυτό!!
podilata_05
Τι θα δούμε στην Αρχιτεκτονική;
Πάνω στην σκηνή έχει στηθεί ένας μηχανισμός που στηρίζει 4 οθόνες LED που κατά τη διάρκεια του προγράμματος αλλάζουν μορφή και δίνουν μία αίσθηση τρισδιάστατη στην παρουσίαση μας. Κάθε κομμάτι έχει «ντυθεί» με ένα ξεχωριστό video art μέσα από τα οποίο προσπαθούμε να αναδείξουμε και οπτικά τα μηνύματα που περνάμε. Όλα αυτά πάντα δουλεμένα με επίκεντρο την μπάντα. Μάλιστα σε κάποια φάση ο κόσμος έχει την ευκαιρία να επιλέξει τη ροή του προγράμματος μέσω μιας κλήρωσης. Στο LIVE μας, παρουσιάζουμε το νέο μας δίσκο αλλά και τραγούδια από τις καλύτερές στιγμές της καριέρας μας. Παράλληλα έχουμε ενσωματώσει και κλασσικά κομμάτια από Led Zeppelin,Rolling Stones και Pink Floyd αποδοσμένα με μία νέα δυναμική. Σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα που παρουσιάζεται στην Αρχιτεκτονική ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα που σκεφτόμασταν και σχεδιάζαμε καιρό. Για την υλοποίηση του, χρειάστηκε να εργαστούν 34 άνθρωποι που δούλεψαν σκληρά τόσο στα γυρίσματα όσο και στις πρόβες μας. Έχουμε μέσα μάλιστα και άλλες μορφές τέχνης όπως και ο χορός. Στις εμφανίσεις μας θα δείτε πράγματα δεν έχουν ξαναγίνει και μάλιστα τις LED οθόνες τις φέραμε πρώτοι στην Ελλάδα. Κάναμε περιοδείες τόσα χρόνια για να μαζέψουμε χρήματα για να κάνουμε αυτή την παράσταση. Αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε μουσική.. για να μπορούμε να προσφέρουμε νέα πράγματα!

Συνέντευξη στη Θωμαή Καραθάνου
tralala.gr
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ::

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου