Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τη κατρακύλα θα πάρουν φέτος οι βάσεις για τις πανελλαδικές

Όπως φένεται και αναμένεται,απ'τα στατιστικά που δημοσιέυτηκαν,οι βάσεις σε πολλές σχολές προβλέπεται πως θα πέσουν κατά πολύ,ιδίως στις περιζήτητες σχολές μάλλον θα τρίβουμε τα ματάκια μας.Στις χαμηλόβαθμες σχολές αναμένονται αυξομειώσεις.
Τα εξαιρετικά δύσκολα θέματα που έπεσαν φέτος σε πολλά μαθήματα και ειδικά στα μαθηματικά οδήγησαν σε μεγάλη αύξηση των γραπτών κάτω από τη βάση ενώ ο αριθμός οι αριστούχοι ήταν είδος προς εξαφάνηση..
Δείτε τις εκτιμήσεις ανά πεδίο:

Στο 1ο ΠΕΔΙΟ,θα έχουμε πτώση σε όλες τις υψηλόβαθμες σχολές (Νομική,Παιδαγωγική,Ψυχολογία κ.α),πιθανόν να υπάρξει πτώση έως και 400 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ σε τμήματα σε επαρχεία και περιφέρεια η πτώση μπορεί να υπερβεί και τα 600 μόρια.
Στο 2ο ΠΕΔΙΟ,η πτώση προβλεπεται γύρω στα 500 μόρια σε τμήματα Μαθηματικών,Χημείας,Φυσικής σε Αθήνα και έως και 800 μόρια σε περιφέρεια.
Στο 3ο ΠΕΔΙΟ,η πτώση θα είναι μικρή (γύρω στα 200 μόρια) στις κεντρικές Ιατρικές σχολές ενώ στην περιφέρεια μπορεί να φτάσει και και τα 550 μόρια.
Στο 4ο ΠΕΔΙΟ,Οι Πολυτεχνικές σχολές σε Αθήνα και Θεσ/νίκη πιθανόν να αγγίξουν πτώση έως και 600 μόρια.Στα περιφερειακά τμήματα προβλεπεται πτώση 800-900 μόρια(!).
Στο 5ο ΠΕΔΙΟ,Στα Οικονομικά του κέντρου θα έχουμε πτώση της τάξης των 600 μορίων και στα περιφερειακά ίσως και 800(!).

Γρινιάζατε πουλάκια μου γιατί πέσανε παλούκια αλλά σας δεν σας χαλάνε οι πτώσεις που θα έχετε σχεδόν σε όλες τις σχολές..
Σε όσους αρίστεψαν,μπράβο,γιατι πρέπει να φτύσαν το γάλα της μάνας τους όλη τη χρονιά.
Σε όσους τα πήγαν μέτρια να έχουν ελπίδες γιατί δεν θα πιστεύουν στα μάτια τους με το πως θα έχουν διαμορφωθεί οι βάσεις φέτος.
Σε όσους τα'καναν μπ...λο,τους προτείνω να στρώσουν τον κώλο τους και να ξαναδώσουν,με σκοπό το άριστα και τίποτα λιγότερο.Αξίζει να χαθεί μια χρονιά για κάτι τόσο σημαντικό.
Στα παιδιά των ΕΠΑ.Λ που δεν έχουν βγει ακόμη τα αποτελέσματα,και το Υπουργείο Παιδείας παίζει με τα νεύρα τους,υπομονή!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ  ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ!!
angelaspinkyworld.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου