Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ακόμη μεγαλύτερες αλλαγές που έρχονται στο Facebook


Οι ριζικές αλλαγές που έρχονται στο Facebook (1)
Tο Facebook ανακοίνωσε το νέο του σχεδιασμό που ονομάστηκε «Timeline» και που παρουσιάστηκε ως η αυτοβιογραφία καταγεγραμμένη ψηφιακά στην σελίδα. Για να προστεθεί και λειτουργικότητα στην «αυτοβιογραφία» σας, το Facebook παρουσίασε και τις εφαρμογές Lifestyle στο Οpen Graph.

To Open Graph του Facebook, περιλαμβάνει οτιδήποτε έχει να κάνει με media, ταινίες, μουσική, τηλεόραση, νέα και βιβλία. Οι εφαρμογές Lifestyle, σας βοηθάνε να παρακολουθήσετε τις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητά σας, όπως βόλτες με το ποδήλατο, τηλεοπτικές εκπομπές, επιλογές μόδας. Το Facebook προχώρησε στην δημιουργία μίας νέας ομάδας εφαρμογών που μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατή.
Οι ριζικές αλλαγές που έρχονται στο Facebook (2)
Παραδείγματος χάριν ας υποθέσουμε ότι προπονήστε με το Nike+, τότε αυτό θα φαίνεται και στο Timeline σας, ή με το Foodspotting, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα γεύματά σας. Οι εφαρμογές θα σας επιτρέπουν να καταχωρείτε οτιδήποτε κάνετε και να μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό και οι φίλοι σας.
Η παρουσίαση αναφερόταν στην δυνατότητα που πρακτικά σας δίνει να μπορείτε μετά από χρόνια να παρακολουθήσετε την απόδοση σας, ή το τρόπο που διασκεδάζετε όλο αυτό το διάστημα, όπως ακριβώς θα κάνατε και αν ξεφυλλίζατε το ημερολόγιό σας.
Ο Zuckerberg δήλωσε πως όλες αυτές οι εφαρμογές που δένουν ένα σωρό βιομηχανίες από πίσω αναπτύχθηκαν με στόχο να μπορεί να εκφράσετε ποιοι είστε και να ανακαλύψετε νέα πράγματα με τους φίλους σας.
Πηγή: NewsBeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου