Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 32χρονης μητέρας που αυτοκτόνησε για δύο μπλουζάκια

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 32χρονης που αυτοκτόνησε για δύο μπλουζάκια
Λύγισε από τον πόνο στο «τελευταίο αντίο» η μάνα της 32χρονης γυναίκας, που έβαλε τέλος στην ζωή της στα κρατητήρια της ασφάλειας Πατρών. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ήταν η....

δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας, καθώς στα χέρια της εντοπίστηκαν τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα και μάλιστα αρκετά πρόσφατα.

Σε διαθεσιμότητα έχουν τεθεί ήδη τόσο ο αξιωματικός υπηρεσίας όσο και ο φρουρός, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ένορκη διοικητική εξέταση από τις Αρχές. Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο 12 Νοεμβρίου, όταν η 32χρονη έκλεψε 2 μπλουζάκια από μαγαζί της Πάτρας που βρίσκεται στην Αγίου Νικολάου. Ο ιδιοκτήτης έπιασε στα πράσα την νεαρή γυναίκα και κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, καθώς ο μαγαζάτορας υπέβαλλε μήνυση και η 32χρονη οδηγήθηκε στα κρατητήρια. Εκεί συνέβη και το μοιραίο. Η γυναίκα έκοψε την κουβέρτα που βρήκε, έφτιαξε μία θηλιά και αυτοκτόνησε. Όταν την βρήκε ο σκοπός των κρατητηρίων η κοπέλα δεν είχε ακόμη πεθάνει και μεταφέρθηκε ζωντανή στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Οι γιατροί προσπάθησαν να την κρατήσουν στην ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η άτυχη γυναίκα, ζούσε μαζί με τους γονείς της και το ανήλικο κοριτσάκι της, στην Παραλία Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες η 32χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα με ναρκωτικά. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας ήταν τέτοια που συχνά δεν μπορούσαν να εξασφαλίσουν ούτε τα απαραίτητα για να ζήσουν.



madata.gr
http://www.olathessaloniki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου