Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΕΚΔΟΤΟ : Οι Εκθέσεις του Τοτού

Έγραφαν στην τάξη έκθεση για τα βουνά και γράφει ο Τοτος:
"Στα βουνά είναι το χωριό του παππού μου. Ο παππούς μου έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Μια μέρα ήρθε ένας ταύρος και γ@μησε την άσπρη αγελάδα."



Το βλέπει αυτό η δασκάλα και τα παίζει. Λέει θα τους ξαναβάλω έκθεση και αν συνεχιστεί θα του μιλήσω. Βάζει την επόμενη μέρα έκθεση για τις λίμνες και γράφει ο Τοτός:
"Λίμνες συναντάμε πολλέ...ς φορές στα βουνά. Στα βουνά είναι το χωριό του παππού μου. Ο παππούς μου έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Μια μέρα ήρθε ένας ταύρος και γ@μησε την άσπρη αγελάδα."

Το βλέπει και αυτό η δασκάλα και λέει θα βάλω άλλη μία για να δω θα το ξαναγράψει. Βάζει λοιπόν για τα ποτάμια. Γράφει ο Τοτός:
"Τα ποτάμια πηγάζουν στα βουνά. Στα βουνά είναι το χωριό του παππού μου. Ο παππούς μου έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Μια μέρα ήρθε ένας ταύρος και γ@μησε την άσπρη αγελάδα."

Την άλλη μέρα πιάνει η δασκάλα τον Τοτό και του λέει :" Τοτέ, δεν μπορείς να τα γράφεις αυτά σε έκθεση. Άμα θες να μιλήσεις για το sex τότε καλύτερα να πεις ότι ήρθε ο ταύρος και έκανε μία έκπληξη στην άσπρη αγελάδα." Οπότε τους βάζει έκθεση για τις θάλασσες να δει τί θα γράψει ο Τοτός. Γράφει:
"Οι θάλλασες παίρνουν το νέρο από τα ποτάμια. Τα ποτάμια πηγάζουν στα βουνά. Στα βουνά είναι το χωριό του παππού μου. Ο παππούς μου έχει μια άσπρη και μια μαύρη αγελάδα. Μια μέρα ήρθε ένας ταύρος και έκανε μία έκπληξη στην άσπρη αγελάδα... γ@μησε τη μαύρη!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου