Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τι αποκαλύπτει το μακιγιάζ που φοράτε για την προσωπικότητά σας?


Πολλά πράγματα στη φυσιογνωμία μας γενικότερα παίζουν ρόλο για την εικόνα που δείχνουμε προς τα έξω… Και ακόμα μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο τρόπος που θα τα τονίζουμε αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα τα μάτια και το γενικότερο μακιγιάζ στο πρόσωπο
Το μακιγιάζ σας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σας. Μάθετε παρακάτω….

Εάν φοράτε: Smoky μακιγιάζ  ματιών
Οι γυναίκες που φορούν smoky μακιγιάζ στα μάτια τείνουν στην μυστηριώδη πλευρά. Δίνετε την εντύπωση ότι είστε μια γυναίκα με έντονη αίσθηση της σεξουαλικότητά σας και της εσωτερική σας δύναμης.
Επειδή η  προσοχή εφιστάται στα μάτια σας,οι άνδρες κοιτούν τα μάτια σας περισσότερο από κάθε άλλο χαρακτηριστικό του προσώπου σας. Είναι τα παράθυρα της ψυχής σας.
Από την άλλη πλευρά, αν έχετε ξεχάσει να βγάλετε το μακιγιάζ των ματιών σας χθες το βράδυ και έχετε ένα “φυσικό” smoky … τότε ίσως απλά να είστε λίγο τεμπέλες (καμία κακιά κρίση εδώ).

Εάν φοράτε: Κόκκινο κραγιόν
Φορώντας κόκκινο κραγιόν δείχνει ότι είστε ισχυρες,με αυτοπεποίθηση και δεν έχετε κανένα φόβο. Ότι θέλετε,το κυνηγάτε και το αποκτάτε.
Τα τολμηρα χείλη αντανακλούν μια τολμηρή και αισιόδοξη προσωπικότητα.Το άγριο παιδί μέσα σας αντικατοπτρίζεται μέσα από το μακιγιάζ σας.

Εάν φοράτε: Cat eye makeup
Αυτή η κλασσική εμφάνιση δεν είναι για όλους, οπότε αν μπορείτε να το καταφέρετε, αυτό σημαίνει ότι είστε εκφραστικες και σίγουρες για την εσωτερική ομορφιά σας.Και όπως όλοι γνωρίζουν, η αυτοπεποίθηση είναι σούπερ σέξι – έτσι δεν είναι καμία έκπληξη ότι το ημερολόγιό σας είναι ασφυκτικά γεμάτο από ραντεβού.
Είστε επίσης ένας πολύ καλός φίλος. Φορώντας Cat eye makeup επίσης δείχνετε ότι πιστεύετε ότι οι μικρές λεπτομέρειες έχουν μεγάλο αντίκτυπο. Έτσι, ποτέ δεν ξεχνάτε τα γενέθλια των BFF σας, τις αγαπημένες τους γεύσεις στο παγωτό ή το μέγεθος του παπουτσιού  τους. Μπορεί να σας ακούγεται μικρό, αλλά αυτές οι μικρές λεπτομέρειες αποκαλύπτουν στους άλλους ακριβώς πόσο πολύ τους εκτιμάτε.

Εάν φοράτε: Παστέλ αποχρώσεις σκιάς στα ματια
Είναι οι παστέλ αποχρώσεις η αγαπημένη σας επιλογή; Τότε αυτα τα χαρακτηριστικά σας περιγράφουν : αθώα, θηλυκή, ανέμελη, και μια φυσική καλλονή. Και δεν είναι περίεργο – αυτα τα χρώματα είναι σούπερ ρομαντικά.
Φορώντας μόνο απαλές αποχρώσεις δείχνετε ότι δεν είστε έτοιμες να κάνετε το επόμενο βήμα στο makeup σας. Για να επεκταθούμε λίγο, προσπαθήστε τολμηρα μακιγιάζ όπως το έντονο μακιγιάζ της Rihanna που θα δείτε στην συνέχεια. Μην ανησυχείτε, δεν θα χάσετε τη θηλυκή σας πλευρα, απλά θα κάνετε το look πιο glamourous.

Εάν φοράτε: Nude αποχρώσεις στα χείλη
Τα Nude χείλη  συνήθως φοριούνται από μια γυναίκα που καταλαβαίνει την ισορροπία. Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να ευχαριστήσετε τους ανθρώπους, γιατί δεν είστε φοβισμένες για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Την ίδια στιγμή, κάτι μας λέει ότι δεν παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά – το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που κάθε κορίτσι χρειάζεται.
Και επειδή εσείς δεν ανησυχείτε για την κατάσταση των χειλιών σας, ξεχνάτε τα μικρά πράγματα πολύ εύκολα. Όπως το εισιτήριο στάθμευσης που πήρατε την περασμένη εβδομάδα; Δεν είναι τόσο σημαντικό απλα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικες την επόμενη φορά. Εχετε επίσης καλή αίσθηση του χιούμορ,έτσι, όταν κάτι πάει στραβά, μπορείτε πάντα να βρείτε έναν τρόπο να το ξεχάσετε γελώντας.

Εάν φοράτε: Ψεύτικες βλεφαρίδες
Χρειαζεται πολλή προσπάθεια για να το διατηρείτε και πάρα πολύ δουλειά για να φοράτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες όλη την ώρα. Και κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα μοιάζουν ακριβώς όπως το περιγράφουμε- ψεύτικες. Εξάλλου δεν χρειάζεται όλο αυτό το glam look κατά τη διάρκεια της ημέρας (εκτός αν είστε celebrity)- έτσι φαίνετε ότι προσπαθείτε να κρύψετε ποιες πραγματικά είστε.
Ωστόσο, είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία, όταν πηγαίνετε έξω τη νύχτα. Στην περίπτωση αυτή, οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι διασκεδαστικές και ρομαντικές. Δεν φοβάστε να χορεύετε στη μέση της πίστας ή να κάνετε την πρώτη κίνηση όσον αφορα τα ραντεβού. Απλά να είστε προσεκτικες σχετικά με την εφαρμογή των βλεφαρίδων. Το κόλπο είναι να τις τοποθετήσετε  έτσι ώστε να μην μοιάζουν με ψεύτικες. Αν το καταφερετε αυτο, θα είστε σαγηνευτική.

Αν έχετε: Έντονα φρύδια
Τα τολμηρα φρύδια είναι ένα σημάδι δύναμης και ισχυρής δομής. Χρειάζονται πολλή περιποίηση , και αυτό σημαίνει ότι είστε τελειομανής. Το moto σας: Οι  “αδέσποτες” τρίχες δεν επιτρέπονται.

Εάν φοράτε: Πολύ ρουζ
Κάνετε καινούργιους φίλους όπου κι αν πάτε ; Οι γυναίκες που φορούν ρουζ τείνουν να είναι προσιτες, ομιλητικες, και να έχουν μια ζεστή προσωπικότητα. Και δεδομένου ότι τα ρόδινα μάγουλα δείχνουν ότι απολαμβάνετε τη ζωή και είστε λίγο αφελεις, δεν αποτελεί έκπληξη ότι όλοι σας θέλουν για φιλη τους.Ενα απαλό ρουζ σας δίνει μια εσωτερική λάμψη και μπορεί να φωτίσει το πρόσωπό σας σε  θέμα δευτερολέπτων.
Μια προειδοποίηση:όταν φοράτε πάρα πολύ ρουζ θα φανείτε υπερβολικά ερωτική για τους γύρω σας -  όχι με καλό τρόπο.

Αν έχετε: Γυαλιστερα glossy χείλη
Τα γυαλιστερα χείλη είναι το σύμβολο της νεότητας. Έτσι, εάν φοράτε τακτικά lip gloss, ιδιαίτερα πολλή ποσότητα, να ξέρετε ότι οι άνθρωποι μπορεί να σας βλέπουν λίγο νέα και ανώριμη.
Ωστόσο, φορώντας ακριβώς τη σωστή  ποσότητα lip gloss δείχνει ότι έχετε αυτοπεποίθηση, δεδομένου ότι προφανώς δεν σας πειράζει να τραβάτε την προσοχή στα χείλη σας. Απλά μην τοποθετείτε πολλά στρώματα απο lipgloss. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είστε λίγο ανασφαλείς.Επιπλέον, σκεφτείτε το αγόρι σας. Δεν θα θέλατε να φιλήσετε χείλη που κολλάνε έτσι; Δεν το νομίζω.

Εάν φοράτε: Χρωματιστά eyeliner
Αν το χρωματιστό eyeliner είναι βασικό στοιχείο στο μακιγιάζ σας, είστε πιθανώς η επιλογή των φίλων σας  όταν πρόκειται για μακιγιάζ. Επίσης  δεν φοβάστε να αναλάβετε κινδύνους,να πάρετε δύσκολες αποφάσεις,ρίσκα και  είστε πάντα έτοιμες για την επόμενη πρόκληση στη ζωή σας. Αγαπάτε να βρίσκετε έμπνευση τριγύρω σας, και είστε απόλυτα σε συγχρονισμό με ότι είναι στην μόδα.
Και αυτό δεν είναι το μόνο χαρακτηριστικό που το χρωματιστο eyeliner αποκαλύπτει για εσας. Το ότι φοράτε χρωματιστό eyeliner σημαίνει ότι δινετε και παίρνετε. Για παράδειγμα, δεν σας πειράζει να δανεισετε το αγαπημένο σας τζιν σε μια φίλη και να της δείξετε με τι να το συνδυάσει. Δίνετε και ακολουθείτε την μόδα; Τώρα αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός.

Αν έχετε: Ηλιοκαμένο δέρμα(bronze)
Σκεφτεστε ότι απλά φαίνεστε καλύτερα με ένα (ψεύτικο) μαύρισμα; Ενας πιο σκούρος τόνος του δέρματος σας κάνει να φαίνεστε σέξι.Αρα έχετε δίκιο..
Το bronzed δέρμα επίσης αντανακλά την εξωτική φύση σας. Γιατί;Οι άλλοι θα νομίζουν ότι  κάνετε διακοπές κάπου με ήλιο,  άμμο, και ωκεανούς. Ooo la la. Απλά να είστε προσεκτικες με την τοποθέτηση self-tanner γιατί αλλιώς μπορεί να μοιάσετε σαν την Snooki δίπλα.

Εάν φοράτε: Glitter ή shimmer
Το Glitter θεωρούνταν ως κάτι νέο, ανώριμος, και girly. (Αυτό λένε οι επαγγελματίες.) Ευτυχώς, ο κανόνας αυτός ισχύει μόνο αν δεν ξέρετε πώς να φορέσετε glitter με ισορροπημένο τρόπο. Να θυμάστε ότι είναι μια πραγματική ικανότητα να είστε σε θέση να καταφέρετε ένα look όπως αυτό. Και αν το κάνετε σωστά, είναι μια ένδειξη ότι ξέρετε τα προτερήματα σας, είστε αυθόρμητες, και αγαπάτε τη διασκέδαση.
Ένα ασφαλέστερο look: shimmer. Φορώντας το με το σωστό τρόπο δείχνει ότι είστε περήφανες για τα χαρακτηριστικά σας και  ξέρετε πώς να τα ενισχύσετε. Ορίστε μια συμβουλή μπόνους: Εφαρμόστε ένα shimmer highlighter στα ζυγωματικά σας και στα φρύδια σε σχήμα c για επιπλέον τόνωση της αυτοπεποίθησης σας.

Εάν φοράτε: Ελάχιστο μακιγιάζ
Δεν φοράτε πολύ μακιγιάζ; Μερικοί άνθρωποι μπορεί να νομίζουν ότι είστε βαρετή ή απλή, αλλά δείχνετε απλά ότι είστε άνετη χωρίς πολλά πολλά. Όταν το φοράτε σκοπίμως, το ελάχιστο μακιγιάζ είναι ένα σαφές σημάδι ότι έχετε μια ισχυρή εικόνα του εαυτού σας και ξέρετε πώς να αφήσετε τη φυσική ομορφιά σας να πει την ιστορία σας. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια κοπέλα που ξέρει ότι δεν έχει ανάγκη το μακιγιάζ για να φαίνεται όμορφη.

koketa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου