Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

3 υπουργοί παραιτήθηκαν επειδή έβλεπαν πορνό (;) στο Κοινοβούλιο!


Τρεις Ινδοί υπουργοί παραιτήθηκαν επειδή έβλεπαν πορνό στο Κοινοβούλιο
Τρεις Ινδοί υπουργοί, από το κρατίδιο της Karnataka, αναγκάστηκαν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, καθώς κατηγορήθηκαν ότι παρακολουθούσαν video πορνό σε κινητό κατά τη ...
διάρκεια συνεδρίασης του Κοινοβουλίου. Οι ίδιοι αρνήθηκαν ότι το video που έβλεπαν ήταν πορνό, όμως παραιτήθηκαν δηλώνοντας ότι δεν θέλουν να «ντροπιάσουν» το κόμμα τους. Οι παραιτήσεις τους έγιναν αποδεκτές από τον κυβερνήτη του κρατιδίου…
Η είδηση κυκλοφόρησε όταν κάποιος παρατηρητικός δημοσιογράφος πρόσεξε καλύτερα τα πλάνα από τα θεωρεία του κοινοβουλίου. Η είδηση άρχισε να αναπαράγεται από τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, συνοδευόμενη από τις εικόνες των ανδρών να παρακολουθούν ένα video που μοιάζει να είναι πορνογραφικής φύσης, την ώρα της συνεδρίασης. Λίγο αργότερα το κυβερνών δεξιό κόμμα, Bharatiya Janata, διέταξε τους τρεις υπουργούς να παραιτηθούν.
Σύμφωνα με το Associated Press, οι εικόνες δείχνουν έδειξαν τον Laxman Savadi, υπουργό Συνεργασίας, να παρακολουθεί το video σε ένα κινητό τηλέφωνο και μετά να το δίνει στον C.C. Patil,, υπουργό Γυναικών και Ανάπτυξης Παιδιών. Το κινητό τηλέφωνο ανήκε στον υπουργό Λιμένων, Krishna Palemar, ο οποίος, επίσης, παραιτήθηκε.
Με βάση τις αναφορές από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, μετά την προβολή των εικόνων στα τηλεοπτικά κανάλια, εξαγριωμένοι κάτοικοι της Bangalore, πρωτεύουσας της Karnataka, πραγματοποίησαν διαμαρτυρίες έξω από τα σπίτια των τριών υπουργών, ζητώντας την παραίτησή τους. Οι τρεις υπουργοί αρνήθηκαν ότι το video που έβλεπαν ήταν πορνό. Ο Laxman Savadi δήλωσε ότι το video ήταν από «ρέηβ πάρτι» και ότι το έβλεπε προκειμένου να είναι προετοιμασμένος για σχετική συζήτηση στη Βουλή.

e-radio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου