Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Αυτές οι όμορφες κοπελιές κάποτε ήταν άντρες! (όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο)


Μπορεί να νιώθουν γυναίκες αλλά είχαν γεννηθεί με αντρικά γεννητικά όργανα. 
Αν δεν το γνωρίζαμε τότε δύσκολα θα το μαντεύαμε καθώς τις καμπύλες τους και τα καταπληκτικά τους κορμιά θα ζήλευε και μια κανονική γυναίκα.

a98035 andrej ΔΕΙΤΕ: Κι όμως κάποτε ήταν αρσενικά!
Το μοντέλο ονόματι Andrej Pejic φημίζεται για την ικανότητα του να διαφημίζει τόσο αντρικά όσο και γυναικεία ρούχα. Τον Ιανουάριο του 2011 στις επιδείξεις μόδας του Παρισιού περπάτησε στις πασαρέλες σε επιδείξεις για τον Jean-Paul Gaultier καθώς και τα αντρικά σόου για τον Marc Jacobs.


a98035 leaT ΔΕΙΤΕ: Κι όμως κάποτε ήταν αρσενικά!
Η Βραζιλιάνα Lea T. ήταν κάποτε… Leandro Cerezo. Αυτό όμως δεν τη σταμάτησε από το να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο διάσημα τρανσέξουαλ μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. O οίκος μόδας Givenchy είχε αποκαλέσει την Lea μούσα του.

a98035 claudia ΔΕΙΤΕ: Κι όμως κάποτε ήταν αρσενικά!
Ποιος θα πίστευε άραγε ότι η Claudia Charriez είχε γεννηθεί άντρας. Κι όμως, έγινε μοντέλο διεθνούς φήμης κερδίζοντας μάλιστα τον τίτλο στο διαγωνισμό ομορφιάς το επόμενο τρανσέξουαλ μοντέλο της Αμερικής.

a98035 flor vega ΔΕΙΤΕ: Κι όμως κάποτε ήταν αρσενικά!
Η Florencia De La V από την Αργεντινή είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες τρανσέξουαλ ηθοποιούς στον κόσμο. Έχει εμφανιστεί σε σαπουνόπερες, σε περιοδικά και ήταν κάποτε εκδότρια περιοδικού. Σήμερα είναι παντρεμένη με άντρα και έχει αποκτήσει δύο παιδιά ως ανάδοχη μητέρα.

a98035 Sirapassorn%20Atthayakorn2 ΔΕΙΤΕ: Κι όμως κάποτε ήταν αρσενικά!
Η Sirapassorn Atthayakornαπό την Ταϊλάνδη στέφθηκε Μις διεθνής βασίλισσα σε διαγωνισμό ομορφιάς του 2011.

 ΔΕΙΤΕ: Κι όμως κάποτε ήταν αρσενικά!
Η Malika από την Ινδία έχει υποβληθεί σε τέσσερις επεμβάσεις και άλλες ιατρικές διαδικασίες για να γίνει η γυναίκα που επιθυμούσε.


darkface.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου