Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

STOP ACTA: Ο Έλληνας σηκώνει τη φωνή του. Να είσαι εκεί: 11/2/12


Όπως αναφέραμε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, θα γίνει παγκόσμια κινητοποίηση ενάντια στο ACTA (δείτε σχετικά).
Το ACTA είναι τρόμος και ολική διαγραφή της ελευθερίας όχι μόνο του διαδικτύου, μα του ατόμου.
Ένας νόμος που αν περάσει, κανένα backup, δε θα μπορέσει να μας επαναφέρει σε προηγούμενη κατάσταση.
Μπορεί τον λαό μας, να τον έχουν ποτίσει κυριολεκτικά τα ηλιθιογονα που τον ψεκάζουν καθημερινά τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και οι γαλουχίες των τρισάθλιων που εξαθλιώνουν ζωές, καταρρακώνουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες και οδηγούν μια ολοκληρη χώρα στο ολικό erase της, όμως όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα πάντα θα υπαρχουν εκείνοι οι”τρελοί” που σε καποιο δωματιάκι θα συνωμοτούν ενάντια σε όλα αυτά.

Ανοίξτε το μυαλό σας και δείτε καθαρά επιτέλους! Θα αγοράζετε τα πάντα πανάκριβα και μόνο με ταυτότητα και πλήρη στοιχεία. Δεν θα σας ανήκει ότι αγοράσατε, μα θα παραμένει ιδιοκτησία της εταιρείας και θα μπορεί, να σας το πάρει την οποιαδήποτε στιγμη θελήσει.
Δεν θα είσαστε ελεύθεροι, θα παρακολουθήστε πλέον, καθώς με την εφαρμογή αυτού του νόμου, μετά από έστω και μια αγορά σας προιόντος με copy-right, είναι νόμιμο δικαίωμα η παρακολούθηση σας, καθώς και η σύλληψη σας, αν κριθεί πως κάνατε κάτι που αντίκειται στη στρατηγική της εταιρείας από την όποια αγοράσατε το προιόν. Έχει κάθε δικαίωμα η αστυνομία και το δικαστικό σύστημα να σας συλλάβουν και να σας οδηγήσουν με συνοπτικές διαδικασίες στη φυλακή.
Αυτό το νομοσχέδιο λύνει τα χέρια των απανταχού κυβερνήσεων για να επιβάλλουν κάθε έλεγχο και κάθε στέρηση στο εξής. Να είσαστε βέβαιοι πως θα το κάνουν και μαλιστα σύντομα.
Το ACTA κρύβει στα… σωθικά του, περισσότερα από τα όσα φανταζόσαστε η έστω θα μπορούσατε ποτέ να διανοηθείτε!
-Δε χρειαζεται, να τα επαναλάβουμε. Ανατρέξτε στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου και θα βρείτε όλες τις πληροφορίες, καθώς και υλικό ενάντια στο ACTA.
Σας τα δίνω όμως και εδώ αναλυτικά:

Το Σάββατο  11 Φεβρουαρίου 2012, η Ελλάδα θα συμμετέχει σε αυτή τη παγκόσμια διαμαρτυρία και θα ενώσει τη φωνή της με τους υπόλοιπους ανθρώπους του πλανήτη.
Μια τεράστια κραυγή διαμαρτυρίας. Ένα τεράστιο ποτάμι ανθρώπων από ένα ημισφαίριο στο άλλο. Από την Ανατολή στη Δύση. Σε κάθε γωνιά της Γης!
Μια φωνή και ένα ποτάμι που θα ταράξει τα καθεστώτα (επειδή έτσι φέρονται) του πλανήτη.
Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τον λαό και όχι το αντίθετο. Να σας τρομάζουν πιο πολύ, όχι αυτοί που δεν διαβάζουν και ψηφίζουν, μα αυτοί που διαβάζουν και ψηφίζουν.
Έτσι οι μέχρι τώρα επίσημες συγκεντρώσεις, με πρωτοβουλία του Ελληνικού Κόμματος Πειρατών  στον Ελληνικό(είναι ακομα, άραγε?) χώρο είναι:
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (17:00):

  1. ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-ΑΘΗΝΑ.
  2. ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
  3. ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΠΑΤΡΑ 11:00
We are Anonymous
We are Legion
We do not forget
We do not forgive


 -Η σελιδα με το event στο Facebook, και η σελιδα με το event stopACTA της Πάτρας, καθώς και η Ελληνική stopACTA σελιδα εκεί. Σε κάθε περίπτωση, τόσο με αρθρα μας, όσο και μέσω των social media, το osarena, θα ενημερώνει για τα πάντα σχετικά και με την εξέλιξη του ACTA.
http://osarena.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου