Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΟΙ 7 ΓΟΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ..."ΑΣΧΗΜΕΣ" ΓΥΝΑΙΚΕΣ


gis
Και οι επτά είναι υπέροχοι... (και τυφλοί)
Είναι κούκλοι, ταλαντούχοι και διάσημοι. Τα κορίτσια -μικρά και μεγάλα- κόβονται για τα μάτια τους, αλλά αυτοί δεν έχουν μάτια παρά γι' αυτά των αγαπημένων τους συζύγων.
Επειδή έχουμε κι εμείς όμως, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.


Κρίμα το μπόι σου καλέ
Ο Σον Κόνερι κι η «ωραία» Μισελίν
02 750 sonkonery
Ο πιο κλασικός από τους Τζέιμς Μποντ, έχει ένα Όσκαρ και τρεις Χρυσές σφαίρες στις αποσκευές του, έχει κερδίσει τον τίτλο του σερ και συνεχίζει να γερνάει σαν το καλό κρασί... όπως και το γούστο του.
Ενσάρκωσε έξι φορές το απόλυτο αντρικό πρότυπο, σε ταινίες του Τζέιμς Μποντ, μέχρι που πήγε για γκολφ κάπου στην Καζαμπλάνκα.
Εκεί έπεσε απλά στον μοιραίο έρωτα της Μισελίν... Την παντρεύτηκε κρυφά-γιατί άραγε;- κι από τότε είναι αχώριστοι. Δε συνεχίζω...

Η κατάρα του Μποντ (δις)
Ο Πιρς Μπρόσναν και η Κέλυ
03 750 bond
Υπάρχει μια δοξασία που υποστηρίζει, ότι τα κορίτσια του Τζειμς Μποντ είναι καταραμένα, αφού δε κάνουν ποτέ την καριέρα που θα περίμενε κανείς, μετά από την ευκαιρία που τους δίνεται. Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε και την κατάρα των ίδιων των Τζέιμς Μποντ, που έχει να κάνει με μια πάθηση-στα μάτια εικάζω-που τους κάνει να παντρεύονται στα τυφλά.  Δεν θα χα πρόβλημα αν γνωρίζαμε την κυρία Μπρόσναν σε μια εκπομπή μαγειρικής να φτιάχνει πίτες(και να τις τρώει) ή να παίζει την ευτραφή φωνακλού γειτόνισσα σε κάποιο sitcom. Αλλά να ναι το επίσημο κορίτσι του Μποντ με παπά και με κουμπάρο; Έλεος που λέει κι η Ειρήνη Λαιμού (η συνάδελφός του, στο Alter Ego). Η φωτό που ο Πιρς λουφάζει στις καμπύλες της καλής του, η οποία δηλώνει-λες και κρύβονται αυτά- ότι «δεν είναι ανορεξική», τα λέει όλα...

Το νέο αίμα
Ο Τζέιμς Μάκαβόι και η Αν- Μαρί
04 750 annmarie
Αν και πολύ νέος-γεννημένος το '79, έχει κερδίσει ήδη μια χρυσή σφαίρα και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ με την ταινία Atonement. Έχει γίνει δημοφιλής ως σούπερ ήρωας από τη συμμετοχή του στους X- Men: First Class, και η φωτό με τη γυναίκα του, επίσης ηθοποιό-Αν_Μαρι Νταφ, αποδεικνύει ότι είναι. Τη στεφανώθηκε το 2006, στα 27 του, κι είπε : «Ο κόσμος από τότε μοιάζει λιγότερο τρομακτικός. Κι άρχισε να μου αρέσει ο εαυτός μου, λίγο περισσότερο» πράγμα λογικό, αν σκεφτείς το κοντράστ που κάνει δίπλα της! Το στραβούτσικο!!!!

Ο τηλεστάρ κι η σχεδιάστρια
Ο Έρικ Μάμπιους και η Ήβη
05 750 hbh
Ο Έρικ έπαιζε τον ωραίο στο «Ugly Betty», που κατέληξε με την άσχημη Μπέτυ. Φαίνεται κάποιο βαρύ κάρμα πληρώνει, αφού παίζει και στη ζωή του τον ίδιο ρόλο με την Ήβη, η οποία είναι η νόμιμη σύζυγός του και σχεδιάστρια μόδας.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια
Ο Αντόνιο Μπαντέρας και η Μέλανι
06 750 banderas
Δεν έχω τι να πω. Αυτό το ζευγάρι με ξεπερνάει. Άκου να δεις τώρα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Two Much. Ήταν κι οι δύο παντρεμένοι-με άλλους-, έπεσαν ξεροί-με αλλήλους-, χώρισαν-με τους άλλους-, παντρεύτηκαν-μεταξύ τους- κι έκαναν και μια κόρη.
Too much...
To ότι ο μπεκρής στην παρέα, είναι αυτή, κι εκείνος είναι νηφάλιος, είναι μάλλον απόδειξη ότι ο Φτερωτός Θεός έχει χιούμορ...

Ο ωραίος και το τέρας
Ο Χιού Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λή
01 750 hew
Ότι έχει βγει ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο το 2009 είναι γνωστό. Ότι η Ντέμπορα Λή όταν της το είπε του απάντησε: «Γιατί; Αρνήθηκε τον τίτλο ο Μπραντ Πιτ;» μπορεί να μην είναι.
Εγώ θα πω πως τη γνώρισε στην πατρίδα τους την Αυστραλία στα γυρίσματα μιας σειράς που έπαιζαν κι οι δύο, την ερωτεύτηκε, και επιμελήθηκε προσωπικά το δαχτυλίδι που της έδωσε που έγραφε στα Σανσκριτικά, όρκους αγάπης, που δεν μου πάει το χέρι να γράψω.
Το ότι το κορμί του είναι σαν να 'χει μόνιμο φώτοσοπ, το 'χουμε δει όλοι, ε;
Το ότι «αυτή», εκτός από δηλητηριώδης, είναι και σαν θεία του, επίσης... φαντάζομαι.

Το τελευταίο καρφί στην κάσα
Ο Κλάιβ Όουεν και η Σάρα Τζέιν
07 750 sarahjane
Κι αυτός δεν πάει πίσω σε προίκα: και τη χρυσή σφαίρα του έχει και την υποψηφιότητά του για Όσκαρ για το «Closer». Επειδή αυτός δεν πολύ φωτογραφίζεται, νόμιζα- η αθώα- πως είναι απλά σοβαρός και δε σαλιαρίζει στα κόκκινα χαλιά με τις στάρλετ. Η αλήθεια όμως με ξεπέρασε: γνώρισε τη συνάδελφό του, Σάρα Τζέιν, σε μια παράσταση όταν έπαιζαν τους προφητικούς ρόλους του Ρωμαίου και της Ιουλίετας, τη στεφανώθηκε το 1995 και της έκανε δυο κόρες. Το μόνο που εύχομαι, είναι να μοιάζουν σε αυτόν...

tuned

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου