Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Asi: Ξεκινά η νέα τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1


Asi: Ξεκινά η νέα τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1
Φαίνεται πως κατέληξαν στην τούρκικη σειρά ''Asi'' οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 για το καλοκαίρι και όχι μόνο καθώς το εν λόγω πρόγραμμα θα συνεχίσει και μέσα στο φθινόπωρο, σύμφωνα με το TV Zapping.
Πρωταγωνιστής της σειράς, ο γνωστός μας Σαβάς από το ''Ερωτας και τιμωρία'' που προβλήθηκε πριν από ελάχιστους μήνες στο Mega σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό, ενώ η ημερομηνία πρεμιέρας της σιεράς τοποθετείται τη Δευτέρα 4 ή 11 Ιουνίου, στις 19.00 το απόγευμα, ως lead-in στις ειδήσεις...


Η σειρά προβλήθηκε στην τούρκικη τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία το 2007 και διήρκεσε μέχρι το 2009, ενώ ήταν το πρόγραμμα που στην ουσία καθιέρωσε στην Τούρκικη τηλεόραση τον Μουράτ Γιλντιρίμ και του έδειξε το δρόμο για το ''Ερωτας και τιμωρία'' .

Το κεντρικό στόρι περιστρέφεται γύρω από τη μοιραία ιστορία αγάπης των γόνων δύο οικογένειων : Αυτή της Ασι Κοζίογλου, κόρης ενός πλούσιου γαιοκτήμονα της πόλης Αντάκυα στην Τουρκία και του Ντεμίρ Ντογάν – Μουράτ Γιλντιρίμ, γιού μιας πρόωρα χαμένης εργάτριας στα χωράφια του πατέρά της Κοζίογλου...

Η Ασί εργάζεται μαζί με τον πατέρα της για τη διατήρηση των κτημάτων τους που έχουν συντελέσει στη δημιουργία μιας μεγάλης παραγωγικής μονάδας της περιοχής.. Η ζωή της αναστατώνεται όταν έρχεται στην περιοχή, από την Κωνσταντινούπολη όπου δραστηριοποιούνταν ως επιχειρηματίας, ο Ντεμίρ, που κρύβει πίσω του μια μεγάλη ιστορία : Αρκετά χρόνια πριν η μητέρα του που εργάζονταν στα κτήματα του πατέρα της Ασί, αυτοκτονεί καθώς πνίγεται σε ένα ποτάμι που βρίσκεται κοντά στα κτήματα, μετά την άδικη απόλυσή της.

Ο Ντεμίρ επιστρέφει μετά από χρόνια στον τόπο του εγκλήματος για να βρει τον ένοχο και να πάρει εκδίκηση για όσα έγιναν στο παρελθόν : Και δεν αργεί να τον βρει στο πρόσωπο του πατέρα της Ασί, για τον οποίο προσπαθεί να ανακαλύψει πως οδήγησε τη μητέρά του στην αυτοκτονία. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση παίζει και η αδελφή της μητέρας του Ντεμίρ, Σουλεϊα, η οποία έρχεται για να βοηθήσει στη διαλεύκανση του μυστηρίου και να βρει και την άκρη του δικού της νήματος. Ο Ντεμίρ έλκεται αμέσως από την Ασί, παρότι γνωρίζει ότι η οικογένειά της εμπλέκεται άμεσα στην δυστυχία της δικής του.


mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου