Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τραγικό τροχαίο στο Γκάζι




Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα από το τραγικό ατύχημα του 22χρονου Γιάννη τον οποίο χτύπησε το τρένο με αποτέλεσμα να χάσει τα πόδια του.
Πρόκειται για ένα νέο παιδί το οποίο βγάζει το μεροκάματο δουλεύοντας σε μαγαζί της περιοχής όπου έγινε και το ατύχημα.
Όλοι όσοι τον ξέρουν μιλούν για ένα φιλότιμο παιδί που εργάζεται προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα με τα οποία θα μπορέσει να ζήσει η οικογένειά του.

Πώς έγινε το ατύχημα
Ήταν 10 Οκτωβρίου και ο  Γιάννης είχε ρεπό. Πήρε το ποδήλατό του και πήγε βόλτα στο μαγαζί που δουλεύει καθημερινά.
Πού να φανταστεί τι τον περίμενε όταν πήρε το δρόμο του γυρισμού;
Η τύχη του επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι.
Περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως, κάποιος τον χαιρέτησε, γύρισε να απαντήσει και ούτε είδε ούτε άκουσε το τρένο που ερχόταν με μεγάλη ταχύτητα.
Το τρένο τον χτύπησε, τον παρέσυρε και συνέχισε την πορεία του. Κι όταν ο Γιάννης σηκώθηκε δεν μπορούσε να σταθεί, δεν μπορούσε να σταθεί γιατί δεν είχε πόδια…
Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και μπαίνοντας στο χειρουργείο είπε στο γιατρό «…γιατρέ μου κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι από εμένα  μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι…».
Ο γιατρός προσπάθησε, αλλά τελικά ακρωτηρίασε και τα δυο του πόδια.
Ο Γιάννης σήμερα μετά από όλα αυτά βρίσκει το κουράγιο να χαμογελά από το κρεβάτι του Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ.
Δηλώνει αισιόδοξος ότι θα μαζευτούν τα χρήματα με τα οποία θα βάλει πρόσθετα μέλη για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να πάει πάλι για μεροκάματο.
Η συναυλία που διοργανώνουν φίλοι του 
Οι φίλοι του διοργανώνουν μια συναυλία στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση) με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς,  προκειμένου να βοηθήσουν.
Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Ένα ποσό που οι περισσότεροι μπορούμε να διαθέσουμε, για να βοηθήσουμε ένα συνάνθρωπο μας να ξανασταθεί στα πόδια του.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Ticket House, Πανεπιστημίου 42
www.ticketpro.gr
Cartone,Τριπτολέμου & Περσεφόνης, Γκάζι
Ash in Art, Hρακλέους 10 & Λαχούρη 1, N. Κόσμος
Καφέ μπαρ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ, Πλατεία Συντάγματος
Τaki Chan Tattoo, Νέα Ερυθραία & Νέα Ιωνία
Μusic Factory,Φιλολάου 168 Παγκράτι
 
Στην συναυλία για τον Γιάννη συμμετέχουν οι: 

Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Lost Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Penny and the Swinging Cats,  Rebetoven, Word of Mouth, 5 Εποχές


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου