Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Πώς να μακρύνετε φυσικά τις βλεφαρίδες σας, με ένα μαγικό έλαιο που θα φτιάξετε μόνες!


Η DIY μάσκαρα που θα σας ανοίξει τα μάτια
Υπάρχουν άπειρα καλλυντικά και σκευάσματα για την φροντίδα και την προστασία των μαλλιων μας. Πολλά υπόσχονται ακόμη και να τα μακρύνουν. Με όλα αυτά  όμως τα έλαια και τα βαθιά conditioners, γίνεται εύκολη σχετικά η φροντίδα τους. Τι γίνεται όμως με τις βλεφαρίδες μας; Κι αυτές μαλλιά είναι κατά κάποιο τρόπο και παίζουν σημαντικό ρόλο στην εικόνα μας. 


Πώς να μακρύνετε τις βλεφαρίδες σας, με ένα μαγικό έλαιο που θα φτιάξετε μόνες!
Αν και μας αρέσουν οι ψεύτικες, ωστόσο δεν είναι και ό, τι καλύτερο να επιβαρύνουμε τα μάτια μας. Επιπλέον, όσο πιο φυσικό, τόσο πιο καλό. Δεν θα ήταν τέλειο να είχαμε μακριές και υγιείς βλεφαρίδες; Μπορούμε εντελώς φυσικά να δημιουργήσουμε μία....   DIY  mascara που θα τις φροντίσει και θα τις μακρύνει!
Τι χρειαζόμαστε:

Πλένουμε καλά μία παλιά συσκευασία από  mascara ή μανό και τη γεμίζουμε με

-1/4 του δοχείου καστορέλαιο

-1/2 έλαιο βιταμίνης Ε

-1/4 Aloe Vera Gel

Ανακατεύουμε όσο πιο καλά με το βουρτσάκι από την  mascara , και απλώνουμε κάθε βράδυ μία - δύο στρώσεις πριν κοιμηθούμε. Μπορούμε να το κάνουμε και στα φρύδια. Το καστορέλαιο θα δυναμώσεις τις βλεφαρίδες σας και το aloe vera gel θα τις μακρύνει. Η βιταμίνη E επιταχύνει το μήκος! Σε ένα μήνα δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας- στην κυριολεξία!


Πηγή: http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου