Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το τοπ 10 των πιο παράξενων μυστικών ομορφιάς των διάσημων γυναικών


Οι διάσημες και όμορφες του πλανήτη πολλές φορές μπορούν να φτάσουν στα όρια της τρέλας για να αποκτήσουν τα τέλεια μαλλιά ή να επανακάμψουν από την εγκυμοσύνη.












1. Η Miranda Kerr χρησιμοποιεί lip balm για να δίνει λάμψη γύρω από από τα μάτια της.
 
Δοκίμασέ το! Και όμως δουλεύει. Απλά πρόσεξε να χρησιμοποιήσεις ένα φυσικό προϊόν. Το lipgloss θα φράξει τους πόρους και θα είναι επίσης αρκετά κολλώδες. Βάλε, λοιπόν, lip balm στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και δώσε λάμψη.
2. H Catherine Zeta-Jones διατηρεί την πλούσια κόμη λούζοντάς τη με μπύρα.
 
Δοκίμασέ το! Το αλκοόλ απομακρύνει οποιαδήποτε βρωμιά βρίσκεται στην επιφάνεια των μαλλιών. Μετά το σαμπουάν, πάρε τα πολλά νερά με μία πετσέτα και στη συνέχεια κάνε ρίξε ένα φλυτζάνι μπύρα. Κάλυψε τα μαλλιά με μία πλαστική μεμβράνη για πέντε λεπτά και στη συνέχεια ξέπλυνέ τα. Και εσένα που σε ενοχλούσαν οι μπύρες του στο ψυγείο...
3. Η Denise Richards χρησιμοποιεί αβοκάντο για να μαλλιά σα μετάξι.
 
Δοκίμασέ το! Για ακόμα πιο απαλά μαλλιά μπορεί να προσθέσεις και μία κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο. Μοναδική συμβουλή, να αποφύγεις να βάλεις το μείγμα σου στη ρίζα. Δεν θέλουμε λιπαρά μαλλιά. Θέλουμε μεταξένια.
4. Η Jennifer Love Hewitt βάζει στα σπυράκια οδοντόκρεμα.
 
Απόφυγέ το! Αυτό το κόλπο όχι απλά δεν δουλεύει, αλλά μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Τα συστατικά της οδοντόκρεμας, όπως το ανθρακικό ασβέστιο, θα ξυράνει το σπυράκι έτσι ώστε να φαίνεται καλύτερα. Ωστόσο, δεν κάνει τίποτα για τα βακτήρια, ενώ το άρωμα και τα λευκαντικά θα ερεθίσουν το δέρμα.
5. Η Lady Gaga απομακρύνει το μακιγιάζ στα μάτια της με ταινία.
 
Δοκίμασέ το! Αλλά με προσοχή. Αυτό το κόλπο είναι χρήσιμο αν σου αρέσει το glitter. Κατά τα άλλα, φρόντισε η ταινία που θα χρησιμοποιήσεις να να είναι από ύφασμα, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο ήπια. Ωστόσο, αν έχεις σούπερ ευαίσθητο δέρμα ή είσαι επιρρεπής στις κοκκινίλες, τότε don' t do it.
6. Η Sienna Miller διορθώνει το χρώμα των μαλλιών της με κέτσαπ.
 
Απόφυγέ το! Εκτός και αν θέλεις να μυρίζεις σαν burger και να σερβίρεσαι με μία τηγανιά πατάτες.. Ο καλύτερος τρόπος για να διορθώσεις το χρώμα των μαλλιών σου είναι να επισκεφθείς το κομμωτήριο σου.
7. Η Lisa Rinna κάνει σαρκώδη χείλη με έλαιο κανέλας.
 
Δοκίμασέ το! Αν ρίξεις μερικές σταγόνες από λάδι κανέλας μέσα στο lipgloss σου θα κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο σαρκώδη. Όχι κούκλα μου, δεν θα γίνουν και σαν της Angelina, μην τρέφεις ελπίδες.
8. H Teri Hatcher κάνει μπάνιο με κόκκινο κρασί για πιο απαλή επιδερμίδα.
 
Απόφυγέ το! Η Κλεοπάτρα με γάλα, η Teri με κόκκινο κρασί; Ασ' το καλύτερα γιατί εκτός του ότι θα χρειαστεί πάνω από ένα ποτηράκι για να δεις αποτέλεσμα, μπορείς να σου προκαλέσει και φαγόυρα στο δέρμα. Το ότι μπορεί να μυρίζεις σαν μπεκρή μεζές το είπαμε;
9. Η Miranda Kerr σγουραίνει τις βλεφαρίδες της με κουτάλι.
 
Δοκίμασέ το! Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα βάλε το κουτάλι κάτω από ζεστό νερό ή ζέστανέ το με το πιστολάκι.
10. H January Jones ανέκαμψε από την εγκυμοσύνη παίρνοντας συμπληρώματα διατροφής από το δικό της πλακούντα.
 
Απόφυγέ το! Δεν υπάρχουν ακόμα επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη για την κατάποση του πλακούντα από τους ανθρώπους. Γιατί όμως πολλές νέες μητέρες επιμένουν για τις θεραπευτικές του ιδιότητες; Οι ειδικοί λένε πως η κατάποση του πλακούντα έχει αποδειχθεί οφέλιμως για τα θηλαστικά, αλλά όχι για τους ανθρώπους.
Κεντρική Φωτογραφία: Getty Images
cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου