Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιοι θα χορέψουν τελικά στο Dancing With The Stars 4

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, αυτή όμως η λίστα ενδέχεται να είναι πολύ κοντά στην τελική.
Παρουσιαστές, σχεδιαστές, τραγουδστές, αθλητές, μοντέλα. Όλοι οι καλοί χωράνε στην 4η σεζόν του 'Dancing With The Stars', που κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.
Οι υποψήφιοι που, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, αναμένεται να διαγωνιστούν φέτος είναι ο Ευαγγελία Αραβανή, ο Σάκης Αρσενίου, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Άλεξ Κάβδας,Βίκυ ΚάβουραΘάνος Καλιώρας,ΚωνσταντίναΓωγώ ΜαστροκώσταΗσαϊας ΜατιάμπαΜιχάλης Μουρούτσος(Ολυμπιονίκης Tae Kwon Do), Κλέλια Πανταζή(Ολυμπιονίκης Ρυθμικής), Ελισάβετ Σπανού,Μαίρη Συνατσάκη και η Χρύσπα.
H κριτική επιτροπή φημολογείται ότι θα παραμείνει η ίδια με πέρυσι (Γιάννης Λάτσιος,Αλέξης ΚωστάλαςΦωκάς ΕυαγγελινόςΓκαλένα Βελίκοβα καιΚάτια Δανδουλάκη), ενώ το backstage εκτός απροόπτου θα αναλάβει η νικήτρια της προηγούμενης σεζόν, Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Η τελική λίστα με τους φετινούς υποψήφιους του 'Dancing With The Stars' θα ανακοινωθεί επισήμως μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ανυπομονούμε να μάθουμε και ποια παρουσιάστρια θα αναλάβει το ρόλο της Ζέτας Μακρυπούλια μιας και φέτος η όμορφη ηθοποιός θα μείνει εκτός.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου