Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Το τέλειο σώμα (εικόνες)

imageΜια βρετανική εταιρεία εσωρούχων έκανε μια ξεχωριστή έρευνα, ζητώντας από γυναίκες και άνδρες να συνθέσουν το τέλειο σώμα. Στην έρευνα οι γυναίκες καλούνται να επιλέξουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά από εκπροσώπους της showbiz, τόσο για το δικό τους φύλο όσο και για τους άνδρες. Το ίδιο έκαναν και οι άνδρες και με βάση τις απαντήσεις τους, η εταιρεία έκανε την τελική σύνθεση.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα

Το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με τις γυναίκες
Τα μαλλιά της Κέιτ Μίντλτον, το πρόσωπο της Κάρα Ντελεβίν, το στήθος της Τζένιφερ Άνιστον, τους γοφούς της Έμα Γουότσον, το στομάχι της Γκουίνεθ Πάλτροου και τα πόδια της Ελ ΜακΦέρσον
Το τέλειο γυναικείο σώμα σύμφωνα με τους άνδρες
Τα μαλλιά της Σκάρλετ Γιόχανσον, το πρόσωπο της Μέγκαν Φοξ, το στήθος της Κιμ Καρντάσιαν, τους γοφούς της Κέλι Μπρουκ, το στομάχι της Μισέλ Κίγκαν και τα πόδια της Ρόσι Χάντιγκτον-Γουίτλι
n

Το τέλειο ανδρικό σώμα σύμφωνα με τις γυναίκες
Τα μαλλιά του Χάρι Στάιλς, το πρόσωπο του Τζέιμι Ντόρναν, τα μπράτσα του Μπραντ Πιτ, τον κορμό του Ντέιβιντ Κάντι και τα πόδια του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Το τέλειο ανδρικό σώμα σύμφωνα με τους άνδρες
Τα μαλλιά του Μπραντ Πιτ, το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, τα μπράτσα του Χιου Τζάκμαν, τον κορμό του Ράιαν Γκόσλινγκ και τα πόδια του Φρανκ Λάμπαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου