Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Αύριο το πρώτο debate Καμίνη - Σακελλαρίδη!!!

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είπε το «ναι» στην πρόταση που του απηύθυνε ο διεκδικητής του Δήμου Γαβριήλ Σακελλαρίδης για τη διεξαγωγή μεταξύ τους τηλεοπτικής αναμέτρησης.
Ετσι αύριο οι δύο υποψήφιοι θα έχουν το πρώτο debate στον τηλεοπτικό σταθμό «Αντέννα». Την ίδια ώρα οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Γιάννης Σγουρός και Ρένα Δούρου φαίνεται πως δεν συμφωνούν για μία τηλεοπτική αναμέτρηση και εξαπολύουν βαρύτατες επιθέσεις ο ένας στον άλλο με μία σειρά ανακοινώσεων.
Το debate Καμίνη - Σακελλαρίδη

Σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους για τον δήμο Αθηναίων, οι δύο άνδρες θα «αναμετρηθούν» στις θέσεις τους για την πρωτεύουσα για πρώτη φορά αύριο, χωρίς να αποκλείει κανείς από τους δύο επανάληψη της αναμέτρησης και άλλες φορές μέχρι τις εκλογές της Κυριακής. Χθες ο κ. Σακελλαρίδης πρότεινε ο διάλογος να ολοκληρωθεί με τη «μορφή συνάντησης για παράδειγμα στο αμφιθέατρο του «Αθήνα 9,84» με την παρουσία πολιτών που θα θέτουν ερωτήματα πάνω σε προκαθορισμένες θεματικές ενότητες και χωρίς τους περιορισμούς του τηλεοπτικού χρόνου και των παραθύρων». Ο κ. Σακελλαρίδης έχει προτείνει η συζήτηση αυτή να αναμεταδοθεί από τον ραδιοσταθμό του δήμου Αθηναίων και όποια τηλεοπτικά κανάλια το επιθυμούν.
Ο Σγουρός είπε το ναι για debate αλλά θέλει πρώτα να ακούσει συγνώμη
Ο κ. Σγουρός σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι αποδέχεται τη διεξαγωγή διακαναλικής συνέντευξης «υπό μια» -όπως σημειώνει- «προϋπόθεση: Η κυρία Δούρου να ανακαλέσει το συκοφαντικό και υβριστικό χαρακτηρισμό της περί διαπλεκόμενου ή να μιλήσει με ονοματεπώνυμο και διεύθυνση». Ο κ. Σγουρός καταλογίζει στην κ. Δούρου ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας «αναλώθηκε σε ένα συνθηματολογικό και υβριστικό προεκλογικό αγώνα, όχι για τα προβλήματα των πολιτών της Αθήνας, αλλά υπηρετώντας τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματός της και την αντιπολιτευτική του ρητορεία».
Η κ. Δούρου, σε δική της ανακοίνωση, απαντά ότι «ο όρος διαπλοκή αναφέρεται σε πολιτικές επιλογές και ο όρος διαφθορά αναφέρεται σε αξιόποινες πράξεις». Και συμπληρώνει: «Η πολιτική του κ. Σγουρού για τη διαχείριση των απορριμμάτων πλήττει το δημόσιο συμφέρον, αντίκειται στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και ευνοεί μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα. Ένα από τα δυο ισχύει: ή ο κ. Σγουρός είναι ανίκανος να διαχειρισθεί δημόσιο αξίωμα υπέρ των πολιτών ή υπηρετεί το σύστημα διαπλοκής. Και στις δυο περιπτώσεις δεν κάνει για τη θέση του περιφερειάρχη Αττικής. Αν δηλώσει ο κ. Σγουρός ότι είναι ανίκανος, τότε θα ζητήσουμε συγγνώμη για την κατηγορία περί διαπλοκής»

1 σχόλιο: